پاسخ افشاگرانه کوبا به مواضع خصمانه روبیو علیه هاوانا

  • کد خبر: ۴۱۶۲۸۶
  • ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۲۰:۲۲
پاسخ افشاگرانه کوبا به مواضع خصمانه روبیو علیه هاوانا
وزارت خارجه کوبا در پاسخ به مواضع خصمانه وزیر خارجه آمریکا اعلام کرد: او روایتی نادرست را تکرار می‌کند؛ تحریم، علت واقعی رنج مردم کوبا است.

به گزارش شهرآرانیوز، وزارت امور خارجه کوبا امروز چهارشنبه با انتشار بیانیه‌ای در پاسخ به مواضع خصمانه مارکو روبیو وزیر خارجه آمریکا اعلام کرد: او روایتی نادرست را تکرار می‌کند؛ تحریم، علت واقعی رنج مردم کوبا است.

وزارت امور خارجه در این بیانیه اضافه کرد: روبیو نماینده منافع فاسد و کینه توز در جنوب فلوریدا است و از طرف اکثر کوبایی‌های ساکن آمریکا صحبت نمی‌کند. سوء استفاده واشنگتن از سالگرد ۲۰ می ۱۹۰۲ با هدف ترویج بازگشت به دوره سلطه و سرسپردگی آمریکا صورت می‌گیرد.

این در حالیست که مارکو روبیو وزیر خارجه آمریکا پیشتر با اتخاذ موضعی خصمانه علیه هاوانا ادعا کرده بود که مسئولیت بحران کمبود برق، غذا و سوخت در کوبا بر عهده دولت هاوانا است؛ این در حالیست که کوبا طی سال‌های اخیر با بحران‌های اقتصادی، کمبود‌های گسترده در حوزه انرژی و کالا‌های اساسی به دلیل موضع خصمانه واشنگتن مواجه بوده است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.