پدافند قشم با ریز پرنده‌های متخاصم درگیر شد | اوضاع پایدار است (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۵)

  • کد خبر: ۴۱۵۷۸۸
  • ۲۸ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۲۳:۱۴
پدافند قشم با ریز پرنده‌های متخاصم درگیر شد | اوضاع پایدار است (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۵)
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار هرمزگان از درگیری پدافند با ریز پرنده‌های متخاصم در قشم خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد نفیسی دوشنبه‌شب، ۲۸ اردیبهشت، با تایید فعال‌شدن پدافند جزیره قشم اظهار کرد: صدایی که ساعاتی پیش در جزیره قشم شنیده شد، ناشی از فعال شدن سامانه‌های پدافندی و درگیری با ریزپرنده‌های دشمن بوده است.

وی ضمن تاکید بر آمادگی کامل نیرو‌های مسلح برای مقابله با هرگونه تحرک دشمن تصریح کرد: وضعیت کاملا تحت کنترل است و شرایط جزیره قشم کاملا پایدار است.

ساعاتی پیش صدا‌هایی شبیه به انفجار از نقاط مختلف جزیره قشم به گوش رسید که موجبات بروز نگرانی‌هایی میان ساکنان این جزیره شده بود.

جزیره قشم با وسعت ۱۵۰۰ کیلومتر مربع از تنگه هرمز به موازات ساحل جنوبی ایران به طول ۱۳۵ کیلومتر و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر از توابع هرمزگان است و ۳۰۰ کیلومتر خط ساحلی دارد.

شهرستان قشم شامل جزیره‌های قشم، هنگام و لارک با حدود ۱۵۰ هزار نفر جمعیت از تنگه هرمز به موازات ساحل استان هرمزگان به طول ۱۵۰ و عرض میانگین ۱۱ کیلومتر میان آب‌های خلیج فارس گسترده شده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.