رژیم اسرائیل جسد سه اسیر را تحویل گرفت رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: سطح آمادگی نیروهای نظامی و امنیتی مستقر در غرب کشور بسیار مطلوب است اوکراین تحریم‌هایی را علیه روسیه، ایران و چین اعمال کرد حمایت ایران از تمامیت و یکپارچگی سرزمینی سودان اصرار مجدد گروسی بر دسترسی آژانس اتمی به سایت‌های آسیب‌دیده در ایران مصر و عربستان توافق همکاری نظامی امضا کردند ترامپ تصمیم حمله به ونزوئلا را انکار کرد | درخواست تسلیحات نظامی کاراکاس از مسکو گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است دیپلمات ایرانی: نقش اسرائیل در تحولات جاری سودان باید جدی گرفته شود فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

چین: آمریکا در استفاده از مکانیسم ماشه ناکام خواهد ماند

  • کد خبر: ۴۰۶۵۷
  • ۰۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۲:۳۱
چین: آمریکا در استفاده از مکانیسم ماشه ناکام خواهد ماند
سخنگوی وزارت خارجه چین گفت: اقدام آمریکا برای فعال کردن ساز و کار تحریم علیه ایران با خواست سایر کشورها مخالف بوده و ناکام خواهد ماند.

به گزارش شهرآرانیوز، سخنگوی وزارت خارجه چین بار دیگر تاکید کرد که اقدام آمریکا برای فعال کردن ساز و کار تحریم علیه ایران با خواست سایر کشورها مخالف بوده و ناکام خواهد ماند.

«جائو لی جیان» روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران در پکن با یاداوری سخنان رییس دوره ای شورای امنیت سازمان ملل افزود: شورای امنیت درباره درخواست آمریکا برای فعال کردن سازوکار تحریم علیه ایران به شناخت مشترک نرسیده و شورای امنیت در این باره هیچ اقدامی در پیش نخواهد گرفت.

این مقام چین تصریح کرد: سخنان رییس شورای امنیت، دیدگاه مشترک اکثر اعضای این نهاد بین المللی است.

وی افزود: «وانگ یی» وزیر خارجه چین هم پیشتر اکید کرده بود پکن مایل است به اتفاق طرف های دیگر از حل سیاسی و دیپلماتیک مساله هسته ای ایران پشتیبانی کند.

کانادا برای اصلاح اشتباه خود اقدام کند

سخنگوی وزارت خارجه چین در ادامه با اشاره به مشکلات موجود در روابط چین و کانادا اعلام کرد: چین مسئول این مشکلات نیست کانادا به روشنی متوجه علت بروز این مشکلات شده و باید ضمن اصلاح اشتباه خود، شرایط را برای بازگشت روابط دو کشور به مسیر صحیح فراهم کند.

واکنش چین به ادعاهای وزیر دفاع آمریکا مبنی بر تئوری تهدید چین

«جائو» همچنین در نشست امروز خود به سخنان «مایک اسپر» وزیر دفاع آمریکا در مورد تئوری تهدید چین و آمادگی برای رویارویی با پکن گفت: اظهارات این مقام آمریکایی کاملا بی اساس است، برای اسپر یک توصیه، دو واقعیت و سه سوال مطرح می کنم، امیدوارم وی مقاله «دروغ های پمپئو درباره چین و حقایق مربوط» را که توسط چینی منتشر شده است خوانده باشد تعداد زیادی از واقعیت ها و داده های منتشره در این مقاله می تواند دروغ ها و اشتباهات به اصطلاح "تهدید چین" را آشکار کند.

وی با اشاره به دو واقعیت خاطرنشان کرد: اولین مورد این است که از سال ۱۹۹۰به این سو، ارتش چین در بیش از ۲۰ عملیات حافظ صلح سازمان ملل شرکت کرده و بیش از ۴۰ هزار سرباز صلح بان اعزام کرده است چین بیشترین نیروهای صلح بان را در بین پنچ عضو دایم شورای امنیت اعزام کرده است.

این مقام چینی در مورد واقعیت دوم افزود: در تاریخ ۲۴۰ ساله تاسیس ایالات متحده، این کشور تنها ۱۶ سال جنگ نداشته است بودجه ارتش آمریکا در سال ۲۰۱۹ از ۷۱۶ میلیارد دلار فراتر رفته که معادل کل هزینه های نظامی ۹ کشور پس از آمریکا است.

سخنگوی وزارت خارجه چین همچنین بر مبنای سیاست دفاع ملی سه سوال از وزیر خارجه آمریکا پرسید؛ در اساسنامه حزب کمونیست چین و قانون اساسی جمهوری خلق چین به وضوح قید شده است که چین به مسیر توسعه مسالمت آمیز پایبند بوده و با هژمونیسم مخالف است. آیا ایالات متحده می تواند چنین سیاستی را عنوان کند؟ دوم، کدام کشور است که صدها پایگاه نظامی در سراسر جهان دارد، به طور غیرقانونی درگیری و عملیات نظامی را علیه کشورهایی مانند عراق، سوریه و لیبی اجرا کرده و کشتی ها و هواپیماهایی را برای قدرت نمایی به آب های دور از سرزمین اصلی فرستاده است؟ سوم، چه کسی بر اندیشه جنگ سرد پافشاری دارد و پی در پی از معاهدات و پیمان های بین المللی خارج شده و با زور و گستاخانه مقررات جهانی را زیر پا می گذارد؟ وی در ایان گفت:

وی در پایان گفت: برخی از سیاستبازان آمریکایی، تا آن زمان که به واقعیت ها احترام بگذارند، می توانند پاسخی درست برای این سوالات داشته باشند.

منبع: ایرنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->