نشست خبری پوتین و ترامپ در آلاسکا برگزار شد + جزئیات و فیلم شهادت یک مامور پلیس در پی درگیری با افراد مسلح در ایرانشهر + عکس شهید (۲۴ مرداد ۱۴۰۴) تاکید عارف بر آمادگی ایران برای مبادله با اعضای اتحادیه اوراسیا با محوریت بخش خصوصی آغاز مذاکرات ترامپ و پوتین در آلاسکا؛ از استقبال بر روی فرش قرمز تا مذاکرات خصوصی در خودروی رئیس‌جمهور آمریکا + فیلم و عکس اولین تصویر از محمود علوی، وزیر سابق اطلاعات در بیمارستان «مروان برغوثی» کیست؟ | واکنش حماس به یورش بن‌گویر به سلول انفرادی نلسون ماندلای فلسطین دادستان واشنگتن علیه دولت ترامپ شکایت کرد واکنش تند رسایی به اظهارات اخیر استاندار مازندران درباره حجاب تهدید ترامپ علیه پوتین در ساعات پیش از آغاز مذاکره در آلاسکا انفجار واحد تولید مهمات در روسیه ۵ کشته برجای گذاشت پاسخ یک نماینده مجلس به اظهارات سخنگوی دولت درباره تعطیلی شنبه‌ها: می‌توانند دوشنبه یا سه‌شنبه را تعطیل کنند! مسمومیت ۵۰۰ نفر از نیروهای ارتش سوریه در حومه حلب شهادت ۵۱ فلسطینی طی ۲۴ ساعت اخیر در غزه (۲۴ مرداد ۱۴۰۴) گنبد آهنین هندی ساخته می‌شود چین با اقدام اروپا برای فعال کردن مکانیسم ماشه مخالفت کرد قالیباف: پیش از آنکه نوبت سرزمین‌های بعدی برسد، به یاری فلسطین بشتابید حضور بیش از ۴ میلیون زائر خارجی در اربعین ۱۴۰۴ آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا در همه فتنه‌ها و توطئه‌ها علیه ایران شکست خورده است | بصیرت مردم مانع تحقق توطئه‌های دشمن شده است رئیس جمهور کره جنوبی برای احیای روابط با کره شمالی اعلام آمادگی کرد پوتین برای دیدار با ترامپ راهی آلاسکا شد (۲۴ مرداد ۱۴۰۴) نعیم قاسم: فلسطین قطب‌نما باقی خواهد ماند حملات جدید هوایی و توپخانه‌ای رژیم صهیونیستی به غزه (۲۴ مرداد ۱۴۰۴) نخست وزیر روسیه با عارف دیدار کرد+ جزئیات (۲۴ مرداد ۱۴۰۴) پیام عراقچی پس از حضور در مراسم اربعین ۵۳ پهپاد اوکراینی به دست روس‌ها سرنگون شد (۲۴ مرداد ۱۴۰۴) خودکشی افسر اسرائیلی حاضر در جنگ غزه انفجارهای شدید در ادلب سوریه | ۶ نفر کشته و زخمی شدند
سرخط خبرها

اظهارات مهم معاونت حقوقی ریاست جمهوری درباره پرونده ویلموتس

  • کد خبر: ۴۱۶۷۶
  • ۱۵ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۲:۳۲
اظهارات مهم معاونت حقوقی ریاست جمهوری درباره پرونده ویلموتس
روابط عمومی معاونت حقوقی ریاست جمهوری در واکنش به اظهارات علیرضا سلیمی عضو هیات رئیسه مجلس شورای اسلامی گفت: "هنوز رأی صادره در پرونده ویلموتس اجرا نشده و هیچ مبلغی بابت آن پرداخت نشده است و إن‌شاالله نقض خواهد شد و حتّی در فرض قطعیت بخشی از رأی نیز، مطابق اعلام وزارت ورزش، این گونه مبالغ از محل کمک‌ها و مطالبات ناشی از موفّقیت‌های تیم‌های ورزشی ایران نزد فیفا پرداخت خواهد شد نه منابع دولتی".
به گزارش شهرآرانیوز، معاونت حقوقی ریاست جمهوری در ارتباط با نظارت بر قرارداد‌های ورزشی مانند قرارداد مارک ویلموتس سرمربی سابق تیم ملی فوتبال ایران واکنش نشان داد و اعلام کرد انتظار می‌رود اظهار نظر‌ها به ویژه از سوی اعضای هیات رییسه مجلس با وقوف به قانون باشد.

فدراسیون فوتبال مؤسسه عمومی غیردولتی و دارای شخصیت حقوقی مستقل بوده و بخشی از قوه مجریه نیست تا معاونت حقوقی رئیس جمهوری بر آن نظارت کند. تنها زمانی که از معاونت درخواست کمک شود، معاونت حقوقی با رعایت اصول استقلال و عدم دخالت در امور، اقدام به کمک به این نهاد خواهد کرد. ورود فعلی معاونت حقوقی نیز برای مساعدت و بنا به درخواست فدراسیون فوتبال انجام شده است.

نظارت موثر بر قرارداد‌های مؤسسات عمومی غیردولتی شامل نهادهایی، چون فدراسیون‌ها و کمیته‌های ملی و هلال احمر و یا بنیاد‌ها مانند بنیاد مستضعفان، بنیاد مسکن، بنیاد شهید، بنیاد پانزده خرداد، سازمان تبلیغات اسلامی، کمیته امداد، شهرداری‌ها و ... که بهره‌مند از منابع عمومی و در شمار مؤسسات عمومی غیر دولتی هستند، خارج از حدود نظارتی که بر عهده سازمان بازرسی است، نیازمند وضع قانون است. چنانکه در مواردی مانند مستندسازی اموال غیرمنقول به اتّکاء وجود قانون، این نظارت توسط معاونت حقوقی انجام می‌شود.

لایحه شفافیت که پیش نیاز ضروری انجام نظارت مؤثّر است در ۲۵ اردیبهشت ماه ۱۳۹۸ در هیات وزیران تصویب و توسط رئیس جمهوری، به مجلس تقدیم شده است. مجلس می‌تواند برای فراهم آوردن امکان نظارت موثر، در رسیدگی به این لایحه مهم تسریع کند. به ویژه که لایحه با قید فوریت تقدیم مجلس شده است.

انتظار می‌رود که اظهار نظر‌ها به ویژه وقتی از سوی اعضای هیات رییسه مجلس است با وقوف به قانون و مبتنی بر اصول حقوقی باشد نه بدون توجه به قانون.

هنوز رأی صادره در پرونده ویلموتس اجرا نشده و هیچ مبلغی بابت آن پرداخت نشده است و إن‌شاالله نقض خواهد شد، ولی حتّی در فرض قطعیت بخشی از رأی نیز، مطابق اعلام وزارت ورزش، این گونه مبالغ از محل کمک‌ها و مطالبات ناشی از موفّقیت‌های تیم‌های ورزشی ایران نزد فیفا پرداخت خواهد شد نه منابع دولتی.

ادّعای سلیمی مبنی بر شکایت از منتقدان صحیح نیست، شکایت معاونت حقوقی رئیس جمهوری پس از ارجاع موضوع از طرف دولت و طرح در شورای تخصصی نظارت بر دعاوی و شکایات و در فرضی انجام می‌شود که اعلامات افراد نه دارای جنبه انتقادی صرف، بلکه خلاف واقع و دارای عنوان مجرمانه و مضرّ به منافع و مصالح عمومی باشد.

پس از فسخ قرارداد و جدایی مارک ویلموتس از تیم ملی فوتبال ایران در آذر ماه ۹۸، نحوه انعقاد و مبلغ قرارداد او مورد بحث قرار گرفت که پس از جنجال رسانه‌ای گسترده، بسیاری از کارشناسان فوتبال و نمایندگان مجلس شورای اسلامی قرارداد ویلموتس را مبهم و قابل بررسی دانستند.

برخی نمایندگان مجلس این قرار داد را به عنوان یک فساد بزرگ اقتصادی مطرح کردند و سازمان بازرسی کل کشور نیز اعلام کرد که قرارداد سرمربی بلژیکی با فدراسیون فوتبال ایران را بررسی خواهد کرد.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->