گسترش همکاری‌های ایران و چین در ساخت بیمارستان‌های جدید آیت الله علم الهدی: اقتدار نظامی، ابزار بازدارندگی و سرمایه اعتماد عمومی است حضور پزشکیان در اردوی تیم ملی فوتسال بانوان تازه‌ترین اظهارنظر ترامپ: توافق با ایران به خوبی پیش می‌رود (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی القسام: رزمندگان ما تا پیروزی یا شهادت آمده مقابله هستند سخنگوی دولت: امیدواریم مذاکرات در زمان مناسب به نتیجه برسد بقائی: خاتمه دادن به تحریم‌های غیرانسانی علیه مردم ایران برای ما یک اولویت است اعلام آمادگی عراقچی برای ایجاد تفاهم بین هند و پاکستان روایت عارف از جلسه‌ با جمعی از نخبگان و خاطره‌اش از دانشگاه استنفورد آمار جدید قربانیان جنگ غزه (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ، کریمه را برای روسیه می‌داند؛ اوکراین و اروپا ابتدا آتش‌بس می‌خواهند سفیر هلند به وزارت امور خارجه احضار شد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) حمله هوایی آمریکا به استان الحدیده یمن (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ضرورت تقویت بنیه دفاعی و نقش‌آفرینی وزارت دفاع | بنیه دفاعی در هر شرایطی نباید تضعیف شود شمخانی: مذاکرات مسقط فرصتی برای موفقیت مشترک است ترامپ: فکر می‌کنم با ایران توافق می‌کنیم اژه‌ای: مستکبران با تحریم‌ دنبال فروپاشی اقتصاد ایران بودند عراقچی برای دور سوم گفت‌وگوها امروز (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) راهی مسقط می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: کشور را فارغ از نتیجه مذاکرات اداره کنید| شکست آمریکا در طبس یادآوری قدرت خدا بود تجلیل رهبر انقلاب از برنامه‌های قرآنی ماه مبارک رمضان دیدار استاندار خراسان رضوی با استاندار اسبق خراسان کمیته‌های مشترک ایران و چین برای حل مسائل قضایی موجود میان ۲ کشور تشکیل شود یک حقیقت ناگفته درباره طبس شاهد شکست پنجه عقاب | گفت‌وگوی اختصاصی شهرآرانیوز با نخستین شاهد عینی حمله آمریکا به طبس + ویدئو زلنسکی: ترامپ باید روسیه را متجاوز معرفی کند تظاهرات در تل‌آویو با «ظرف‌های خالی» برای غزه واکنش سفارت ایران به اتهام‌زنی‌های هلند ترامپ: مذاکرات هسته‌ای برای توافق با ایران به‌خوبی پیش می‌رود
سرخط خبرها

قالیباف: ترامپ هم متوجه شده فشار‌های حداکثری علیه ایران نتیجه‌­ای نداشته است

  • کد خبر: ۴۰۳۳۸
  • ۰۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۶
قالیباف: ترامپ هم متوجه شده فشار‌های حداکثری علیه ایران نتیجه‌­ای نداشته است
رییس مجلس شورای اسلامی در دیدار با سفیر سویس در تهران با بیان اینکه ترامپ هم متوجه شده فشار‌های حداکثری علیه ایران نتیجه‌­ای نداشته است، گفت: مردم ایران در برابر جنایت ترامپ در به شهادت رساندن قهرمان مبارزه با تروریسم، سردار سپهبد سلیمانی، تجلیل و عکس العمل مناسبی نشان دادند، اگر شهید سلیمانی نبود داعش به قلب اروپا می­‌رسید.
به گزارش شهرآرانیوز، محمد باقر قالیباف رییس مجلس شورای اسلامی امروز دوشنبه با مارکوس لایتنر، سفیر سوئیس در تهران دیدار و گفتگو کرد.

وی با بیان اینکه هرچند کشور‌های اروپایی تحت تاثیر فشار‌های آمریکا هستند، اما باید سیاست مستقلی را در پیش بگیرند، گفت: جایگاه سوئیس به دلیل سیاست‌های مستقل و بی طرف استثناء است. ما در کنار گسترش رابطه با آسیا، علاقمند به توسعه روابط اقتصادی با کشور‌های اروپایی مستقل هستیم.

رییس قوه مقننه در این دیدار با اشاره به روابط تاریخی و مثبت دو کشور و ضرورت گسترش روابط اقتصادی میان ایران و سوئیس، گفت: ایجاد کانال مالی بین سوئیس و تهران ابتکار مناسبی است، اما باید تلاش شود حجم روابط اقتصادی با این کانال در حوزه‌های بهداشتی، غذایی و ... در چارچوب توافقات دو کشور توسعه یابد.

وی با اشاره به اینکه آمریکا با اعمال تحریم‌های ظالمانه، به مردم ایران فشار می‌آورد، اظهار کرد: آمریکا می‌پنداشت با این فشار‌ها می‌­تواند در ایران مشکلات داخلی ایجاد کند که این فکری خام است.

رییس نهاد قانونگذاری کشور با بیان اینکه تاریخ پر افتخار ملت ایران نشان داده که مردم همیشه در برابر دخالت­‌های خارجی محکم ایستاده‌­اند، تاکید کرد: پس از انقلاب اسلامی، ایستادگی در برابر دخالت خارجی به فرهنگ مبارزه با ظلم تبدیل شده و جزئی از اصول دینی و ملی ما محسوب می‌شود.

قالیباف با گرامیداشت یاد سردار شهید سپهبد سلیمانی، ادامه داد: مردم ایران در برابر جنایت ترامپ در به شهادت رساندن قهرمان مبارزه با تروریسم، سردار سپهبد سلیمانی، تجلیل و عکس العمل مناسبی نشان دادند و اگر شهید سلیمانی نبود داعش به قلب اروپا می­‌رسید. امروز ترامپ هم متوجه شده که فشار‌های حداکثری علیه ایران نتیجه‌­ای نداشته و در ماه‌­های پیش رو و سال آینده، وضعیت اقتصادی ایران به مراتب بهتر خواهد شد.

رییس مجلس شورای اسلامی افزود: در حوزه مسائل اقتصادی و حل مشکلات، هماهنگی کاملی میان دولت و مجلس شورای اسلامی وجود دارد و رهبر معظم انقلاب نیز در روز گذشته تاکید فرمودند که "در سال آخر فعالیت دولت، برای حل مشکلات اقتصادی باید انسجام وجود داشته باشد".

وی در پاسخ به سوال سفیر سوئیس با بیان اینکه در ایران دموکراسی واقعی حاکم است، تصریح کرد: در انتخابات، مردم ایران هستند که تصمیم می‌­گیرند چه مسیری را پیش ببرند.

در ادامه این دیدار، مارکوس لایتنر سفیر سوئیس در تهران و حافظ منافع آمریکا در ایران، با تقدیر از حُسن­ نظر رییس مجلس شورای اسلامی، گفت: ما سیاست منسجمی درباره روابط دوجانبه میان ایران و سوئیس داریم که آن مبتنی بر اعتماد است.

وی با اشاره به ضرورت گسترش همکاری‌های همه جانبه، به پیشرفت روابط علمی دو کشور اشاره کرد و ادامه داد: کانال مالی سوئیس آماده و فعال است و بخشی از آن اجرایی شده است که ما هم معتقدیم باید کارکرد این کانال مالی توسعه یابد.

سفیر سوئیس در تهران با اشاره به سفر هیأتی پارلمانی از این کشور به تهران خاطرنشان کرد: مایلیم همکاری و روابط پارلمانی میان دو کشور ایران و سوئیس را توسعه دهیم.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->