خبرنگار نزدیک به رئال: اولیسه آماده پیوستن به مادرید است

  • کد خبر: ۴۲۰۳۰۱
  • ۱۷ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۳۰
خبرنگار نزدیک به رئال: اولیسه آماده پیوستن به مادرید است
یک روزنامه نگار اسپانیایی نزدیک به باشگاه رئال مادرید گفت: ستاره فرانسوی بایرن مونیخ آماده پیوستن به رئال است.

به گزارش شهرآرانیوز، مایکل اولیسه از بزرگ‌ترین استعداد‌های فوتبال جهان است که در بایرن مونیخ بازی می‌کند.

این ستاره فرانسوی فصل درخشانی را با بایرن مونیخ پشت سرگذاشت و از آماده‌ترین بازیکنان حال حاضر فوتبال جهان است.

به نظر می‌رسد که بمب اصلی فلورنتینو پرس در صورت پیروزی در انتخابات ریاست باشگاه رئال مادرید جذب مایکل اولیسه است که بایرنی‌ها روی او حساسیت بسیار زیادی دارند.

رامون آلوارس، خبرنگار اسپانیایی نزدیک به باشگاه رئال مادرید از علاقه مایکل اولیسه به حضور در رئال ماردید سخن به میان آورد.

او در توییتر خود نوشت: مایکل اولیسه آماده پیوستن به رئال مادرید است. به بازیکن اطلاع داده شده که رئال مادرید به او علاقه‌مند است و او نیز نسبت به ایده انتقال به سانتیاگو برنابئو در فصل آینده باز است.

آلوارس اضافه کرد که رئال مادرید می‌داند اولیسه تمایل به پیوستن به این تیم دارد و به همین دلیل، آماده ارائه پیشنهاد رسمی در هفته آینده است، به محض اینکه فلورنتینو پرز در انتخابات پیروز شود و ریاست خود را برای دوره جدید تمدید کند.

گزارش‌های رسانه‌ای تأکید کردند که پرس و ریکلمه برای جذب بزرگ‌ترین ستارگان فوتبال جهان با هم رقابت می‌کنند تا اعضای باشگاه را به رای دادن متقاعد کنند. همچنین گزارش‌ها حاکی از آن است که معامله‌ای که پرس درباره آن صحبت می‌کند، یعنی پیوستن مایکل اولیسه، ارزشی معادل ۱۵۰ میلیون یورو دارد و باید دید که آیا بایرن مونیخ با این رقم هم حاضر به فروش ستاره فرانسوی خود است یا خیر.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.