مرگ یک جوان بر اثر حمله پلنگ در تربت حیدریه توضیحات سازمان سنجش درباره آزمون اختصاصی پذیرش دانشجو - معلم انتقال یک ایرانی از زندان چین به کشور پس از ۱۸ سال وقوع بارش‌های رگباری همراه با وزش باد در خراسان رضوی از امروز (۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) حجاج ایرانی از همراه داشتن مواد اسیدی و دارو‌های پودرشده و بحث تنش‌زا پرهیز کنند مشاهده لاشه دو توله پلنگ ایرانی در پارک ملی خَبر کرمان بازداشت چهار نفر از عوامل پخش برنامه تفرقه‌افکنانه در صداوسیما با دستور قضایی از «هرمز» تا «کوچه»؛ تکرار یک تراژدی توریستی؟ توضیحات رئیس مرکز اطلاع‌رسانی وزارت آموزش و پرورش در خصوص نگرانی از پلیسی شدن محیط مدارس جزئیات زورگیری از دانشجویان خواجه نصیرالدین طوسی آزادی ۸۲۹ نفر از زندانیان جرایم غیرعمد در سال ۱۴۰۳ | فقط ۷۲۰ زندانی بدهکار دیگر در زندان‌های استان باقی مانده‌اند فراخوان چهارم جذب نخبگان در دستگاه‌های اجرایی از شهریورماه ۱۴۰۴ رهایی نوجوان ۱۶ساله از چنگ گروگان‌گیران در عملیات پلیس (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) تصادف زنجیره‌ای در محور ملک‌آباد - مشهد؛ انتقال ۱۱ مصدوم به بیمارستان (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مرگ همزمان ۶ نفر در خانه باغی در ارومیه + فیلم و علت فوت هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش دما (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) رفع توقیف گواهینامه رانندگان متخلف نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی آغاز ثبت‌نام اینترنتی کتاب‌های درسی از اردیبهشت رسانه‌ها در ارتقای سلامت عمومی نقش مهمی دارند | ضرورت تقویت همکاری اصحاب رسانه با فعالان حوزه سلامت زورگیری از ۲ دانشجوی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی تهران (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خطر طغیان سرخک در خراسان رضوی زیر سایه واکسن هراسی احتمال بروز افسردگی در سالمندان گوشی باز این علائم روانی را جدی بگیرید بهره‌برداری از مرکز خدمات سلامت روستایی به همت خیران در سبزوار (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) انتقال تتلو به انفرادی تکذیب شد علت بیش از ۶۰ درصد مراجعات کودکان ایرانی به پزشک چیست؟ انتخاب معلمان نمونه ۱۴۰۴ در مراحل پایانی + جزئیات تیم‌های ملی المپیاد به مسابقات جهانی تابستانی اعزام می‌شوند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (چهارشنبه، ۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | دمای مناطق گرمسیر استان به ۴۰ درجه می‌رسد برنامه‌ریزی برای تسهیل فرایند صدور کارت پایان خدمت معلمان در دستورکار قرار گرفت
سرخط خبرها

احتمال تصمیم‌گیری درباره نحوه فعالیت مدارس خراسان رضوی

  • کد خبر: ۴۱۵۸۵
  • ۱۴ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۲:۲۰
احتمال تصمیم‌گیری درباره نحوه فعالیت مدارس خراسان رضوی
معاون بهداشت دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد گفت: پیش‌بینی ما این است که نحوه فعالیت مدارس در ادامه کار به جلسه‌ای که در سطح استان با‌توجه‌به شرایط مدارس و امکانات آموزشی برگزار می‌شود، موکول خواهد شد.
به گزارش شهرآرانیوز، مهدی قلیان اول اظهار کرد: بازگشایی مدارس به صورت حضوری یک تصمیم کشوری از سوی وزارت آموزش‌و پرورش بود که به تمام استان‌ها ابلاغ شده است. پیش‌بینی ما این است که ادامه کار به جلسه‌ای که در سطح استان با‌توجه‌به شرایط مدارس و امکانات آموزشی برگزار می‌شود، موکول خواهد شد.


وی با تأکید بر اینکه دانش‌آموزان، مربیان و معلمانی که مشکوک به کرونا هستند یا علائمی نظیر تب دارند، از حضور در اماکن آموزشی جدا خودداری کنند، افزود: با‌توجه‌به وضعیت‌های قرمز، نارنجی و زرد در استان و وجود خیلی کم مناطق سفید، شرط اول فاصله‌گذاری اجتماعی با حداقل تعداد دانش‌آموز است. اگر بخواهد به‌عنوان مثال در یک کلاس ۳۰ نفره همه حضور داشته باشند، مطمئنا فاصله‌گذاری اجتماعی رعایت نخواهد شد که این مورد در دانش‌آموزان مقطع ابتدایی کار مربیان را سخت‌تر می‌کند.

قلیان ادامه داد: توصیه‌ای که به والدین و دانش‌آموزان دارم، رعایت مسائل بهداشت فردی، استفاده از ماسک چه به‌صورت پارچه‌ای یا ماسک‌های سه‌لایه جراحی یک‌بار مصرف است. دانش‌آموزان از شست‌وشوی دست‌ها غافل نشوند. از تهیه مواد خوراکی از بوفه‌های مدارس خودداری و وعده‌های خوراکی سالم در داخل کیف دانش‌آموز گذاشته شود. در کنار اینکه دانش‌آموزان از صابون و مایع دست استفاده می‌کنند، حتما یک مایع ضدعفونی دست کوچک در اختیار داشته باشند تا در زمان حضور در کلاس برای ضدعفونی دست که به آب دسترسی ندارند استفاده کنند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: مطمئنا هر دانش‌آموزی که تب داشته باشد یا در خانواده او مورد مثبت کرونایی وجود داشته باشد که در پرونده الکترونیک سلامت خانوار ثبت شده، از حضور در مدرسه باید جدا خودداری کنند و در منزل آموزش ببینند. حضور این افراد که در دوره کمون هستند باعث خواهد شد دیگر دانش‌آموزان نیز مبتلا شوند.

قلیان درباره نظارت بر رعایت شیوه‌نامه‌های اجرایی درباره بازگشایی مدارس گفت: حساسیتی که ما بر موضوع داریم، خوشبختانه چندین برابر آن را متولیان امر سلامت در آموزش‌وپرورش دارند. همچنین مربیان بهداشت مدارس بازوان خوبی برای نظارت بر بهداشت محیط و بهداشت فردی‌اند که البته باتوجه به کمبود نیروی انسانی در حوزه بهداشت نظارت بر تمام مدارس کار سخت و دشواری خواهد بود.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->