کارگردان «اسفند»: هنرمندان مانند مردم در صحنه حضور داشته باشند

  • کد خبر: ۴۰۲۱۶۵
  • ۰۶ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۱:۰۶
کارگردان «اسفند»: هنرمندان مانند مردم در صحنه حضور داشته باشند
کارگردان، نویسنده و بازیگر سینما و تلویزیون درباره اتفاقات اخیر گفت: هنرمندان هیچ تفاوتی با مردم ندارند و بهتر است مانند سایر مردم در صحنه حضور داشته باشند و به همنوعان خود کمک کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، دانش اقباشاویی درباره این روز‌ها که دشمن به کشور عزیزمان حمله کرده اظهار کرد: ضمن عرض تبریک و تسلیت شهادت رهبر عظیم‌الشأن و فرزانه انقلاب، آیت‌الله خامنه‌ای، و اهل بیتشان همچنین سرداران و فرماندهان ارشد کشور و تمامی آحاد ملت از جمله دختران مدرسه شجره طیبه میناب و دیگر عزیزانی که در این ایام به فیض شهادت رسیدند، باعث مباهات است که جمهوری اسلامی ایران توانست در این شرایط خطیر، طی کمتر از ۱۰ روز، با ساز و کاری کاملاً دموکراتیک رهبری جدید، آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای را از طریق مجاری قانونی انتخاب و معرفی کند و این آرامش خاطر را به تمام جهان، مردم ایران و سپس مردم دنیا بدهد که جمهوری اسلامی، ساختاری قطعی دارد و می‌تواند به طور مداوم خود را بازسازی کند.

اقباشاوی در پاسخ به وظیفه هنرمندان در قبال جامعه، بیان داشت: من معتقدم وظیفه هنرمند و غیرهنرمند تفاوتی ندارد و در شرایط کنونی، بهترین نوع زیست، زیست انقلابی است؛ یعنی زیستی که در آن تبعیضی میان طلافروش با رفتگر، یا سینماگر با امدادگر وجود نداشته باشد و همه بدون تبعیض، در کنار هم برای یک زندگی بهتر تلاش کنند، من از نزدیک شاهد هستم که در این شب‌ها، اقشار مختلف با سنین، جنسیت‌ها و نسل‌های گوناگون، در خیابان‌های تهران کنار هم اجتماعات و فعالیت‌های روحیه بخش، راهپیمایی و حمایت را انجام می‌دهند برای مثال چند روز پیش به پایگاه هلال احمر رفتیم و دیدیم که همسایه‌ها غذا‌ها برای امدادگران تهیه کرده بودند و  هنرمندان، سینماگران، نقاشان، نویسندگان و… نیز هیچ تفاوتی با مردم ندارند و بهتر است مانند سایر مردم در صحنه حضور داشته باشند و به همنوعان خود کمک کنند.

وی وظیفه اصلی هنرمندان را ثبت حقیقت دانست و یادآور شد: مهمترین وظیفه ما در مقابل دشمنی که رسانه‌های جهانی را در دست دارد و واقعیت‌ها را وارونه جلوه می‌دهد، ثبت حقیقت است و هنرمندان سینماگر اکنون می‌توانند با استفاده از علم روز و ابزار‌های ارتباطی نوین، صدای مظلومیت، حماسه و مقاومت ملت ایران را به گوش جهانیان برسانند، ملتی که در این روزها، با قوی‌ترین ارتش‌های جهان به سرکردگی آمریکا، با روحیه‌ای قوی مقاومت کرده است. در عین حال که مظلوم هستیم.

منبع: صبا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.