مدارس تا پایان فروردین ۱۴۰۵ غیرحضوری است

  • کد خبر: ۴۰۵۹۴۲
  • ۲۲ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۸:۳۰
مدارس تا پایان فروردین ۱۴۰۵ غیرحضوری است
رئیس مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه فعالیت مدارس تا پایان فروردین همچنان مجازی است گفت: در حال حاضر تمامی کلاس‌های درس در سطح کشور به صورت مجازی و از طریق شبکه شاد فعال است.

به گزارش شهرآرانیوز، حسین صادقی روز شنبه در گفت و گوبا خبرنگاران اظهار کرد: با تصمیم مسئولان آموزشی، تمامی کلاس‌های درس تا پایان فروردین ماه به صورت مجازی پیگیری خواهد شد و برای حضوری شدن کلاس‌ها پس از پایداری شرایط عمومی کشور، مسئولان مربوطه تصمیم خواهند گرفت.

وی اظهار کرد: در حال حاضر کلاس‌های درس از طریق فضای مجازی شامل بستر شبکه شاد، بسته‌های آموزشی آفلاین و مدرسه تلویزیونی امکان پذیر است تا دانش آموزان آموزش مورد نیاز را فرا بگیرند.

رئیس مرکز اطلاع رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص آخرین وضعیت اسکان شهروندان از فضاهای رفاهی این وزارتخانه گفت: با توجه به حجم تخریب بسیاری از منازل تلاش کردیم تا فضاهای رفاهی را در اختیار هموطنان قرار دهیم، با توجه به تعطیلی مدارس و فضاهای رفاهی، شهروندان و فرهنگیان می‌توانند تا پایان فروردین ماه از این فضاها بهره‌مند شوند.صادقی همچنین به آخرین آمار شهدای دانش آموز و فرهنگی در سطح کشور اشاره کرد و افزود: طبق آخرین آمار ۳۴۴ نفر شامل ۲۷۷ دانش آموز و ۶۷ فرهنگی در جنگ سوم تحمیلی به شهادت رسیدند، همچنین ۲۱۰ دانش آموز و معلم نیز در سطح کشور مجروح شدند.

وی ادامه داد: طبق آخرین آمار ۸۵۷ مدرسه، ۵۵ فضای اداری، ۱۶ کانون فرهنگی، ۳۲ سالن ورزشی و ۸ اردوگاه دانش آموزی تخریب شد.

به گفته رئیس مرکز اطلاع رسانی وزارت آموزش و پرورش؛ در جنگ رمضان ۱۸ مدرسه کشور تخریب کلی، ۳۱۱ مدرسه نیازمند تعمیرات اساسی و ۳۱۳ فضا نیازمند تعمیرات جزئی هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.