یورش نظامیان صهیونیستی به خاک سوریه ادامه دارد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۵)

  • کد خبر: ۴۱۵۱۳۴
  • ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۶:۵۵
یورش نظامیان صهیونیستی به خاک سوریه ادامه دارد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۵)
نظامیان رژیم صهیونیستی در ادامه یورش به خاک سوریه، امروز نیز به حومه جنوبی قنیطره در جنوب سوریه یورش بردند.

به گزارش شهرآرانیوز، نیرو‌ها و خودرو‌های رژیم اشغالگر اسرائیل امروز به روستای صیدا الحانوت و اطراف روستای المعلقه در حومه قنیطره جنوبی یورش بردند.

بر اساس این گزارش، یک گروه از نیرو‌های صهیونیست با ۴ خودروی نظامی وارد روستای صیدا الحانوت شدند و نظامیان آن با یورش به منازل شهروندان، شروع به بازرسی خانه‌ها کردند.

نیرو‌های اشغالگر همچنین با ۳ تانک به اطراف تل الدرعیات در نزدیکی روستای المعلقه در حومه قنیطره جنوب یورش برده و پس از مدتی از آن عقب‌نشینی کردند.

سه روز پیش نیز منابع محلی از حملات توپخانه‌ای به منطقه «حوض الیرموک» و پرواز همزمان جنگنده‌های صهیونیستی در آسمان درعا خبر دادند.

اخیرا نیز یگان توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی، مناطقی در اطراف روستا‌های صیصون، جمله و عابدین در منطقه حوض یرموک در غرب درعا را گلوله باران کرده‌اند.

در همین راستا، مرکز حقوق بشری «سجل» در گزارشی مستند، از افزایش ملموس تجاوز رژیم صهیونیستی به خاک سوریه در یک ماه اخیر خبر داد.

براساس این گزارش، در ماه گذشته میلادی ۲۵۴ مورد نقض حاکمیت سوریه از سوی اسرائیل ثبت شده که پس از ماه مارس، دومین آمار بالای ماهانه از ابتدای سال جاری میلادی محسوب می‌شود.

این گزارش حاکی از آن است که استان قنیطره با ۲۱۳ مورد، بیشترین سهم از این تجاوزات را به خود اختصاص داده است.

فعالیت‌های نظامی صهیونیست‌ها در قنیطره، شامل پیشروی‌های زمینی، یورش به منازل و ایجاد ایست‌بازرسی‌های موقت بوده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.