محسنی اژه‌ای: آمریکایی‌ها جرأت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند

  • کد خبر: ۴۰۹۱۳۸
  • ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۶:۵۴
محسنی اژه‌ای: آمریکایی‌ها جرأت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند
رئیس قوه قضاییه گفت: آمریکایی‌ها جرأت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند؛ آنها دیدند چه بر سر دو ناوشکن به اصطلاح فوق پیشرفته‌شان با نام‌های «مورفی» و «پترسون» آمد.

به گزارش شهرآرانیوز به نقل از مرگز رسانه قوه قضاییه، حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در فضای مجازی نوشت: قدرت‌نمایی قوای مسلح ایران اسلامی در تنگه هرمز غرورآفرین است. روز گذشته هم سه کشتی متخلف در این آبراه استراتژیک، اِعمال قانون شدند.

آمریکایی‌ها نیز جرأت نزدیک شدن به تنگه هرمز را ندارند؛ آنها دیدند چه بر سر دو ناوشکن به اصطلاح فوق پیشرفته‌شان با نام‌های «مورفی» و «پترسون» آمد.

ناوگان زنبوری سپاه با قایق‌های تندرو و شهپادها، از غار‌های دریایی جزیره فارور، انتظار ناو‌های متجاوز آمریکایی را می‌کشند تا با اشباع پدافندی، دمار از روزگار متجاوزین درآورند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.