اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۹ خرداد ۱۴۰۵)

  • کد خبر: ۴۲۰۸۴۳
  • ۱۹ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۰:۴۳
اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۹ خرداد ۱۴۰۵)
مسئول واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از انجام یکهزار و هشتصد و سی و هفتمین عمل اهدای عضو از اهداکننده مرگ مغزی در این دانشگاه خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر ابراهیم خالقی، اظهار کرد: یکهزار و هشتصد و سی و هفتمین مورد اهدای عضو از اهدا کنندگان مرگ مغزی و سی و هشتمین اهدای عضو در سال ۱۴۰۵، از زنده‌یاد امیرحسین فکور زعفرانیه ۲۶ ساله انجام شد. 

وی افزود: این بیمار مرگ مغزی که از بیمارستان امدادی شهید بهشتی سبزوار به واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی در مرکز پیوند اعضای دانشگاه علوم پزشکی مشهد معرفی شده بود، در بیمارستان منتصریه تحت عمل جراحی اهدای عضو قرار گرفت.

مسئول واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی مشهد خاطرنشان کرد: کبد زنده‌یاد امیرحسین فکور زعفرانیه در بیمارستان منتصریه به مردی ۴۹ ساله ساکن مشهد که از نارسایی کبدی رنج می‌برد پیوند شد و به وی زندگی دوباره بخشید.

دکتر خالقی ادامه داد: قرنیه‌های این مرحوم برای پیوند به بانک چشم دانشگاه علوم پزشکی مشهد ارسال شد.

وی افزود: همچنین بخشی از پوست این اهداکننده برای پیوند به بیماران بخش سوختگی بیمارستان امام رضا (ع) مشهد منتقل شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.