دستور معاون اول رئیس جمهور برای برخورد قاطع با گران‌فروشی و احتکار

  • کد خبر: ۴۱۳۶۷۶
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۷:۰۴
دستور معاون اول رئیس جمهور برای برخورد قاطع با گران‌فروشی و احتکار
معاون اول رئیس‌جمهور با اشاره به فشار‌های ناشی از جنگ رمضان و تحریم‌ها، نهاد‌های نظارتی را موظف کرد با گران‌فروشی و احتکار، قاطع و بدون اغماض برخورد کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا عارف در جلسه ستاد تنظیم بازار درباره علت برخی افزایش قیمت‌ها گفت: بخشی از گرانی‌ها ناشی از مشکلات بین‌المللی، جنگ رمضان، تحریم‌های ظالمانه و محاصره‌ای است که دشمن به کشور تحمیل کرده، اما بخش دیگری از این مشکلات به گران‌فروشی و احتکار بازمی‌گردد.

وی با تأکید بر لزوم برخورد جدی با این تخلفات، از نهاد‌های نظارتی، اصناف و سازمان تعزیرات خواست برخوردی قاطع، جدی و غیرقابل اغماض با گران‌فروشی و احتکار داشته باشند.

معاون اول رئیس جمهور افزود: تعداد کسانی که اقدام به احتکار یا گران‌فروشی می‌کنند اندک است و اکثر اصناف و تولیدکنندگان در دوران جنگ، حتی سود خود را کاهش دادند و هر آنچه در توان داشتند برای خدمت به مردم و کشور به‌کار گرفتند.

عارف همچنین با اشاره به شرایط کشور خاطرنشان کرد: به‌زودی پیروزی ملت ایران در جنگ رمضان را جشن خواهیم گرفت و وارد مرحله جدیدی خواهیم شد، بنابراین همه دستگاه‌ها و بخش‌های مختلف باید خود را برای شرایط جدید کشور به عنوان یک قدرت بزرگ در منطقه و جهان آماده کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.