ویدئویی از ربات انسان‌نمای اطلس درحال کار با دوربین فیلم‌برداری ترامپ گوشی‌ها، کامپیوترها و تراشه‌ها را از تعرفه‌ها معاف کرد برای نخستین‌بار نوزادی با لقاح مصنوعی رباتیک و تحت کنترل هوش مصنوعی به‌ دنیا آمد درگذشت اکبر اعتماد پایه گذار صنعت هسته ای ایران واتساپ با چند قابلیت جدید آپدیت شد: نمایش افراد آنلاین گروه و زوم کردن در تماس‌ها صدای راه‌اندازی ویندوز ۹۵ به آرشیو صداهای ملی کتابخانه کنگره آمریکا اضافه شد + صوت چین در اقدامی تلافی‌جویانه تعرفه واردات کالا‌های آمریکایی را به ۱۲۵ درصد افزایش داد فواید غیرفعال کردن اینترنت طبق تحقیقات جدید: افزایش تمرکز، کاهش اضطراب و معکوس‌کردن فرآیند پیری! آیا ترامپ محصولات اپل را از تعرفه‌های سنگین معاف می‌کند؟ واکنش انجمن نجوم ایران به مشاهده شی نورانی مشکوک اسکن دیجیتالی پیشرفته جزئیات جدیدی از غرق‌شدن کشتی تایتانیک آشکار کرد خط و نشان ترامپ برای TSMC: یا در آمریکا کارخانه بسازید یا مالیات ۱۰۰ درصدی بدهید آیفون ۱۷ پرو یک قابلیت ویژه خواهد داشت: ضبط هم‌زمان با دوربین جلو و عقب نتایج بررسی‌های تلسکوپ هابل: یک روز در اورانوس طولانی‌تر از آن چیزی است که فکر می‌کردیم درخواست ایلان ماسک از ترامپ برای لغو تعرفه‌های جدید ChatGPT روی تصاویری که رایگان تولید می‌کند برچسب می‌زند هجوم آمریکایی‌ها برای خرید آیفون از ترس گرانی بعد از اعمال تعرفه‌های جدید ترامپ تمرکز معاونت علمی و فناوری ریاست‌جمهوری در سال ۱۴۰۴ بر کوانتوم، فوتونیک و هوش مصنوعی خواهد بود احتمال قطعی گسترده خطوط مخابرات و اینترنت در تابستان امسال (۱۴۰۴) سازمان فضایی ایران کپسول زیستی حمل انسان به فضا را امسال آزمایش می‌کند زمان انتشار آپدیت One UI ۷ برای گوشی‌های سامسونگ + فهرست
سرخط خبرها

درس‌هایی از مرگ اینترنت ‌اکسپلورر

  • کد خبر: ۴۰۴۶۲
  • ۰۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۹
درس‌هایی از مرگ اینترنت ‌اکسپلورر
علیرضا وفایی‌‌نیا - روزنامه‌نگار
تا حدود ۱۵ سال پیش اگر قصد گشت‌و‌گذار در اینترنت را داشتیم، بهترین و تقریبا تنها گزینه، استفاده از مرورگر اینترنت‌اکسپلورر بود. این نرم‌افزار در آن سال‌ها تقریبا بدون رقیب بود و تمام بازار مرورگر‌های اینترنتی را در اختیار داشت.

اما این یکه‌تازی ادامه‌دار نبود و با ورود رقبای تازه‌نفس با ایده‌هایی بهتر و به‌روزتر، اینترنت‌اکسپلورر کم‌کم نفوذ خود بین کاربران را از دست داد تا جایی که بالأخره به طور کامل به یک پروژه شکست‌خورده تبدیل شد و مایکروسافت اعلام کرد تا سال ۲۰۲۱، پس از ۲۵ سال، به طور رسمی به پشتیبانی از این نرم‌افزار پایان خواهد داد. البته این اولین مورد از شکست و نابودی برنامه‌هایی نیست که زمانی در حوزه خود حرف اول را می‌زدند. نمونه‌های مشهورتری از این اتفاق را می‌توان در سرنوشت برنامه‌هایی مثل یاهومسنجر هم دید یا شرکت‌های فناوری بزرگی مثل نوکیا که زمانی بخش بزرگی از بازار تلفن همراه دنیا را در اختیار داشتند، اما به‌روز نشدن و عقب ماندن از قافله تغییرات در نهایت باعث شد این روز‌ها دیگر جایی در بازار و بین کاربران نداشته باشند.
شکست برنامه‌ها و شرکت‌هایی که روزگاری بزرگ‌ترین‌های بازار خود بودند، این درس را برای بسیاری از استارت آپ‌ها و کسب‌و‌کار‌های نوپا دارد که حتی اگر به غولی مثل مایکروسافت هم تبدیل شوند، در صورت به‌روز نبودن در بازار رقابتی و تولید محصولات ضعیف، بازار از آن‌ها عبور خواهد کرد و در نهایت شکست خواهند خورد.

در واقع، مهم‌ترین نقطه قوت کسب‌و‌کار‌های نوین ایده‌های تازه آن‌ها و استفاده از خلاقیت و نوآوری در ارائه خدمات مختلف است، اما هم‌زمان با شما، بسیاری از کسب‌و‌کار‌های دیگر هم در حال پیدا کردن راه‌های نوآورانه در تولید محصولات یا ارائه خدماتشان هستند.
پس هرقدر هم که بزرگ و موفق باشید، لحظه‌ای که از نوآوری دست بکشید و به تکرار روش‌های گذشته روی بیاورید، در واقع، آغازی بر پایان کسب‌و‌کار شما خواهد بود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->