۵.۵ میلیون ایرانی دچار درجاتی از کم‌شنوایی هستند | عوامل خطر کم‌شنوایی چیست؟ کدام تبلیغات محصولات سلامت جرم است؟ تخصیص ۳۴ همت تسهیلات بانکی برای توسعه گردشگری کشور واکسیناسیون دهمی‌ها اجباری است | مهلت تکمیل غربالگری دانش‌آموزان تا بهمن ۱۴۰۴ ۲۰۰ هزار دُز واکسن آنفلوانزای ایرانی در راه بازار | واردات ۹۰ درصد واکسن‌های خارجی تا پایان هفته روند ابتلا به بیماری‌های قلبی در میان جوانان رو به افزایش است تنوع کافی شیرخشک‌ها در داروخانه‌ها | امکان جایگزینی برند‌های مختلف با مشورت پزشک اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۸ مهر ۱۴۰۴) سکوتی که باید شنیده شود | گزارشی از وضعیت متناسب‌سازی زیرساخت‌های شهری برای ناشنوایان ماموریت‌های حوادث ترافیکی اورژانس مشهد ۱۱ درصد افزایش یافت دستگیری ۹ زورگیر خشن در مشهد| ماجرای یورش نقابداران قمه کش به جشن های خانوادگی چه بود؟ شکایت مرکز وکلای قوه قضاییه علیه آمریکا و رژیم اسرائیل به دادگاه بین‌المللی گرد و خاک تا چه زمانی مهمان تهران است؟ زنگ هشدار سالمندی جمعیت در چند استان کشور | سالمندی در حال زنانه شدن واژگونی پژو روی پل آزادی مشهد | گره ترافیکی در دو مسیر اصلی (۷ مهر ۱۴۰۴) + فیلم بیش از ۱۹۰ هزار معلول در خراسان رضوی زیر پوشش چتر حمایتی بهزیستی دیر خوردن صبحانه، زنگ خطری برای سلامت سالمندان فریب این دندان‌ساز‌ها را نخورید صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در پی پیش‌بینی بارش باران در نواحی شمالی کشور (۷ مهر ۱۴۰۴) پایان کار سارق پرکار مشهدی در قاسم‌آباد (۷ مهر ۱۴۰۴) کشف پرونده سرقت ۴۰ میلیاردی طلا در مشهد (۷ مهر ۱۴۰۴) خراسان رضوی شهر‌ها و روستا‌های فراوانی برای جهانی‌شدن دارد کشف محموله ۵تنی مرغ غیرمجاز در سبزوار (۷ مهر ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۷ مهر ۱۴۰۴) | آغاز روند کاهش دما از اواسط هفته جاری بهره‌برداری از پروژه هوشمند‌سازی گاز مشهد در راستای پایداری شبکه شرایط پرداخت کمک‌هزینه‌ بارداری به زنان شاغل اعلام شد لزوم ابطال سفارش‌های بلااستفاده برنج، توسط ستاد تنظیم بازار روایتی از آتش نشان های مشهدی که قهرمانی شان را بارها ثابت کرده اند | مردان آتش هشدار درباره خوددرمانی برای کودکان مبتلا به آنفلوانزا
سرخط خبرها

نکات مهم برای نگهداری آبلیموی تازه و طبیعی در منزل

  • کد خبر: ۴۱۲۶۸
  • ۱۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۸:۳۵
نکات مهم برای نگهداری آبلیموی تازه و طبیعی در منزل
بسیاری از ما در فصل لیمو، آب لیموی طبیعی تهیه می‌کنیم تا بتوانیم به مدت طولانی از آن استفاده نماییم. اما اگر آبلیمو به درستی نگهداری نشوند، تغییر رنگ و مزه می‌دهد و کپک می‌زند.
به گزارش شهرآرانیوز، بسیاری از ما در فصل لیمو، آب لیموی طبیعی تهیه می‌کنیم تا بتوانیم به مدت طولانی از آن استفاده نماییم. اما اگر آبلیمو به درستی نگهداری نشوند، تغییر رنگ و مزه می‌دهد و کپک می‌زند؛ بنابراین آبلیمو را باید در ظروف مناسبی نگهداری کنیم تا برای سلامت مصرف کنندگان مشکل ایجاد نکند. در این بخش از نمناک به شما می‌گوییم که آبلیمو را در چه ظروفی نگهداری نمایید.
 

بهترین ظرف برای نگهداری آبلیمو

 
مناسب‌ترین ظروف برای نگهداری آبلیمو ظروف شیشه‌ای هستند، زیرا آبلیمو با این ظروف واکنشی نشان نمی‌دهد. پس بهتر است پس از خرید لیمو‌های درشت و سالم و آبگیری آن‌ها، آب لیموی تازه را درون ظروف شیشه‌ای دردار بریزید.

قبل از ریختن آب لیمو در این ظروف ابتدا شیشه را داخل آب جوش قرار دهید تا آنزیم و باکتری‌های موجود در آن، از بین برود. با انجام این کار، قارچ‌ها امکان رشد را از دست می‌دهند و در نتیجه احتمال کپک زدن این مواد هم کاهش چشم گیری می‌یابد.

برای اینکه آبلیموی شما کپک نزند حتما باید درب ظرف را بگذارید تا هوا به داخل آن راه پیدا نکند. همچنین آبلیمو را باید تا نزدیکی لبه ظرف پر کنید و مقدار خیلی کم لبه شیشه را خالی بگذارید و سپس درپوشی روی آن قرار دهید تا با ایجاد خلاء، اکسیژن به داخل محصول راه نیابد و جایی برای رشد کپک‌ها وجود نداشته باشد. ظروف شیشه‌ای بهتر است تیره باشند تا کمتر نور را از خود عبور دهند.
 

ظروف پلاستیکی برای نگهداری آبلیمو ممنوع

 
برای نگهداری آبلیمو از ظروف پلاستیکی یا بطری‌های آب معدنی استفاده نکنید؛ زیرا مواد اسیدی موجود در آبلیمو می‌تواند با دیواره ظروف پلاستیکی فعل و انفعالات نامطلوبی ایجاد کند و سمی و سرطان زا شود.
 

آبلیمو را در بطری‌های بزرگ‌تر از دو لیتر نگه ندارید

 
آبلیمو را در بطری‌های بزرگ‌تر از دو لیتر نگه ندارید، زیرا از آب لیمو در منازل به عنوان چاشنی و طعم دهنده غذایی و بسیار اندک استفاده می‌کنند و وقتی مقادیر زیادی در ظرف‌های حجیم نگهداری می‌شود، احتمال نگهداری آن در شرایط نامناسب بسیار می‌شود و خود این موضوع باعث اکسیده شدن آبلیمو و آسیب به مواد مفید آن می‌شود.

آبلیمو‌های اکسیده شده هیچگونه ارزش غذایی ندارند و از نظر ظاهری نیز رنگ این آبلیمو‌ها تغییر می‌کند و تغییر شکل در پی خواهد داشت.
 

نکات نگهداری آبلیمو:

 
 آبلیمو را در ظرف مناسب ریخته و در جای خنک و دور از آفتاب نگهدارید. اگر آبلیمو در آفتاب نگهداری شود، باعث ایجاد تغییرات شیمیایی در آن می‌شود، زیرا ویتامین C موجود در آبلیمو به نور و حرارت حساس است و در برابر نور آفتاب از بین می‌رود.
 
منبع:نشان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->