اردوغان: ترکیه برای برقراری صلح پایدار در ایران تلاش خواهد کرد

  • کد خبر: ۴۰۷۵۵۱
  • ۲۸ فروردين ۱۴۰۵ - ۲۲:۲۶
اردوغان: ترکیه برای برقراری صلح پایدار در ایران تلاش خواهد کرد
«رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه روز جمعه در جریان گفت‌و‌گو با «شهباز شریف» نخست‌وزیر پاکستان اعلام کرد کشورش برای تضمین صلح پایدار در ایران تلاش خواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، طرفین در دیداری در حاشیه مجمع دیپلماسی آنتالیا درباره همکاری‌های دوجانبه، توافق آتش‌بس در ایران و سایر مسائل منطقه‌ای و جهانی گفت‌و‌گو کردند.

به نوشته خبرگزاری «اسپوتنیک» بر اساس بیانیه دفتر اردوغان، وی تاکید کرد که ترکیه از نخستین روز آغاز درگیری‌ها که با حملات علیه ایران شروع شد، همواره از صلح حمایت کرده است. رئیس‌جمهور ترکیه همچنین گفت تلاش‌ها و موفقیت پاکستان در دستیابی به آتش‌بس مورد تقدیر جهانی قرار گرفته و افزود: «ما برای تمدید آتش‌بس تا زمان دستیابی به صلح در ایران تلاش خواهیم کرد.»

اردوغان همچنین بر اهمیت ایجاد یک معماری جدید امنیت منطقه‌ای بر پایه‌های مستحکم تاکید کرد.

وی افزود: «امیدواریم ایالات متحده و ایران بتوانند از فرصت ایجادشده در جریان آتش‌بس به‌طور کامل استفاده کنند و آن را به‌سوی صلح پایدار پیش ببرند. ضروری است این فرصت از دست نرود، آتش‌بس تثبیت شود و این روند به گفت‌وگویی سازنده و مستمر تبدیل گردد.»

اردوغان در پایان تاکید کرد که ترکیه آماده است از همه تلاش‌ها برای کاهش تنش و تضمین ثبات بلندمدت در منطقه حمایت کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.