رونمایی مایکروسافت از هویت بصری جدید هوش مصنوعی کوپایلت طرح ژاپن برای تولید جنین انسانی از سلول‌های بنیادی چرا نباید مشکلات عاطفی و مسائل خصوصی‌مان را با هوش مصنوعی در میان بگذاریم؟ مشاهده تولد یک سیاه‌چاله بزرگ برای اولین بار (۴ مرداد ۱۴۰۴) ماهواره مخابراتی ناهید ۲ با موفقیت به فضا پرتاب شد+ فیلم سامسونگ برای گلکسی A17 از همان پردازنده گلکسی A16 استفاده می‌کند اضافه‌شدن چند قابلیت هوش مصنوعی به آپدیت جدید ویندوز ۱۱ (۱ مرداد ۱۴۰۴) سه نگرانی سم آلتمن درباره آینده هوش مصنوعی برای هیدراته ماندن بدن چه بنوشیم و از چه چیزی اجتناب کنیم؟ همکاری وزارت ارتباطات و معاونت علمی ریاست جمهوری برای مقابله با تهدیدات سایبری ۵۱ درصد دستگاه‌های اجرایی به ارتقای امنیت شبکه نیاز دارند رئیس سازمان فناوری اطلاعات از مذاکره برای صادرات پیام‌رسان‌های بومی خبر داد ویدئو | ربات انسان‌نمایی که می‌تواند خودش باتری‌هایش را تعویض کند با شکایت صدا و سیما، دادگاه بدوی به توقف فعالیت آپارات‌اسپرت رأی داده است (۳۱ تیر ۱۴۰۴) تأثیرات تغییر شکر نوشابه کوکاکولا با نظر ترامپ چه خواهد بود؟ نسخه ویندوز واتساپ حذف می‌شود | جایگزین: نسخه تحت وب مایکروسافت مشکل کُندی ویندوز ۱۱ را برطرف می‌کند ایران موفق به تست زیرمداری با ماهواره‌بر قاصد شد (۳۰ تیر ۱۴۰۴) ایلان ماسک اپلیکیشن هوش مصنوعی Baby Grok را برای کودکان عرضه می‌کند فرآیند تأسیس «خانه کوانتوم ایران» در پژوهشگاه ارتباطات آغاز شد خیانت جنجالی مدیرعامل Astronomer در کنسرت کلدپلی | اندی بایرون مجبور به استعفا شد
سرخط خبرها

درس‌هایی از مرگ اینترنت ‌اکسپلورر

  • کد خبر: ۴۰۴۶۲
  • ۰۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۹
درس‌هایی از مرگ اینترنت ‌اکسپلورر
علیرضا وفایی‌‌نیا - روزنامه‌نگار
تا حدود ۱۵ سال پیش اگر قصد گشت‌و‌گذار در اینترنت را داشتیم، بهترین و تقریبا تنها گزینه، استفاده از مرورگر اینترنت‌اکسپلورر بود. این نرم‌افزار در آن سال‌ها تقریبا بدون رقیب بود و تمام بازار مرورگر‌های اینترنتی را در اختیار داشت.

اما این یکه‌تازی ادامه‌دار نبود و با ورود رقبای تازه‌نفس با ایده‌هایی بهتر و به‌روزتر، اینترنت‌اکسپلورر کم‌کم نفوذ خود بین کاربران را از دست داد تا جایی که بالأخره به طور کامل به یک پروژه شکست‌خورده تبدیل شد و مایکروسافت اعلام کرد تا سال ۲۰۲۱، پس از ۲۵ سال، به طور رسمی به پشتیبانی از این نرم‌افزار پایان خواهد داد. البته این اولین مورد از شکست و نابودی برنامه‌هایی نیست که زمانی در حوزه خود حرف اول را می‌زدند. نمونه‌های مشهورتری از این اتفاق را می‌توان در سرنوشت برنامه‌هایی مثل یاهومسنجر هم دید یا شرکت‌های فناوری بزرگی مثل نوکیا که زمانی بخش بزرگی از بازار تلفن همراه دنیا را در اختیار داشتند، اما به‌روز نشدن و عقب ماندن از قافله تغییرات در نهایت باعث شد این روز‌ها دیگر جایی در بازار و بین کاربران نداشته باشند.
شکست برنامه‌ها و شرکت‌هایی که روزگاری بزرگ‌ترین‌های بازار خود بودند، این درس را برای بسیاری از استارت آپ‌ها و کسب‌و‌کار‌های نوپا دارد که حتی اگر به غولی مثل مایکروسافت هم تبدیل شوند، در صورت به‌روز نبودن در بازار رقابتی و تولید محصولات ضعیف، بازار از آن‌ها عبور خواهد کرد و در نهایت شکست خواهند خورد.

در واقع، مهم‌ترین نقطه قوت کسب‌و‌کار‌های نوین ایده‌های تازه آن‌ها و استفاده از خلاقیت و نوآوری در ارائه خدمات مختلف است، اما هم‌زمان با شما، بسیاری از کسب‌و‌کار‌های دیگر هم در حال پیدا کردن راه‌های نوآورانه در تولید محصولات یا ارائه خدماتشان هستند.
پس هرقدر هم که بزرگ و موفق باشید، لحظه‌ای که از نوآوری دست بکشید و به تکرار روش‌های گذشته روی بیاورید، در واقع، آغازی بر پایان کسب‌و‌کار شما خواهد بود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->