دی بروینه در منچسترسیتی می‌ماند ایران میزبان جام جهانی فوتبال خیابانی شد خوش‌خبری برای استقلالی‌ها | ماشاریپوف به دربی می‌رسد پیام حیدری داور دربی استقلال و پرسپولیس شد بازیکنان و مربیان استقلال خواستار برگزاری دربی! دربی استقلال و پرسپولیس (۹ اسفند ۱۴۰۳) لغو شد نوازی، سرمربی استقلال در دربی پایتخت همه عربستان به دنبال گواردیولا جلسه مهم هیئت‌مدیره باشگاه پرسپولیس اعتراف تلخ کارتال: باید ارونوف را از لیست خارج می‌کردم نتیجه و ویدیو خلاصه بازی لیورپول و منچسترسیتی(۵ اسفند ۱۴۰۳)| لیورپول قهرمان است! چهار غایب قطعی پرسپولیس در دربی انتقاد دورسون از وینگرهای پرسپولیس درباره نماینده ووشو استان در لیگ برتر | یک تیم داریم، اما تیم نداریم! بازگشت امیری به تمرینات پرسپولیس در آستانه دربی پخش زنده بازی منچسترسیتی و لیورپول (۵ اسفند ۱۴۰۳) + تماشای آنلاین سازمان نظام وظیفه: سهرابیان مشکلی برای بازی ندارد دستور ویژه استاندار خراسان رضوی برای ساخت کمپ بین‌المللی ورزش‎‌های پارالمپیکی در مشهد+ویدئو آبی‌ها کماکان به دنبال تعویق دربی!
سرخط خبرها

از سیر تا پیاز داستان عجیب انتخاب داور دربی

  • کد خبر: ۴۰۱۸۴
  • ۰۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۸:۳۵
از سیر تا پیاز داستان عجیب انتخاب داور دربی
انتخاب داور دربی پایتخت حواشی و داستان‌های عجیبی به همراه داشته‌است.
به گزارش شهرآرانیوز، حجت الاسلام علیپور رییس کمیته صیانت از سلامت فوتبال عنوان کرد:عدم قضاوت آقای رضا کرمانشاهی در دربی جام حذفی تصمیم و مصوبه کمیته صیانت و عوامل زیربط در این کمیته بوده است.
 
اسماعیل صفیری، رییس کمیته داوران فدراسیون فوتبال نیز در مورد اظهارات رضا کرمانشاهی مبنی بر اینکه او داور دربی بوده، گفت:کمیته داوران یک زیرمجموعه به نام کمیته چیدمان داوری دارد که شامل بنده، آقایان شکور و نیرویار هستند. طبق مصوبه ای‌اف‌سی و فدراسیون فوتبال، ما چیدمان داوران در لیگ برتر و لیگ یک را انجام می‌دهیم.

وی افزود: طبق روال، داوران نیمه نهایی جام حذفی را انتخاب کردیم و جهت ابلاغ اسامی را به دپارتمان داوری ارسال نمودیم که متأسفانه امروز متوجه شدیم که داور و ناظر بازی تغییر کرده‌اند. انتخاب ما برای قضاوت در دربی محمدحسین زاهدی‌فر نبود و ناظر داوری هم آقای شکور، اما در کمال تعجب دیدیم که داور مسابقه محمدحسین زاهدی‌فر شده و ناظر داوری هم حسن کامرانی‌فر، این‌ها انتخاب کمیته داوران نبودند.

سفیری تصریح کرد: کمیته داوران هیچ مسئولیتی در مورد انتخاب این داور برای دربی برعهده نخواهد گرفت. کرمانشاهی انتخاب ما برای قضاوت در این مسابقه بود و دومین گزینه ما هم پیام حیدری بود.

وی در مورد اینکه کرمانشاهی گفته شما از سمت خود استعفا کرده‌اید، اظهار داشت: وقتی کمیته داوران مستقل نباشد و نتواند نظراتش را اجرایی کند، فضا برای کار کردن مهیا نیست. با این حال خیلی‌ها در داخل فدراسیون و خارج آن منتظر چنین لحظاتی بودند و برای آن لحظه‌شماری می‌کردند، اما سوابق و عملکرد اشخاص نظر می‌دهد.

وی در مورد اینکه ممکن است داور دربی پایتخت تغییر کند، گفت: من دیگر این مسئله را پیگیری نمی‌کنم.
 
منبع: 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->