سخنگوی وزارت خارجه: بررسی طرح پیشنهادی آمریکا به نتیجه نهایی برسد، نتیجه اعلام خواهد شد

  • کد خبر: ۴۱۳۱۱۸
  • ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۷:۴۰
سخنگوی وزارت خارجه: بررسی طرح پیشنهادی آمریکا به نتیجه نهایی برسد، نتیجه اعلام خواهد شد
سخنگوی وزارت امور خارجه درباره طرح پیشنهادی آمریکا به جمهوری اسلامی ایران گفت: این طرح همچنان در حال بررسی است و پس از اینکه به نتیجه نهایی برسیم، اعلام خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، اسماعیل بقائی عصر امروز جمعه، ۱۸ اردیبهشت ماه، در حاشیه مراسم گرامیداشت یاد شهید علی لاریجانی و فرزند ایشان مرتضی لاریجانی که در مسجد امام صادق (ع) برگزار شد، در جمع خبرنگاران درباره اقدام تجاوزکارانه شب گذشته ارتش آمریکا علیه ٢ فروند نفتکش متعلق به ایران در حوالی بندر جاسک و تنگه هرمز و تعرض‌ها علیه چند محل در مناطق ساحلی مشرف به تنگه هرمز اظهار کرد: اقدام انجام‌شده از سوی ارتش آمریکا، نقض فاحش حقوق بین‌الملل و آتش‌بس بود.

سخنگوی وزارت امورخارجه افزود: این نقض آتش‌بس توسط آمریکایی‌ها برای اولین بار نبود که رخ می‌داد؛ البته مدافعان کشور نیز پاسخ محکمی به این تعرض دادند.

وی با بیان اینکه ما در وضعیت آتش‌بس قرار داریم ولی نیرو‌های مسلح ما در آمادگی کامل قرار دارند، تصریح کرد: نیرو‌های مسلح کشور با دقت شرایط را رصد می‌کنند و با قاطعیت به شرارت‌ها پاسخ می‌دهند.

بقایی در ارتباط با پاسخ ایران به طرح پیشنهادی آمریکا عنوان کرد: این موضوع کماکان در حال بررسی است و وقتی به نتیجه رسیدیم، آن را اعلام می‌کنیم.

سخنگوی وزارت امور خارجه در مورد برخی از خبر‌ها مبنی بر مشخص کردن ضرب‌الاجل از سوی آمریکایی‌ها برای اینکه ایران به این طرح پاسخ دهد، خاطرنشان کرد: همانطور که اشاره کردم، این موضوع کماکان در حال بررسی است و ما کار خودمان را انجام می‌دهیم و به این ضرب‌الاجل‌ها توجهی نداریم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.