گوگل به زودی به کودکان زیر ۱۳ سال اجازه استفاده از چت‌بات Gemini را می‌دهد کشف انقلابی دانشمندان درباره منشأ طلا: مگنتارها، کارخانه‌های جدید تولید عناصر گرانبها! نسخه آزمایشی One UI ۸ سامسونگ احتمالا ماه آینده منتشر می‌شود ویدئو | موتورسیکلت پرنده Volonaut که از پیشرانه جت برای پرواز استفاده می‌کند زمان انتشار بازی GTA VI به تأخیر افتاد + دلیل و تاریخ جدید هشدار اپل به کاربران آيفون: مراقب حمله جاسوس‌افزاری باشید نتیجه تحقیقات جدید: رژیم غذایی فستینگ منجر به تغییرات پویا در مغز می‌شود گوگل پلی از ابتدای سال ۲۰۲۴ تا کنون ۴۷ درصد از برنامه‌هایش را کاهش داده است جمینای گوگل احتمالا تا پایان ۲۰۲۵ با آیفون ادغام می‌شود بزرگ‌ترین ساختار کیهانی ممکن است ۵۰درصد بزرگ‌تر از آن چیزی باشد که تصور می‌کردیم نامه انجمن «فین‌تک» ایران به رئیس جمهور در اعتراض به ضرب‌الاجل بانک مرکزی به صرافی‌های رمزارزی ابزارهای جدید هوش مصنوعی گوگل برای یادگیری زبان معرفی شدند گوگل زبان فارسی را به هوش مصنوعی پادکست‌ساز NotebookLM اضافه کرد ویدئوکست | اخبار علم و فناوری در هفته گذشته (۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) ازبین‌بردن عوارض قرص‌های لاغری و راهکار‌های علمی و مؤثر برای بازگرداندن سلامتی راهکار‌های جلوگیری از قطع اینترنت در تابستان | ارتباطات زیر سایه خاموشی‌ها دانشمندان، به‌صورت اتفاقی، فرضیه ۶۷ ساله درباره ویتامین B1 را تأیید کردند نتیجه تحقیقات جدید: ضرر استرس کاری و دود دست‌دوم سیگار برابر است! بسته هدیه ایرانسل به مناسبت دهه کرامت ۱۴۰۴ + روش فعالسازی یکی از دریافت‌کنندگان تراشه نورالینک حالا با کمک هوش مصنوعی گراک می‌تواند دوباره حرف بزند اولین سند چندجانبه حوزه هوش مصنوعی بین کشورهای اسلامی تصویب می‌شود
سرخط خبرها

درس‌هایی از مرگ اینترنت ‌اکسپلورر

  • کد خبر: ۴۰۴۶۲
  • ۰۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۳:۳۹
درس‌هایی از مرگ اینترنت ‌اکسپلورر
علیرضا وفایی‌‌نیا - روزنامه‌نگار
تا حدود ۱۵ سال پیش اگر قصد گشت‌و‌گذار در اینترنت را داشتیم، بهترین و تقریبا تنها گزینه، استفاده از مرورگر اینترنت‌اکسپلورر بود. این نرم‌افزار در آن سال‌ها تقریبا بدون رقیب بود و تمام بازار مرورگر‌های اینترنتی را در اختیار داشت.

اما این یکه‌تازی ادامه‌دار نبود و با ورود رقبای تازه‌نفس با ایده‌هایی بهتر و به‌روزتر، اینترنت‌اکسپلورر کم‌کم نفوذ خود بین کاربران را از دست داد تا جایی که بالأخره به طور کامل به یک پروژه شکست‌خورده تبدیل شد و مایکروسافت اعلام کرد تا سال ۲۰۲۱، پس از ۲۵ سال، به طور رسمی به پشتیبانی از این نرم‌افزار پایان خواهد داد. البته این اولین مورد از شکست و نابودی برنامه‌هایی نیست که زمانی در حوزه خود حرف اول را می‌زدند. نمونه‌های مشهورتری از این اتفاق را می‌توان در سرنوشت برنامه‌هایی مثل یاهومسنجر هم دید یا شرکت‌های فناوری بزرگی مثل نوکیا که زمانی بخش بزرگی از بازار تلفن همراه دنیا را در اختیار داشتند، اما به‌روز نشدن و عقب ماندن از قافله تغییرات در نهایت باعث شد این روز‌ها دیگر جایی در بازار و بین کاربران نداشته باشند.
شکست برنامه‌ها و شرکت‌هایی که روزگاری بزرگ‌ترین‌های بازار خود بودند، این درس را برای بسیاری از استارت آپ‌ها و کسب‌و‌کار‌های نوپا دارد که حتی اگر به غولی مثل مایکروسافت هم تبدیل شوند، در صورت به‌روز نبودن در بازار رقابتی و تولید محصولات ضعیف، بازار از آن‌ها عبور خواهد کرد و در نهایت شکست خواهند خورد.

در واقع، مهم‌ترین نقطه قوت کسب‌و‌کار‌های نوین ایده‌های تازه آن‌ها و استفاده از خلاقیت و نوآوری در ارائه خدمات مختلف است، اما هم‌زمان با شما، بسیاری از کسب‌و‌کار‌های دیگر هم در حال پیدا کردن راه‌های نوآورانه در تولید محصولات یا ارائه خدماتشان هستند.
پس هرقدر هم که بزرگ و موفق باشید، لحظه‌ای که از نوآوری دست بکشید و به تکرار روش‌های گذشته روی بیاورید، در واقع، آغازی بر پایان کسب‌و‌کار شما خواهد بود.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->