ماجرای آتش سوزی در شهرری چه بود؟ + فیلم (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) آتش سوزی در جنوب تهران | انبار روغن موتور طعمه آتش شد + فیلم (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) پنجمین سال خشکسالی پیاپی در خراسان رضوی | احتمال از دست رفتن سد‌های تأمین‌کننده آب مشهد در پاییز ۱۴۰۴ + فیلم نیمی از مدارس کشور را خیرین بازسازی و تجهیز می‌کنند یگان حفاظت محیط زیست: ارتقای توان عملیاتی برای امنیت محیط‌بانان ضروری است بازنشستگان صندوق فولاد وام بانکی می‌گیرند + جزئیات آیا واکسیناسیون HPV در ایران متوقف شده است؟ شکر سفید و قهوه‌ای از نظر ارزش غذایی چه تفاوتی با هم دارند؟ سیل در پاکستان جان ۳۵۱ نفر را گرفت «اوزمپیک» داروی لاغری محبوب با بیش از ۱۸۰۰ شکایت اهدای عضو در مشهد به ۱۱ نفر زندگی دوباره بخشید (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) جزئیات امتحانات جبرانی دوازدهمی‌ها اعلام شد (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) چالش کمبود نیروی انسانی متخصص در کنار توسعه تجهیزات مدرن سرطان‌شناسی در بیمارستان تخصصی سرطان امید بازنشستگان تأمین اجتماعی: معوقات حقوق را زودتر پرداخت کنید یک فرد محکوم به قصاص در اهواز پس از ۳۶ سال آزاد شد درخشش تیم‌های نخبه دانشجویی و دانش‌آموزی ایران در مسابقات رباتیک کره جنوبی بانک رفاه متعلق به تأمین اجتماعی و واگذاری آن به دولت برخلاف قانون است نتایج اعتراضات داوطلبان به آزمون سمپاد چه زمانی اعلام می‌شود؟ آغاز مهلت ثبت نام بومگردی‌ها برای دریافت پنل خورشیدی (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) ویژگی‌های هتل مناسب تابستان در مشهد تالاب هورالعظیم همچنان در آتش | حریق در بخش‌های ایرانی مهار شده است برپایی میز خدمت ویژه بازنشستگان کشوری آیا در مدارس پناهگاه ساخته می‌شود؟ + ویدئو راه‌اندازی سامانه مجازی انتخاب رشته کنکور ۱۴۰۴ سهل‌انگاری ۲ میلیاردی یک مشهدی به‌خیر گذشت کشف صد‌ها کیلو گوشت خر در موتورسازی متروکه با هوشیاری شهروند مشهدی کدام ضدتعریق‌ها برای پوست بی خطرند؟ اهدای عضو جوان مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۶ مرداد ۱۴۰۴) روش جدید مجرمان سایبری برای کلاهبرداری از والدین در فصل ثبت نام مدارس
سرخط خبرها

نکات مهم برای نگهداری آبلیموی تازه و طبیعی در منزل

  • کد خبر: ۴۱۲۶۸
  • ۱۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۸:۳۵
نکات مهم برای نگهداری آبلیموی تازه و طبیعی در منزل
بسیاری از ما در فصل لیمو، آب لیموی طبیعی تهیه می‌کنیم تا بتوانیم به مدت طولانی از آن استفاده نماییم. اما اگر آبلیمو به درستی نگهداری نشوند، تغییر رنگ و مزه می‌دهد و کپک می‌زند.
به گزارش شهرآرانیوز، بسیاری از ما در فصل لیمو، آب لیموی طبیعی تهیه می‌کنیم تا بتوانیم به مدت طولانی از آن استفاده نماییم. اما اگر آبلیمو به درستی نگهداری نشوند، تغییر رنگ و مزه می‌دهد و کپک می‌زند؛ بنابراین آبلیمو را باید در ظروف مناسبی نگهداری کنیم تا برای سلامت مصرف کنندگان مشکل ایجاد نکند. در این بخش از نمناک به شما می‌گوییم که آبلیمو را در چه ظروفی نگهداری نمایید.
 

بهترین ظرف برای نگهداری آبلیمو

 
مناسب‌ترین ظروف برای نگهداری آبلیمو ظروف شیشه‌ای هستند، زیرا آبلیمو با این ظروف واکنشی نشان نمی‌دهد. پس بهتر است پس از خرید لیمو‌های درشت و سالم و آبگیری آن‌ها، آب لیموی تازه را درون ظروف شیشه‌ای دردار بریزید.

قبل از ریختن آب لیمو در این ظروف ابتدا شیشه را داخل آب جوش قرار دهید تا آنزیم و باکتری‌های موجود در آن، از بین برود. با انجام این کار، قارچ‌ها امکان رشد را از دست می‌دهند و در نتیجه احتمال کپک زدن این مواد هم کاهش چشم گیری می‌یابد.

برای اینکه آبلیموی شما کپک نزند حتما باید درب ظرف را بگذارید تا هوا به داخل آن راه پیدا نکند. همچنین آبلیمو را باید تا نزدیکی لبه ظرف پر کنید و مقدار خیلی کم لبه شیشه را خالی بگذارید و سپس درپوشی روی آن قرار دهید تا با ایجاد خلاء، اکسیژن به داخل محصول راه نیابد و جایی برای رشد کپک‌ها وجود نداشته باشد. ظروف شیشه‌ای بهتر است تیره باشند تا کمتر نور را از خود عبور دهند.
 

ظروف پلاستیکی برای نگهداری آبلیمو ممنوع

 
برای نگهداری آبلیمو از ظروف پلاستیکی یا بطری‌های آب معدنی استفاده نکنید؛ زیرا مواد اسیدی موجود در آبلیمو می‌تواند با دیواره ظروف پلاستیکی فعل و انفعالات نامطلوبی ایجاد کند و سمی و سرطان زا شود.
 

آبلیمو را در بطری‌های بزرگ‌تر از دو لیتر نگه ندارید

 
آبلیمو را در بطری‌های بزرگ‌تر از دو لیتر نگه ندارید، زیرا از آب لیمو در منازل به عنوان چاشنی و طعم دهنده غذایی و بسیار اندک استفاده می‌کنند و وقتی مقادیر زیادی در ظرف‌های حجیم نگهداری می‌شود، احتمال نگهداری آن در شرایط نامناسب بسیار می‌شود و خود این موضوع باعث اکسیده شدن آبلیمو و آسیب به مواد مفید آن می‌شود.

آبلیمو‌های اکسیده شده هیچگونه ارزش غذایی ندارند و از نظر ظاهری نیز رنگ این آبلیمو‌ها تغییر می‌کند و تغییر شکل در پی خواهد داشت.
 

نکات نگهداری آبلیمو:

 
 آبلیمو را در ظرف مناسب ریخته و در جای خنک و دور از آفتاب نگهدارید. اگر آبلیمو در آفتاب نگهداری شود، باعث ایجاد تغییرات شیمیایی در آن می‌شود، زیرا ویتامین C موجود در آبلیمو به نور و حرارت حساس است و در برابر نور آفتاب از بین می‌رود.
 
منبع:نشان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->