شهردار مشهد مقدس: در تاریخ ثبت شد که ایران اسلامی نخستین کشوری بود که هیمنه قدرت آمریکا را درهم شکست

  • کد خبر: ۴۰۹۲۸۴
  • ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۳:۵۳
شهردار مشهد مقدس: در تاریخ ثبت شد که ایران اسلامی نخستین کشوری بود که هیمنه قدرت آمریکا را درهم شکست
شهردار مشهد مقدس گفت: دشمن در حوزه نظامی سرکوب شده است. در تاریخ ثبت شد که ایران اسلامی نخستین کشوری بود که هیمنه قدرت آمریکا را شکست. همه اعتراف کردند، حتی سیاسیون خود آمریکا نیز به پیروزی ایران در جنگ رمضان اعتراف کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضاقلندرشریف در میان آحاد پرشور امت وفادار اسلامی در راهپیمایی ضد آمریکایی و صهیونیستی بلوار شاهنامه، منطقه ۱۲، اظهار کرد: ایام خاصی است؛ دهه کرامت است. به همه شما عزیزان این دهه مبارک را که با میلاد فرخنده کریمه اهل‌بیت، حضرت فاطمه معصومه سلام‌الله‌علی‌ها آغاز شده و به میلاد فرخنده ولی‌نعمت‌مان، آقا علی‌بن‌موسی‌الرضا ختم می‌شود، تبریک عرض می‌کنم. ان‌شاءالله که کرامت آقا علی‌بن‌موسی‌الرضا و خواهر گرامی ایشان همچون گذشته، بلکه بیشتر، شامل حال ملت ایران باشد و ان‌شاءالله نصرت و پیروزی نزدیک است.

وی افزود: شب‌های سختی را پشت سر گذاشته‌ایم؛ پنجاه‌وچهار شب عزاداری حماسه‌وار همچون حضرت زینب (س). عزاداریِ سوگ و البته حماسه. ما عزادار امام شهیدمان (ره) هستیم که هنوز پیکر مطهرش بر روی زمین است؛ جنایتی توسط آمریکای جنایتکار و سگ هارش در منطقه. جنایت‌هایی که در دنیا نظیر ندارد. شهادت یکصد و شصت‌وهشت کودک خردسال مدرسه میناب؛ همه اینها جنایت‌هایی است که دنیا را همراه ملت ایران کرده است.

شهردار مشهد مقدس ادامه داد: ما جنگ وجودی را پشت سر گذاشتیم؛ جنگی که در آن همه سلاح‌های مدرن دشمن در برابر اراده ملت ایران سر فرود آوردند. اراده ملت ایران پیروز این میدان بوده است. جنگ رمضان، چهل شبانه‌روز جنگ ملت ایران در سه میدان: میدان رزم و جهاد و شهادت توسط نیرو‌های مسلح؛ میدان خدمت توسط کارگزاران نظام؛ و میدان اصلی، میدان خیابان.

ایستاده‌ایم تا صبح پیروزی

قلندرشریف گفت: میدانی که نماد وحدت و انسجام زن و مرد، پیر و جوان، کودک و خردسال بود. همه در کنار هم از تنگه احد این انقلاب و این قیام حفاظت می‌کنیم و تا آخرین لحظه آن را ترک نخواهیم کرد تا صبح پیروزی فرا برسد. این تکلیفی است که خداوند بر دوش ما گذاشته است.

وی افزود: شما برگزیده شده‌اید تا مبعوث شوید؛ خداوند شما را مبعوث کرده برای دفاع از اسلام، برای دفاع از ایران و برای ایجاد زمینه ظهور آقا صاحب‌الزمان عجل‌الله‌تعالی‌فرجه‌الشریف. این اراده و عزم راسخ مسلماً امداد الهی است، قدرت الهی است. این اراده نتیجه جوشش خون امام شهیدمان (ره) در رگ‌های ملت ایران است و مسلماً پیروز است، زیرا حق بر باطل پیروز است.

شهردار مشهد مقدس در ادامه تأکید کرد: همان‌گونه که دشمن را در جنگ چهل‌روزه رمضان نه‌تنها شکست دادیم، بلکه تحقیرش کردیم. سلاح‌های مدرن و پیشرفته و گران‌قیمت آمریکا در مقابل سلاح‌های دست‌ساخته جوانان، دانشمندان و سلحشوران ایرانی ـ و البته ارزان‌قیمت ـ زمین‌گیر شد. آواکس هفتصد میلیون دلاری در برابر یک پهپاد سی هزار دلاری؛ این تحقیر آمریکاست.

قلندرشریف گفت: آمریکایی که با سلاح‌های نظامی‌اش، ناوهایش، هواپیما‌های نامرئی اف‌سی‌وپنج و سایر تجهیزات پس از جنگ جهانی دوم ملت‌ها را تحقیر و چپاول کرده بود، مقابل ایران اسلامی زانو زد و مجبور شد پس از چهل شبانه‌روز جنگ درخواست آتش‌بس و مذاکره بدهد. اما نه مثل گذشته؛ این‌بار میز مذاکره فرق کرد. گزینه‌ها، گزینه‌های ایران اسلامی بود.

اهدافی که هیچ یک محقق نشد

وی افزود: ترامپ دیوانه با بی‌عقلی و قماربازی‌اش کاری کرد که مهم‌ترین گزینه ایران ـ به‌قول رسانه‌های آمریکا، گزینه آخرالزمانی ایران ـ یعنی تنگه هرمز، روی میز بیاید. آمریکا با اهداف مشخصی به جنگ آمد، اما هیچ‌یک محقق نشد. تنگه هرمر که باز بود بسته شد و حالا التماس باز شدنش را دارد. تمام تلاشش در مذاکرات، باز کردن تنگه هرمز است؛ حتی حاضر شده آن را به‌صورت مشترک با ایران مدیریت کند. اما سرداران ولایت در دیپلماسی و مذاکره به هیچ عنوان نپذیرفتند.

شهردار مشهد مقدس با اشاره به مذاکرات اسلام‌آباد عنوان کرد: در پاکستان سه موضوع مهم مطرح شد، اما هیچ‌یک مورد پذیرش ایران اسلامی قرار نگرفت. تنگه هرمز، ۴۰۰ کیلو اورانیوم غنی‌شده و تعطیلی غنی‌سازی تا بیست سال. هیچ‌کدام پذیرفته نشد. چرا؟ چون سرداران دیپلماسی ولایت با اذن رهبری و بر اساس شروط ده‌گانه مورد تأیید ایشان وارد میدان شدند.

قلندرشریف ادامه داد: این‌بار باید و نباید‌های آمریکا تبدیل شد به باید و نباید‌های ایران اسلامی. آمریکا در جنگ شکست خورد، در دیپلماسی شکست خورد و در حوزه اقتصادی دچار اضمحلال شده است. همه کشور‌ها علیه او شده‌اند. تنها ابزار باقی‌مانده‌اش نفت و انرژی است، و سلاح اصلی‌اش جنگ روایت‌ها، جنگ رسانه و جنگ شناختی.

وی افزود: سنگین‌ترین ابزار دشمن همین جنگ رسانه‌ای است. همه رسانه‌های صهیونیستی وارد عمل شده‌اند تا ذهن و روح ما را دچار خدشه کنند و وحدت و انسجام را در میدان خیابان هدف بگیرند.

شهردار مشهد مقدس با بیان اینکه، وحدت شما مهم‌ترین عامل است، گفت: امام شهیدمان (ره) سال گذشته بار‌ها تأکید کردند: حفظ وحدت و انسجام ملی؛ و نمونه بارز و درخشانش در میدان خیابان شکل گرفت. چه کسی فکرش را می‌کرد پنجاه‌وچهار شب زن و مرد، پیر و جوان، خانواده‌به‌همراه هم، دست‌در‌دست به میدان بیایند؟ تحت رهبری واحد؛ ولایت ولی‌فقیه زمانه، امام سوم انقلاب حضرت آیت‌الله سید مجتبی امام خامنه‌ای.

دشمن در حوزه نظامی سرکوب شده است

قلندرشریف تصریح کرد: اما دشمن در حوزه نظامی سرکوب شده است. در تاریخ ثبت شد که ایران اسلامی نخستین کشوری بود که هیمنه قدرت آمریکا را شکست. همه اعتراف کردند، حتی سیاسیون خود آمریکا نیز به پیروزی ایران در جنگ رمضان اعتراف کردند.

وی افزود: در حوزه دیپلماسی هم میز قدرت در اختیار ایران بود. اما آنچه باقی مانده، جنگ روایت‌ها و جنگ رسانه و جنگ شناختی است. مراقب باشید. ذهن‌های ما را می‌خواهند درگیر حواشی کنند. چه رسانه‌های آن‌ور آبی، چه رسانه‌های یهودی، چه روبرت مرداک، و چه ترامپ دیوانه که لحظه‌به‌لحظه متناقض صحبت می‌کند.

شهردار مشهد مقدس گفت: نفوذی‌ها و سربازان پیاده آمریکا در حوزه رسانه در کشور… نیرو‌های نفوذی. همان‌گونه که ما شهپاد و پهپاد داریم که از راه دور کنترل می‌شوند، دشمن نیز ابزار مشابهی دارد؛ اما از جنس انسان. سلاح جدید دشمن «خَرپاد» است؛ انسان‌هایی که به تعبیر شما «خَرپاد‌های انسان‌نما» هستند و خود را به دشمن فروخته‌اند و از دور توسط اینترنشنال و بی‌بی‌سی و سیا و موساد کنترل می‌شوند.

قلندرشریف عنوان کرد: شما ملت غیور ایران اسلامی در سمت درست تاریخ ایستاده‌اید؛ مرکز ایران، ایران امام رضا (ع). مراقب جنگ رسانه‌ای باشید؛ هدفش متزلزل کردن وحدت و انسجام شماست.

وی افزود: ما یک فرمانده داریم؛ فرمانده کل قوا، ولی‌فقیه زمانه، نائب امام زمان (عج) بر زمین است امام سوم انقلاب. تمام اقدامات، چه در میدان رزم، چه در میدان دیپلماسی، چه در میدان خدمت و چه در میدان خیابان، با فرماندهی واحد انجام می‌شود. مطمئن باشید همه امور با هدایت رهبر سوم انقلاب پیش می‌رود. مراقب باشید. دشمن القای غلط از پیروزی نکند؛ پیروزی همین است که ما به دست آورده‌ایم، و ان‌شاءالله صبح پیروزی نهایی نزدیک است.

شهردار مشهد مقدس گفت: مراقب باشید؛ آن کسی که می‌گوید بایدکشور آمریکا نابود شود عقل درستی ندارد. آمریکا در منطقه شکست خورده؛ پایگاه‌هایش، سلاح‌های نظامی‌اش… اگر شکست نخورده بود، درخواست آتش‌بس و مذاکره نمی‌کرد. مهم‌ترین سلاح دشمن اکنون به میدان آمده؛ باید از خودمان، فکرمان، ذهنمان و یکدیگر مراقبت کنیم. خوشبختانه همه اقشار، از همه ادیان، مذاهب، گروه‌های سیاسی، فرهنگی و اجتماعی، زن و مرد، پیر و جوان، با هر پوششی در کنار هم هستیم.

قلندر شریف تصریح کرد: ما با رهبری واحد به امام سوم انقلاب اعلام می‌کنیم: قسم به مشت گره‌کرده امام شهیدمان (ره) در لحظه شهادت، این مردم پا در رکاب، آماده جهاد و شهادت‌اند و تا آخرین لحظه پشت سر شما ایستاده‌اند؛ نه یک قدم جلوتر و نه یک قدم عقب‌تر؛ دقیقاً تحت فرمان رهبری.

شهرداری منطقه تاریخی توس ایجاد می‌شود

وی در نهایت اعلام کرد: منطقه توس اگر جنگ نمی‌شد، شهرداری مستقلش ایجاد شده بود. شهرداری منطقه تاریخی توس باعث ارتقا می‌شود و یکی از مناطق شهرداری مشهد خواهد شد. شهرداری مشهد سیزده منطقه دارد و این‌جا می‌شود منطقه چهارده، با عنوان شهرداری منطقه تاریخی توس. این هم یک خبر خوش. ان‌شاءالله نام همه شما در لیست سربازان و فرماندهان لشکر امام زمان (عج) ثبت خواهد شد، به برکت صلوات بر محمد و آل محمد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.