واتساپ از ۱۲ دی ۱۴۰۳ پشتیبانی از کدام گوشی‌های اندروید و آیفون را متوقف می‌کند؟ تلگرام بالاخره به سود رسید | پاول دوروف در سال ۲۰۲۴ چقدر درآمد داشته است؟ ویدئو | تا زدن تیشرت توسط ربات انسان‌نمای تسلا چند درصد آدرس‌های اینترنتی دنیا برای کاربران ایرانی فیلتر است؟ چند درصد اینترنت کشور از فیلترشکن‌ها و VPNها می‌گذرد؟ جریمه ۱۵ میلیون دلاری «چت جی پی تی» در ایتالیا حسگر مینیاتوری برای تشخیص گاز آلاینده دی‌اکسید نیتروژن ساخته شد مشهد میزبان طرح رسانه‌ای رایانو | گامی برای تربیت نسل جدید کنشگران رسانه‌ای + فیلم ماه ممکن است ۱۰۰ میلیون سال پیرتر از چیزی باشد که تصور می‌کردیم گوشی جدید ریلمی با بالارفتن و پایین‌آمدن دما تغییررنگ می‌دهد! + ویدئو بعد از گذشت دوماه از آزادسازی رجیستری آیفون، هنوز این محصول به شیوه تجاری وارد کشور نشده است! بسته‌های ویژه همراه اول به مناسبت شب یلدا ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بسته‌های هدیه ایرانسل به مناسبت یلدای ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بهترین و پرطرفدارترین بازی‌‌های اپ استور در سال ۲۰۲۴ + فهرست در One UI 7 می‌توان حین پخش موسیقی، فیلم‌برداری کرد چرا شب ۳۰ آذر تنها شب یلدای ۱۴۰۳ نیست؟! در بازی Elden Ring: Nightreign دشمنانی از بازی‌های قبلی «فرام سافتور» هم حضور خواهند داشت + تریلر اسنپ به صورت هوشمند بر انحراف از مسیر و طولانی‌شدن غیرعادی سفر نظارت می‌کند نظرات مدیرعامل اینستاگرام درباره هوش مصنوعی و بحران اعتماد به شبکه‌های اجتماعی اسنپ‌فود از دسترس خارج شد (۲۶ آذر ۱۴۰۳) [به‌روزرسانی: اختلال برطرف شد]
سرخط خبرها

درس‌هایی از مرگ اینترنت ‌اکسپلورر

  • کد خبر: ۴۰۴۶۲
  • ۰۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۹
درس‌هایی از مرگ اینترنت ‌اکسپلورر
علیرضا وفایی‌‌نیا - روزنامه‌نگار
تا حدود ۱۵ سال پیش اگر قصد گشت‌و‌گذار در اینترنت را داشتیم، بهترین و تقریبا تنها گزینه، استفاده از مرورگر اینترنت‌اکسپلورر بود. این نرم‌افزار در آن سال‌ها تقریبا بدون رقیب بود و تمام بازار مرورگر‌های اینترنتی را در اختیار داشت.

اما این یکه‌تازی ادامه‌دار نبود و با ورود رقبای تازه‌نفس با ایده‌هایی بهتر و به‌روزتر، اینترنت‌اکسپلورر کم‌کم نفوذ خود بین کاربران را از دست داد تا جایی که بالأخره به طور کامل به یک پروژه شکست‌خورده تبدیل شد و مایکروسافت اعلام کرد تا سال ۲۰۲۱، پس از ۲۵ سال، به طور رسمی به پشتیبانی از این نرم‌افزار پایان خواهد داد. البته این اولین مورد از شکست و نابودی برنامه‌هایی نیست که زمانی در حوزه خود حرف اول را می‌زدند. نمونه‌های مشهورتری از این اتفاق را می‌توان در سرنوشت برنامه‌هایی مثل یاهومسنجر هم دید یا شرکت‌های فناوری بزرگی مثل نوکیا که زمانی بخش بزرگی از بازار تلفن همراه دنیا را در اختیار داشتند، اما به‌روز نشدن و عقب ماندن از قافله تغییرات در نهایت باعث شد این روز‌ها دیگر جایی در بازار و بین کاربران نداشته باشند.
شکست برنامه‌ها و شرکت‌هایی که روزگاری بزرگ‌ترین‌های بازار خود بودند، این درس را برای بسیاری از استارت آپ‌ها و کسب‌و‌کار‌های نوپا دارد که حتی اگر به غولی مثل مایکروسافت هم تبدیل شوند، در صورت به‌روز نبودن در بازار رقابتی و تولید محصولات ضعیف، بازار از آن‌ها عبور خواهد کرد و در نهایت شکست خواهند خورد.

در واقع، مهم‌ترین نقطه قوت کسب‌و‌کار‌های نوین ایده‌های تازه آن‌ها و استفاده از خلاقیت و نوآوری در ارائه خدمات مختلف است، اما هم‌زمان با شما، بسیاری از کسب‌و‌کار‌های دیگر هم در حال پیدا کردن راه‌های نوآورانه در تولید محصولات یا ارائه خدماتشان هستند.
پس هرقدر هم که بزرگ و موفق باشید، لحظه‌ای که از نوآوری دست بکشید و به تکرار روش‌های گذشته روی بیاورید، در واقع، آغازی بر پایان کسب‌و‌کار شما خواهد بود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->