حضور رئیس جمهور در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار + عکس ایران خواستار محکومیت تهدید‌های تروریستی اسرائیل و آمریکا از سوی سازمان ملل شد نخست‌وزیر رژیم اسرائیل به واشنگتن می‌رود انتشار کتاب «رهبر حکیم» توسط انتشارات الگوریتم لندن اسکندر مومنی: برخورد جدی با نفوذی‌ها و اتباع غیرمجاز ادامه دارد حمله موشکی از نوار غزه به اسرائیل | اشکنازی: کابینه نتانیاهو در جنگ با غزه شکست سنگینی متحمل شده است ترامپ به مذاکرات تجاری با کانادا پایان داد مقام صهیونیست: کاهش سطح تهدید از سوی سوریه و حزب‌الله، زمینه‌ساز اجرای عملیات بزرگ علیه ایران شد حضور هیئت دیپلماتیک ایرانی در مرز دوغارون خراسان رضوی ترکیه: اقدام ایران در برابر اسرائیل، دفاع مشروع از خود بود حبس ابد ۴ سرباز ترکیه‌ای به دلیل شکنجه و قتل آوارگان سوری پاسخ موشکی ایران به اسرائیل پدافند موشکی آمریکا را شدیدا ضعیف کرد معاریو: اهداف اعلام شده جنگ غزه یکی پس از دیگری فرو می‌ریزند همه واحد‌های قوه قضاییه در تهران فردا (شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴) غیرفعال است گروسی بار دیگر خواستار ادامه نظارت هسته‌ای در ایران شد استاندار خراسان رضوی: جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی فرصتی برای نمایش همگرایی ایرانیان شد شرط ایران برای ارسال اورانیوم غنی شده ۲۰ و ۶۰ درصد به خارج از کشور اعلام شد ورود کماندو‌های اسرائیلی به سایت فردو بلوف است ترامپ: یکی باید ایران را بازرسی کند؛ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یا خودمان! رییس سازمان انرژی اتمی ایران: متعهد به صیانت از منافع ملی و دستاوردهای علمی هستيم دوگانه‌سازی امت ـ ملت؛ سناریوی جدید برای تضعیف انسجام ملی عراقچی: اصرار گروسی بر بازدید از سایت‌های بمباران‌شده تحت نظارت دارای نیت سوء است گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه هند و انگلیس پیدا شدن قرص‌های مخدر در کیسه‌های آرد ارسال شده به غزه دستگاه‌های اجرایی استان تهران فردا (۷ تیر) تعطیل شدند وزارت خارجه روسیه سفیر آلمان را احضار کرد (۶ تیر ۱۴۰۴) تقدیر الیاس حضرتی از محمود کریمی بابت توجه ویژه به موضوع «وطن»
سرخط خبرها

اعتراض دوباره نماینده آمریکا در شورای امنیت درباره تحریم تسلیحاتی ایران

  • کد خبر: ۴۰۴۲۳
  • ۰۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۸
اعتراض دوباره نماینده آمریکا در شورای امنیت درباره تحریم تسلیحاتی ایران
نماینده آمریکا در سازمان ملل در نشستی در شورای امنیت باری دیگر از عدم حمایت شورای امنیت برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران ابراز نارضایتی کرد.
به گزارش شهرآرانیوز به نقل از پایگاه اینترنتی هیات آمریکا در سازمان ملل، کلی کرفت نماینده این کشور در سازمان ملل در پی عدم حمایت شورای امنیت از تصویب پیش‌نویس قطعنامه‌ای که دولت آمریکا برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران ارائه کرده بود در نشست روز گذشته شورای امنیت درباره مقابله با تروریسم به این موضوع اشاره کرده و گفت: آیا شورای امنیت تلاش خواهد کرد وضعیت تروریست‌های خارجی و اعضای خانواده آن‌ها را که در سوریه و عراق هستند مورد بررسی قرار دهد؟ یا مانند کاری که شورا دو هفته پیش درباره پیش نویس قطعنامه ما برای تمدید تحریم تسلیحاتی ایران انجام داد، اعضا این تهدید بزرگ برای صلح و امنیت را نادیده گرفته و سرشان را در برف فرو خواهند برد؟

کرفت در ادامه با مطرح کردن ادعایی علیه ایران مدعی شد که آمریکا در حالی که از حقوق بشر و آزادی‌های بنیادین حفاظت کرده و آن را ارتقا می‌دهد، آماده همکاری با شرکا برای جلوگیری و مبارزه با تروریسم است، گفت: می‌توانیم تنها امیدوار باشیم که شرکایمان در این باره به ما ملحق خواهند شد به ویژه زمانی که موضوع تهدید‌های ناشی از ایران، کشور اول حامی تروریسم در جهان مطرح است.

ادعای حامی تروریست بودن ایران از سوی این مقام آمریکایی و سایر مقامات کشورش در حالی مطرح می‌شود که رژیم ایالات متحده آمریکا به عنوان بزرگترین حامی تروریسم دولتی و حامی اصلی رژیم متجاوز و اشغالگر صهیونیستی در جایگاهی نیست که داعیه مقابله با تروریسم و قضاوت در این زمینه را داشته باشد.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->