نفتالی بنت، نتانیاهو را به باد انتقاد گرفت | اسرائیل امروز در گِل مانده است رئیس ستاد مشترک ارتش اسرائیل اشغال کامل شهر غزه را به تصویب رساند ارتش اسرائیل به دنبال سربازان فراری | تلاش رژیم صهیونیستی برای جبران کمبود نیرو اعتراضات ضد اقدامات نتانیاهو ادامه دارد | ۴۰۰ هزار نفر در تل‌آویو خواستار توافق مبادله اسرا شدند + فیلم اسرائیل درصدد تعطیلی کنسولگری فرانسه در بیت‌المقدس ماکرون: پوتین صلح نمی‌خواهد اراضی اشغالی در بحران خشکسالی | رسانه عبری: اسرائیل به تدریج در حال خشک شدن است ۵۷ فلسطینی دیگر در غزه به شهادت رسیدند وزیر امور خارجه آمریکا: صدور روادید برای مردم غزه را تعلیق کردیم عملیات انتحاری در حلب سوریه (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) ترامپ با زلنسکی و سران اروپا دیدار می‌کند + زمان دیدار زلنسکی: پیوستن اوکراین به اتحادیه اروپا را ضمانت امنیتی می‌دانیم یحیی سریع: فرودگاه تل‌آویو را با موشک هایپرسونیک هدف قرار دادیم (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) سه تن از مقامات ارشد سعودی به فرمان ملک سلمان برکنار شدند پزشکیان از دست‌اندرکاران برگزاری اربعین حسینی قدردانی کرد دیدار خداحافظی سفیر آلمان با عراقچی پژمان‌فر: آموزش سواد رسانه‌ای و روایت درست واقعیت‌ها وظیفه اصلی رسانه‌های داخلی است + ویدئو ادعای ویتکاف درباره موافقت پوتین با تضمین‌های امنیتی قوی برای اوکراین آمادگی کامل حوزه های قضایی خراسان رضوی در زمینه ارائه خدمات حقوقی در دهه آخر ماه صفر کنایه‌های ترامپ به بایدن تمامی ندارد | ترامپ: نشست خوبی با پوتین درباره جنگ احمقانه «بایدن» داشتم پزشکیان مهرماه ۱۴۰۴ به نیویورک می‌رود اراضی اشغالی مورد حمله موشکی یمن قرار گرفت (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) واکنش نتانیاهو به موج تازه اعتراضات و اعتصاب سراسری تیراندازی در نیویورک ۱۱ کشته و زخمی برجای گذاشت (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) نماینده پارلمان لبنان: سلاح حزب‌الله قابل مذاکره نیست شمار شهدای جنگ غزه به ۶۱ هزار و ۹۴۴ نفر رسید (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) ترور خبرنگاران، حربه اسرائیل برای طولانی‌کردن جنگ در غزه
سرخط خبرها

حماس خطاب به رژیم صهیونیستی: خون در برابر خون، موشک در برابر موشک

  • کد خبر: ۴۰۸۶۷
  • ۰۸ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۹:۳۸
حماس خطاب به رژیم صهیونیستی: خون در برابر خون، موشک در برابر موشک
عضو ارشد جنش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) گفت: «مقاومت دست بسته نخواهد ماند. اشغالگران باید مسئولیت جنایتشان علیه مردم نوار غزه را به دوش بکشند. معادله واضح است: گلوله‌باران در مقابل گلوله‌باران، خون در مقابل خون، موشک در مقابل موشک».

به گزارش شهرآرانیوز، یک عضو ارشد جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) تأکید کرد که معادله مقابله با رژیم صهیونیستی خون در مقابل خون و موشک در مقابل موشک است.

اسماعیل رضوان عضو ارشد جنش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس)، در گفت‌و‌گو با پایگاه خبری المسیره به تشریح معادله پاسخگویی مقاومت به اقدامات متجاوزانه رژیم صهیونیستی پرداخت.

اسماعیل رضوان در اشاره به تجاوزهای اخیر رژیم صهیونستی گفت:‌ «مقاومت دست بسته نخواهد ماند. اشغالگران باید مسئولیت جنایتشان علیه [مردم] نوار غزه را به دوش بکشند».

رضوان در ادامه گفت: «شکستن محاصره تحمیلی علیه [مردم] غزه، حق ماست. تصمیم ما برای شکستن و مقابله با دشمن واضح است. هزینه آن هر چه می‌خواهد باشد».

عضو ارشد حماس توضیح داد:‌ «معادله واضح است: گلوله‌باران در مقابل گلوله‌باران، خون در مقابل خون، موشک در مقابل موشک».

این اظهارات در واکنش به تجاوزهای اخیر رژیم صهیونیستی است. صهیونیست‌ها طی دو هفته اخیر به بهانه‌های واهی مواضعی را در نوار غزه هدف حمله هوایی و توپخانه‌ای قرار دادند.

او در ادامه با تأکید بر اینکه نیروهای مقاومت به هر شکل ممکن از مردم نوار غزه دفاع خواهند کرد، گفت: «تنها دشمن امت، صهیونیست‌ها هستند. همانطور که با معامله قرن و سرقت کرانه باختری مقابله کردیم با عادی‌سازی روابط [با صهیونیست‌ها] نیز مقابله خواهیم کرد».

اسماعیل رضوان همچنین با محکوم کردن اقدام عربستان سعودی در زندانی کردن فلسطینی‌ها، گفت: «مردم ما نیازمند حمایت هستند؛ اما متأسفانه از سوی مقامات سعودی زندانی می‌شوند».

رضوان افزود: «شایسته است رژیم سعودی به جای زندانی کردن مردم فلسطین، به آنها احترام بگذارد؛ مردمی که برای حمایت از آرمان‌شان اقدام به جمع کردن کمک‌های خیریه می‌کنند».

عربستان سعودی بیش از شصت فلسطینی و اردنی را به دلیل یاری مسأله فلسطین بازداشت و اتهاماتی از قبیل «کمک به گروهی تروریستی و حمایت مالی از آن» به این افراد وارد کرده است.
عربستان سعودی در کیفرخواست صادر شده علیه بازداشتی‌های فلسطینی به بهانه‌های مضحکی مانند کشف و ضبط روغن زیتون از آنها، فرستادن قربانی به غزه و داشتن کتابی درباره تاریخ فلسطین متوسل شده است.

منبع: فارس

 

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->