آخرین وضعیت پروژه خط انتقال پساب از پرکندآباد به مخزن نمایشگاه مشهد

  • کد خبر: ۴۰۵۰۱۱
  • ۱۹ فروردين ۱۴۰۵ - ۰۸:۵۱
آخرین وضعیت پروژه خط انتقال پساب از پرکندآباد به مخزن نمایشگاه مشهد
معاون محیط زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد گفت: در حال حاضر پروژه خط انتقال پساب از پرکندآباد به مخزن نمایشگاه بین المللی فعال و پیمانکار مشغول کار بوده و براساس آخرین آمار‌ها ۲۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که طبق زمان‌بندی جلو هستیم.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

مهدی یعقوبی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز، در خصوص آخرین وضعیت پروژه خط انتقال پساب از پرکندآباد به مخزن نمایشگاه بین المللی اظهار کرد: این خط انتقال یکی از مهم‌ترین پروژه‌های تامین آب فضای سبز شهر مشهد بوده و به دلیل اهمیتی که دارد در لیست ۴۷ پروژه راهبردی شهرداری مشهد هم قرار گرفته است. در حال حاضر پروژه خط انتقال فعال و پیمانکار مشغول کار بوده و براساس آخرین آمار‌ها ۲۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد که طبق زمان‌بندی جلو هستیم.

وی با بیان اینکه مهم‌ترین بخش‌های این پروژه ساخت مخازن و اجرای خط انتقال ۱۴ کیلومتری از تصفیه‌خانه پرکندآباد است، عنوان کرد: از مهم‌ترین بخش‌های پروژه خط انتقال پساب از پرکند‌آباد به مخزن ۵۰ هزار مترمکعبی نمایشگاه، اجرای خط انتقال و ساخت مخازن این پروژه است. مخزن ۳۶ هزار مترمکعبی پیشرفت بسیار خوبی دارد و از ۱۴ کیلومتر لوله‌گذاری هم تا امروز ۴ کیلومتر به صورت کامل لوله‌گذاری شده است و عملیات اجرایی این بخش از پروژه بدون وقفه ادامه دارد.

یعقوبی از برنامه‌ریزی مدیریت شهری برای تامین آب فضای سبز تا سال ۱۴۲۵ خبر داد و گفت: ما تنها شهری در کشور هستیم که برای تامین آب فضای سبز به صورت ماه به ماه تا سال ۱۴۲۵ برنامه مدون و قابل اجرا داریم که مسیر حرکتی ما را مشخص می‌کند و براساس آن جلو می‌رویم؛ اجرای این پروژه نیز بخشی از آن برنامه است که پس از افتتاح و بسته به نیاز شهر در سال‌های مختلف به روز خواهد شد.

معاون خدمات شهری شهرداری مشهد با اشاره به اجرای طرح اصلاح الگوی کاشت و برخی پروژه‌های دیگر برای کاهش مصرف آب در فضای سبز شهر تصریح کرد: با توجه به کم‌بارشی و کم‌آبی در سال گذشته، با تغییراتی در الگوی کاشت و استفاده از گونه‌های مناسب با اقلیم مشهد و کم‌آب‌طلب و اجرای طرح اصلاح الگوی کاشت در ۱۶۰ نقطه از شهر مشهد، مصرف آب را کنترل کردیم و در حالی که نیاز آبی فضای سبز در حالت عادی ۳۰ میلیون مترمکعب بود، در سال گذشته این عدد را به ۲۱ میلیون مترمکعب کاهش دادیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.