رئیس لالیگا: دوست ندارم بارسلونا در الکلاسیکو قهرمان شود!

  • کد خبر: ۴۱۰۷۸۶
  • ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۳:۵۲
رئیس لالیگا: دوست ندارم بارسلونا در الکلاسیکو قهرمان شود!
رئیس لالیگا در مراسم سالانه ADESP در گفت‌وگو با رسانه‌ها درباره احتمال قهرمانی بارسلونا در بازی ال‌کلاسیکو مقابل رئال مادرید صحبت کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، در حالیکه تنها پنج بازی باقی‌مانده تا پایان فصل، بارسلونا در موقعیت بسیار خوبی برای کسب عنوان قهرمانی لیگ قرار دارد؛ حتی ممکن است این قهرمانی در ال‌کلاسیکوی پیش‌رو مقابل رئال مادرید رقم بخورد.

بارسلونا همچنین برنامه‌های خود برای فصل آینده را آغاز کرده و به دنبال جذب بازیکنانی مانند آلِساندرو باستونی و خولیان آلوارس است. اما اینکه آیا توان مالی برای این خرید‌ها را دارند یا نه، هنوز یک سوال بزرگ است. در همین زمینه، خاویر تباس، رئیس لالیگا، به موضوعات پیرامون بارسلونا پاسخ داده است.

صحبت‌های تباس درباره بارسلونا

به نقل از نشریه آاس، تباس در مراسم سالانه ADESP در گفت‌و‌گو با رسانه‌ها ابتدا درباره احتمال قهرمانی بارسلونا در بازی ال‌کلاسیکو مقابل رئال مادرید صحبت کرد. او گفت: «من لیگ‌هایی را دوست دارم که قهرمان در آخرین بازی فصل مشخص شود؛ بنابراین ترجیح می‌دهم این اتفاق در ال‌کلاسیکو نیفتد، اما به نظر می‌رسد شرایط به آن سمت می‌رود و اگر این‌طور شود، هر تیمی که برنده شود قابل احترام است.»

او درباره توانایی بارسلونا برای جذب بازیکنان بزرگی مثل خولیان آلوارس نیز گفت که این باشگاه هنوز باید از نظر قوانین فیرپلی مالی کار زیادی انجام دهد: «فکر می‌کنم هنوز کار دارند. باید روی این موضوع کار کنند. از اول جولای قوانین فیرپلی مالی آغاز می‌شود. امروز هیچ تیمی از نظر فیرپلی مالی کاملاً سازگار نیست، چون فعلاً نمی‌توانند بازیکن جدید ثبت کنند.»

در نهایت، تباس درباره تعداد امتیازات بارسلونا در این فصل گفت که ترجیح می‌دهد رقابت قهرمانی نزدیک‌تر باشد: «چیزی که دوست ندارم این است که اختلاف امتیاز قهرمانی خیلی زیاد باشد. رئال مادرید و اتلتیکو مادرید امتیازات زیادی از دست داده‌اند و پایین‌تر از سطح معمول خود هستند. من لیگ با بیش از ۹۰ امتیاز برای قهرمان را دوست ندارم، و این واقعیت است.»

منبع: خبر ورزشی

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.