مهلت چند هفته‌ای اولیای دم به قاتل فرزندشان قصاص؛ مجازات قتل زن میانسال بعد از رابطه نامشروع سامانه‌های الکترونیکی ثبت اسناد فردا (دوشنبه ۶ اسفند ۱۴۰۳) فعال است چند منبع مهم آلودگی هوا در خانه را بشناسید تعطیلی واحدهای قضایی استان تهران در روز دوشنبه (۶ اسفند ۱۴۰۳) ظفرقندی خبر داد: استقبال کمرنگ پزشکان از تخصص‌های داخلی و جراحی بایدها و نبایدهای گرم کردن غذا در مایکروویو سازمان غذاودارو هشدار داد: خطر تشدید کبد چرب با مصرف داروهای مسکن و گیاهی نامعتبر برخورد ۲ پراید در خواف پنج مصدوم برجای گذاشت (۵ اسفند ۱۴۰۳) شرایط رانندگی با گواهینامه ایرانی در عراق اعلام شد آیا مدارس و ادارات مشهد و خراسان رضوی فردا (دوشنبه، ۶ اسفند ۱۴۰۳) تعطیل است؟ تیراندازی به رئیس آموزش و پرورش سراوان (۵ اسفند ۱۴۰۳) آیا تخمه آفتابگردان برای مبتلایان به دیابت و کبد چرب مضر است؟ صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی بارش برف و باران (۵ اسفند ۱۴۰۳) ماجرای کارزار سربازی دختران چیست؟ | استقبال جالب و معنادار مردان ایران افزایش ۲۵ درصدی بلیت مترو در سال ۱۴۰۴ از پالایش قوانین قدیم تا نظارت بر قوانین جدید | حوزه خراسان، مشاور فقهی قانون‌گذاری مجلس می‌شود آیا مدارس و دانشگاه‌های استان مازندران تا پایان هفته مجازی شده است؟ (۵ اسفند ۱۴۰۳) جدول فوق‌العاده ایثارگری بازنشستگان و تأثیر آن روی همسان‌سازی حقوق منتشر شد + جزئیات آغاز طرح امداد نوروزی اورژانس از ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ شلیک خونین به جوان تهرانی در ولنجک آغاز برنامه ملی برای رصد کمبود‌های ملزومات پزشکی اهدای عضو دختر جوان مرگ مغزی به ۶ بیمار زندگی دوباره بخشید (۵ اسفند ۱۴۰۳) انسداد برخی جاده‌های کشور به علت بارش برف (۵ اسفند ۱۴۰۳) محکومیت اعضای باند قاچاق هروئین و شیشه در بندرعباس | حکم اعدام برای ۳ تن از متهمان رشد ۷۰ درصدی مبلغ اضافه‌کار محیط‌بانان در سال ۱۴۰۴ آزمون‌های علوم پزشکی ۱۴۰۳ با ۱۱ هزار داوطلب برگزار شد دوازدهمین جشنواره انتخاب کارفرمایان برتر خراسان رضوی برگزار شد (۵ اسفند ۱۴۰۳) | ۵۲ درصد کارگران استان پیش از موعد بازنشسته می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ اسفند ۱۴۰۳) | هوا از فردا سرد می‌شود آیا عیدی ۱۴۰۳ بازنشستگان تأمین‌اجتماعی قبل از ماه مبارک رمضان پرداخت می‌شود؟ پزشکیان در آیین اختتامیه سی‌وهشتمین جشنواره خوارزمی: اراده حل مسئله و مشکلات کشور را داریم
سرخط خبرها

احتمال تصمیم‌گیری درباره نحوه فعالیت مدارس خراسان رضوی

  • کد خبر: ۴۱۵۸۵
  • ۱۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۲:۲۰
احتمال تصمیم‌گیری درباره نحوه فعالیت مدارس خراسان رضوی
معاون بهداشت دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد گفت: پیش‌بینی ما این است که نحوه فعالیت مدارس در ادامه کار به جلسه‌ای که در سطح استان با‌توجه‌به شرایط مدارس و امکانات آموزشی برگزار می‌شود، موکول خواهد شد.
به گزارش شهرآرانیوز، مهدی قلیان اول اظهار کرد: بازگشایی مدارس به صورت حضوری یک تصمیم کشوری از سوی وزارت آموزش‌و پرورش بود که به تمام استان‌ها ابلاغ شده است. پیش‌بینی ما این است که ادامه کار به جلسه‌ای که در سطح استان با‌توجه‌به شرایط مدارس و امکانات آموزشی برگزار می‌شود، موکول خواهد شد.


وی با تأکید بر اینکه دانش‌آموزان، مربیان و معلمانی که مشکوک به کرونا هستند یا علائمی نظیر تب دارند، از حضور در اماکن آموزشی جدا خودداری کنند، افزود: با‌توجه‌به وضعیت‌های قرمز، نارنجی و زرد در استان و وجود خیلی کم مناطق سفید، شرط اول فاصله‌گذاری اجتماعی با حداقل تعداد دانش‌آموز است. اگر بخواهد به‌عنوان مثال در یک کلاس ۳۰ نفره همه حضور داشته باشند، مطمئنا فاصله‌گذاری اجتماعی رعایت نخواهد شد که این مورد در دانش‌آموزان مقطع ابتدایی کار مربیان را سخت‌تر می‌کند.

قلیان ادامه داد: توصیه‌ای که به والدین و دانش‌آموزان دارم، رعایت مسائل بهداشت فردی، استفاده از ماسک چه به‌صورت پارچه‌ای یا ماسک‌های سه‌لایه جراحی یک‌بار مصرف است. دانش‌آموزان از شست‌وشوی دست‌ها غافل نشوند. از تهیه مواد خوراکی از بوفه‌های مدارس خودداری و وعده‌های خوراکی سالم در داخل کیف دانش‌آموز گذاشته شود. در کنار اینکه دانش‌آموزان از صابون و مایع دست استفاده می‌کنند، حتما یک مایع ضدعفونی دست کوچک در اختیار داشته باشند تا در زمان حضور در کلاس برای ضدعفونی دست که به آب دسترسی ندارند استفاده کنند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: مطمئنا هر دانش‌آموزی که تب داشته باشد یا در خانواده او مورد مثبت کرونایی وجود داشته باشد که در پرونده الکترونیک سلامت خانوار ثبت شده، از حضور در مدرسه باید جدا خودداری کنند و در منزل آموزش ببینند. حضور این افراد که در دوره کمون هستند باعث خواهد شد دیگر دانش‌آموزان نیز مبتلا شوند.

قلیان درباره نظارت بر رعایت شیوه‌نامه‌های اجرایی درباره بازگشایی مدارس گفت: حساسیتی که ما بر موضوع داریم، خوشبختانه چندین برابر آن را متولیان امر سلامت در آموزش‌وپرورش دارند. همچنین مربیان بهداشت مدارس بازوان خوبی برای نظارت بر بهداشت محیط و بهداشت فردی‌اند که البته باتوجه به کمبود نیروی انسانی در حوزه بهداشت نظارت بر تمام مدارس کار سخت و دشواری خواهد بود.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->