موسوی: پول رسید، حالا نوبت بازیکنان است

  • کد خبر: ۴۱۶۶۰۹
  • ۰۲ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۱:۳۰
موسوی: پول رسید، حالا نوبت بازیکنان است
رئیس هیئت‌فوتبال خراسان‌رضوی می‌گوید سرانجام مشکلات مالی تیم فردوسی‌ثامن را حل‌وفصل کرده‌اند و حالا نوبت بازیکنان است تا با غیرت خود مانع ازدست‌رفتن سهمیه فوتبال استان در لیگ دسته‌دوم شوند.

خلیل موسوی ئر گفت و گو با خبرنگار شهرآرانیوز گفت: بازیکنان فردوسی‌ثامن از ابتدای فصل خیلی بدعهدی دیدند و البته ۵۰ درصد قراردادشان را گرفته‌اند، اما از ما خواستند تا باقی مطالباتشان را پرداخت کنیم. ما هم به دستور مدیرکل ورزش‌وجوانان و با کمک و مساعدت این اداره توانستیم ۷۰۰ میلیون تومان را که ۲۰ درصد قرارداد بازیکنان است، فراهم کنیم. وی افزود: ما به بازیکنان گفتیم ۲۰ درصد قراردادتان را طی یک چک به حاج‌آقای محمدزاده که ریش‌سفید و مورداعتماد هستند می‌دهیم تا روز دوشنبه پاس شود. این چک شخصی و از طرف خود من است. وی تصریح کرد: ۳۰۰ میلیون این مبلغ را اداره‌کل داده است و ۴۰۰ میلیون را هم خودمان جور کردیم. البته برخی بازیکنان خواستار چک ضمانت شدند تا باقی مطالباتشان را هم تا پایان فصل پرداخت کنیم، اما من حالا خطاب به بازیکنان می‌گویم که می‌دانم از ابتدای فصل خیلی اذیت شدید، اما حالا نوبت شماست تا با غیرتتان از آبرو و اعتبار فوتبال خراسان دفاع کنید. مطمئن باشید به باقی مطالباتتان هم می‌رسید.

تیم فوتبال فردوسی‌ثامن مشهد امروز در هفته بیستم لیگ دسته‌دوم از ساعت ۱۶:۳۰ در ورزشگاه ثامن مشهد میزبان شایان‌دیزل فارس است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.