خسارت ۱۰ همتی قطع برق در ۵ ماه گذشته از سال‌جاری برای کشاورزان خراسان رضوی سبقت تقاضا از عرضه در بورس | گزارش وضعیت بازار سهام (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) بررسی وضعیت بلیت هواپیما تهران به مشهد در آستانه ولادت پیامبر اکرم (ص) قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) | نوسان اندک در کانال ۱۰۲ هزار تومان مدیر پالایشگاه گاز هاشمی‌نژاد سرخس: در ذخیره‌سازی گاز جلوتر از برنامه هستیم بی‌ثباتی، این بار در بازار گوشت قیمت طلا در مشهد اعلام شد (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) دلار در مشهد کانال عوض کرد (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) بررسی ظرفیت های همکاری اقتصادی خراسان رضوی با چین | فرصت چینی برای اقتصاد خراسان واریز مرحله چهارم کالابرگ الکترونیک دهک‌های اول تا سوم چهارشنبه ۱۹ شهریور | دهک‌های ۴ تا ۷ چه زمانی واریز می‌شود؟ مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ به شبکه فیبر نوری متصل می‌شود | ۵ همت اعتبار جدید برای تکمیل پروژه مشهد از نظر رئیس سازمان بورس، وضعیت امروز بورس متعادل است! خاموشی‌های ۴ ساعته چه زمانی تمام می‌شود؟ ۷۴۴ میلیارد تومان سود به حساب بیش از یک میلیون سهام‌دار واریز شد (۱۶ شهریور ۱۴۰۴) شهرک‌های صنعتی، ذی‌نفع جدید درآمد‌های مالیاتی | استانداری در تحمیل حق «ترانزیت برق» به صنایع مداخله می‌کند آغاز پیش‌فروش سایپا از امروز (یکشنبه، ۱۶ شهریور ۱۴۰۴) + لینک ثبت نام رئیس کانون عالی انجمن‌های صنفی کارگران: دهک‌بندی نادرست وزارت کار باعث حذف یارانه کارگران شده است مدنی‌زاده: سرمایه‌گذاری و سود آن در مناطق آزاد ارزی می‌شود پایان یارانه قیمت سکه پارسیان امروز شنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ پیش‌بینی قیمت دلار یکشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۴| نبرد دلار ۱۰۲ هزار تومانی فردا به کجا می‌رسد؟ پیش‌بینی قیمت طلا و سکه یکشنبه ۱۶ شهریور ۱۴۰۴ | سکه امامی به ۹۳ میلیون تومان نزدیک شد بازگشت BMW به چین با خودروی تمام‌برقی انتقاد شدید وزارت صمت از قطع برق صنایع| حرف وزارت نیرو را قبول نداریم (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) سهم ۳ درصدی خراسان رضوی از درآمد شرکت‌های دولتی به کجا رسید؟ (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) | افت اندک قیمت‌ها قیمت خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۱۵ شهریور ۱۴۰۴) | تیگو ۷ پرمیوم بیش از ۲.۵ میلیارد تومان ۱۰۲ خدمت بانکی از مالیات ارزش افزوده معاف شد | هزینه‌های مشتریان صفر می‌شود؟ سکه پیش فروش بخریم؟
سرخط خبرها

استقبال شدید از پژو 2008 خط تولید پژو را چهار شیفته کرد

  • کد خبر: ۴۲۰۷۴
  • ۱۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۷
  • ۱
استقبال شدید از پژو 2008 خط تولید پژو را چهار شیفته کرد
بازار خودرو‌های شاسی‌بلند و کراس‌اوور داغ‌ترین روز‌های خود را سپری می‌کند، چرا که این دسته بسیار مورد استقبال مشتریان قرار گرفته و از فروش بالاتری نسبت به سایر مدل‌ها برخوردار هستند. با توجه به این موضوع، تقریبا تمامی خودروسازان مطرح دنیا طراحی و تولید مدل‌های شاسی‌بلند را در اولویت قرار داده اند.
 به گزارش شهرآرانیوز،گروه پژو سیتروئن (PSA) جزو خودروسازانی است که در سال‌های اخیر سعی کرده با اضافه کردن چند مدل شاسی‌بلند – یا به عبارت بهتر کراس‌اوور – به جمع سبد محصولات، خود را با تحولات بازار هماهنگ‌تر کند. کراس‌اوور کوچک2008 نتیجه این سیاست فرانسوی‌ها محسوب می‌شود.
 
استقبال شدید ازکراس اوور پژو 2008 خط تولید پژو را چهار شیفته کرد

نسل اول پژو 2008 در سال ۲۰۱۳ به عنوان جانشینی برای نسخه استیشن207معرفی شد. این نسل که به تعداد اندک در کشور ما نیز به فروش رسیده، بر مبنای پلتفرمی مشترک با 208 توسعه یافته بود. سال گذشته با تصمیم پژو این نسل از خطوط تولید خداحافظی کرده و جای خود را به نسل دوم داد.
 
استقبال شدید ازکراس اوور پژو 2008 خط تولید پژو را چهار شیفته کرد

نسل دوم پژو 2008 چه در نمای بیرونی چه در داخل کابین طراحی جذاب‌تری داشته و با طیف متنوعی از پیشرانه‌های بنزینی، دیزلی و الکتریکی و همچنین لیستی نسبتا بلند از انواع تجهیزات و آپشن‌ها راهی بازار شده است. به همین خاطر، این نسل از نظر فروش بسیار موفق عمل کرده و در اروپا طرفداران زیادی دارد.

میزان استقبال از پژو 2008 جدید به حدی بالاست که بر اساس گزارش اخیر نشریه اتونیوز (Autonews)  پژو مجبور شده شیفت چهارمی را به خطوط تولید این خودرو اضافه کند. این شیفت مشتمل بر ۶۰۰ کارمند بوده و تعداد پرسنل کارخانه را به ۷۵۰۰ نفر افزایش می‌دهد.
 
استقبال شدید ازکراس اوور پژو 2008 خط تولید پژو را چهار شیفته کرد

بد نیست بدانید این نسل از پژو 2008 در شهر ویگوی اسپانیا و در کارخانه اختصاصی گروه پژو سیتروئن تولید می‌شود. این کارخانه در سال ۱۹۵۸ افتتاح شده و ظرفیت تولید سالانه ۴۲۰ هزار دستگاه خودرو را دارد.

شیفت جدید میزان تولید آخر هفته را به ۲۴۰۰ دستگاه افزایش خواهد داد که نصف آن به کراس‌اوور 2008اختصاص دارد. طبق آمار از زمان آغاز عرضه این خودرو در ماه جولای، ۱۹,۷۷۳ دستگاه از آن به فروش رسیده است. این رقم تنها چند صد دستگاه با پرفروش‌ترین محصول پژو یعنی 208 فاصله دارد.

منبع:carscoops
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
امیر
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۱۸ - ۱۳۹۹/۰۶/۲۰
0
0
خوب
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->