به گزارش شهرآرانیوز، فیلم سینمایی «نیم شب» به تهیهکنندگی حبیب والینژاد که به موضوع جنگ ١٢ روزه میپردازد، از ٢٧ اسفند ماه ١٤٠٤ به عنوان «نخستین داوطلب اکران» در شرایط جنگی متقاضی اکران شد.
این فیلم بعد از گذشت یک هفته از اکران، تا کنون نزدیک به ٧٤٠ میلیون تومان در سینماهای تهران و شهرستانها فروخته است.
نیم شب با در اختیار داشتن ١٦٨ سالن سینما در تهران و شهرستانها، تاکنون نزدیک به ٨ هزار و ١٥٠ بلیت در بیشتر از ١٠٠٠ سانس فروخته که رقم قابل توجهی در شرایط فعلی کشور است که سینماها به صورت رایج بازگشایی نشدند و این فیلم تعداد اندکی سینما نسبت به شرایط عادی در اختیار دارد.
این فیلم محصول موسسه تصویر شهر و نویسندگی این فیلم بر عهده مهدی یزدانی خرم و اعظم بهروز است که در فجر ٤٤، سه سیمرغ بلورین دریافت کرد.
موسسه بهمن سبز پخش این فیلم را در سینماها به عهده گرفته است.
منبع: ایرنا