النجباء: آمریکا در حال فراهم‌سازی زمینه بازگشت داعش به عراق است

  • کد خبر: ۴۰۲۲۹۰
  • ۰۷ فروردين ۱۴۰۵ - ۰۲:۴۶
النجباء: آمریکا در حال فراهم‌سازی زمینه بازگشت داعش به عراق است
یک مقام نظامی جنبش النجباء گفت: هدف آمریکا از حمله به عراق تضعیف ارتش این کشور و فراهم‌سازی زمینه برای فعالیت دوباره داعش است.

به گزارش شهرآرانیوز، عبدالقادر الکربلائی، معاون نظامی جنبش النجباء با اشاره به حملات اخیر علیه نیرو‌های نظامی عراق اعلام کرد: «خون برادران شهید ما در ارتش قهرمان عراق، امانتی بر گردن ما است و انتقام آنها را به‌طور کامل از دشمن متجاوز خواهیم گرفت.»

وی در ادامه با متهم کردن «دشمن صهیونیستی -آمریکایی و برخی طرف‌های منطقه‌ای»، افزود که هدف از هدف قرار دادن ارتش عراق، ایجاد خلأ‌های امنیتی در کشور است.

الکربلائی در ادامه تصریح کرد: «هدف این حملات، باز کردن شکاف‌هایی برای فعالیت دوباره گروه تروریستی داعش است.»

این مقام نظامی جنبش النجباء تأکید کرد که نیرو‌های مقاومت در برابر این تحولات ساکت نخواهند ماند و پاسخ اقدامات اخیر را خواهند داد.

این اظهارات پس از آن بیان شد که در پی حمله آمریکا و رژیم صهیونیستی به پایگاه وزارت دفاع عراق در الانبار چند تن شهید و زخمی شدند.

پیش از این نیز تجاوزاتی توسط آمریکا و رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف عراق انجام شده بود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.