افزایش ۱.۳ درجه‌ای میانگین دمای هوای ایران در تیرماه تعطیلی و کاهش ساعت کاری ادارات و بانک‌های قم از دوم مرداد ۱۴۰۳ + جزئیات دستمزد عجیب سوادآموزی هر بیسواد در کشور خراسان‌رضوی پیشگام در واکسیناسیون دام نمرات امتحان نهایی چه زمانی اعلام می‌شود؟ بی‌اختیاری ادرار، یکی از علائم اصلی اختلال در کف لگن است بهره‌مندی ۵ هزار دانش‌آموز مشهدی از خدمات بهزیستی پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (دوشنبه یکم مرداد ۱۴۰۳) | تداوم وزش باد در استان تا پایان هفته برای اولین بار در خراسان‌رضوی؛ افتتاح مرکز نگهداری شبانه‌روزی موقت اوتیسم تجویز آنتی‌بیوتیک در ایران ۱۰ درصد بیشتر از میانگین جهانی قاچاق معکوس دخانیات به دلیل قیمت پایین در ایران توصیه‌هایی در خصوص خشکی چشم | زائران اربعین مبتلا به خشکی چشم، اشک مصنوعی همراه داشته باشند کشف و ضبط ۱۳۰ قبضه سلاح جنگی غیر مجاز در شادگان خوزستان تغذیه و تحرک کافی از عوامل اثر گذار در حفظ سلامت استخوان و مفاصل است علت تأخیر در واریز حقوق تیرماه ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی | تعطیلات رسمی بهانه تأخیر در واریز حقوق و مستمری نشود! چرا مدیریت مصرف آب در تابستان امسال ضرورت دارد؟ | مراقب گرمای غیر طبیعی تابستان امسال باشید ابلاغ بیش از ۶۱ هزار میلیارد ریال از اعتبارات سرمایه‌ای خراسان رضوی ماجرای نامه مخبر برای حداقل‌بگیران تامین اجتماعی چه بود؟ | سه میلیون تومان برای متناسب‌سازی نیست! راه اندازی چهارمین مرکز خدمات جامع سلامت آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی مشهد اعمال‌قانون ۱۸۳۷ خودروی حادثه‌ساز در مشهد | توقیف ۴۴ خودروی متخلف (یکم مرداد ۱۴۰۳) آخرین وضعیت بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج | ۲۷۰ هزار نفر در صف انتظار هستند (یکم مرداد ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

راهکار‌های رفع گرفتگی عضلات

  • کد خبر: ۴۴۰۰۳
  • ۰۱ مهر ۱۳۹۹ - ۱۷:۰۵
راهکار‌های رفع گرفتگی عضلات
اگر دچار گرفتگی عضلانی شده و می‌خواهید بهبودی سریع از درد و ناراحتی همراه با آن را بدانید، آنگاه این مقاله چند راه‌کار جهت رهایی و رفع آن فراهم ساخته که ممکن است مفید باشند.
به گزارش شهرآرانیوز،احتمالاً همه ما آن را تجربه کرده ایم: یک درد ناگهانی در ساق یا همسترینگ که باعث می‌شود نفس نفس بزنیم. این گرفتگی هنگامی اتفاق می‌افتد که یک عضله، معمولاً در پا به طور ناگهانی منقبض شده و سخت و محکم می‌شود. این اتفاق اغلب بعد از یک تمرین طولانی یا شدید به خصوص در هوای گرم رخ می‌دهد، اما گرفتگی عضلات نیز ممکن است بدون هیچ علایمی رخ دهد.
 
ممکن است در اثر کم آبی، خستگی، فشار بیش از حد یا تخلیه الکترولیت ایجاد شود که باعث سو عملکرد اعصاب می‌شود. آن‌ها معمولاً در عرض ۱۵ دقیقه ناپدید می‌شوند، با افزایش سن شیوع بیشتری می‌یابند و در زنان بیشتر از مردان است. اگر گرفتگی بیش از ۳۰ دقیقه طول بکشد، باید با پزشک خود تماس بگیرید، زیرا این می‌تواند نشانه‌ای از یک مشکل جدی‌تر مانند تنگی عروق یا یک بیماری عصبی باشد.

 در شرایط گرفتگی عضلات برای کمک به آرام نگه داشتن عضلات و احساس درد، این مراحل را امتحان کنید.
 

تناسب اندام خود را تقویت کنید.

ما از همان ۳۰ سالگی توده و قدرت عضلانی خود را از دست می‌دهیم، که به خستگی و فشار بیش از حد کمک می‌کند و عامل اصلی گرفتگی عضلات است. عضلات منظم فعال به انقباض عادت می‌کنند و کمتر در معرض اسپاسم هستند.

برای جلوگیری از افراط در آن، با فعالیت متوسط شروع کنید و قبل و بعد از آن کشش دهید. این باعث افزایش جریان خون و افزایش فیبر‌های عضلانی می‌شود تا احتمال سفت شدن غیر ارادی آن‌ها کمتر شود.
 

از مواد معدنی استفاده کنید.

میوه‌ها و سبزیجات غنی از مواد معدنی الکترولیت مانند سدیم، منیزیم و پتاسیم هستند که به جرقه سیگنال‌های الکتریکی تنظیم کننده عملکرد عضلات کمک می‌کنند. اکثر افراد می‌توانند تمام الکترولیت‌های مورد نیاز خود را در یک رژیم غذایی سالم تأمین کنند، بنابراین نیازی به نوشیدن نوشیدنی‌های ورزشی شیرین نیست. برترین مواد غذایی: سبزیجات برگ دار و موز است.
 

مایعات بیشتری بنوشید

مایعات به ماهیچه‌ها کمک می‌کند تا شل شده و منقبض شوند، بنابراین مقدار زیادی آب در طول روز مصرف می‌کنند، به خصوص در هوای گرم که عرق مایعات و ذخایر الکترولیت‌های بدن را تخلیه می‌کند. حتماً یک ساعت قبل، حین و بعد از تمرین بدنی آب بنوشید.
 

چگونه می‌توان گرفتگی عضلات را تسکین داد

-آن عضله را ماساژ دهید.

عضله گرفته را به آرامی ماساژ داده و کشش دهید تا به شل شدن آن کمک کند.  

-از کمپرس سرد یا گرم استفاده کنید.

یک حوله گرم یا یک پد گرم کننده می‌تواند با تقویت جریان خون به تسکین درد کمک کند. اگر درد پس از گرفتگی بماند، یخ می‌تواند ناراحتی را تسکین دهد.

-شرایط پزشکی خود را مدیریت کنید.

گرفتگی عضلات می‌تواند از عوارض جانبی برخی از دارو‌ها برای فشار خون بالا، کلسترول بالا و آسم باشد. از پزشک خود در مورد دوز کمتری یا دارویی متفاوت که اسپاسم عضله ایجاد نمی‌کند سوال کنید.
 
منبع:شفقنا 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->