اوسمار در پی ترکیب جادویی برابر استقلال نتیجه و ویدئو خلاصه بازی منچسترسیتی و بورنموث (۱۱ آبان ۱۴۰۴) | بازگشت سیتیزن‌ها به تنظیمات کارخانه تکذیب شایعه عجیب در مورد هاشمیان مهاجمان برزیلی به اوسمار معرفی شدند ادعای دوباره هوادار متمول: خداحافظ پرسپولیس سیدجلال بیاید، کریم باقری از پرسپولیس می‌رود بیفوما در آستانه خروج از پرسپولیس واکنش هاشمی‌طبا به پرونده پژمان جمشیدی اخراج خطیبی خواسته هواداران مس رفسنجان خراسان رضوی قهرمان مسابقات والیبال پیشکسوتان شرق کشور شد استقبال هیأت فوتبال خراسان رضوی از میزبانی دربی پایتخت در مشهد پیشنهاد تمدید قرارداد به الحدادی و آسانی از سوی مسئولان استقلال چهار گزینه مدیرعاملی استقلال مشخص شدند|تاجرنیا، خطیر، کریمی و حتی ماجدی تاریخ و ساعت بازی میلان و رم | حمله پایتخت‌نشینان به میلان جنگ تمام‌عیار شاهرودی و انصاری در پرسپولیس استیلی به دنبال بازگشت به پرسپولیس پروژه حذف پیروانی از پرسپولیس کلید خورد اتهام جاسوسی به مربی پرسپولیس فولاد یحیی صدای جنوبی‌ها را درآورد | دست گل‌محمدی رو شده است نتیجه و ویدئو خلاصه بازی چلسی و تاتنهام (۱۰ آبان ۱۴۰۴) | شاگردان مارسکا فاتح دربی بزرگ لندن
سرخط خبرها

عنایتی باخت، نیکبخت نبرد!

  • کد خبر: ۴۲۰۹
  • ۰۷ شهريور ۱۳۹۸ - ۰۸:۵۴
عنایتی باخت، نیکبخت نبرد!
مرور عملکرد مشهدی‌ها در هفته سوم لیگ دسته‌اول فوتبال کشور

هفته سوم لیگ دسته‌یک فوتبال کشور درحالی برگزار شد که مشهدی‌های حاضر در این مسابقات در این هفته عملکرد متفاوتی داشتند؛ از شکست خانگی رضا عنایتی با قشقایی تا کلین‌شیت سه‌امتیازی جلالی‌راد در دروازه فجر سپاسی. امسال هیچ تیم مشهدی در لیگ دسته‌یک فوتبال کشور حضور ندارد؛ اما چند مربی و بازیکن مشهدی در قامت لباس تیم‌های دیگر در میدان مسابقات حاضرند. حضوری که می‌تواند توجه فوتبال‌دوستان مشهدی را هر هفته علاوه بر نمایش شهرخودرو در لیگ برتر، به سوی لیگ دسته‌یک هم جلب کند.


اولین شکست عنایتی
رضا عنایتی که به‌عنوان سرمربی قشقایی شیراز در 2 هفته ابتدایی لیگ دسته‌یک را خوب شروع کرده بود، در هفته سوم و در حضور تماشاگران پُرشور شیرازی مقابل میهمانش مس رفسنجان تن به شکست 2بر1 داد تا کار، کمی برایش سخت شود. یک پیروزی، یک تساوی و یک شکست از 3 هفته ابتدایی نتیجه بدی برای او به‌شمار نمی‌رود؛ اما به‌خوبی می‌داند که اگر قرار باشد شکست‌ خانگی‌اش ادامه پیدا کند، ممکن است هواداران و مدیران قشقایی این مسئله را تحمل نکنند.


تساوی در نبرد «رضاها»
علیرضا نیکبخت‌واحدی، ستاره مشهدی فوتبال، که سال‌ها در استقلال و پرسپولیس توپ می‌زد و پیراهن تیم ملی را هم به کرات پوشیده بود، امسال در قامت سرمربی سرخ‌پوشان پاکدشت در لیگ دسته‌یک، مسیر مربیگری را در پیش گرفته است. نیکبخت که تیمش در 2 هفته ابتدایی یک برد و یک باخت مقابل گیلانی‌ها به دست آورده بود، این هفته در دیدار خانگی مقابل گل‌ریحانی که رضا ناصحی را به‌عنوان بازیکن در اختیار دارد، به نتیجه مساوی رسید؛ نتیجه‌ای که نه به کار هم‌بازی‌های ناصحی در البرز می‌آمد و نه به کام پاکدشتی‌ها بود.


کلین‌شیت سه‌امتیازی جلالی
سعید جلالی‌راد، دیگرمشهدی حاضر در لیگ دسته‌یک است که درون دروازه فجر شهیدسپاسی شیراز می‌ایستد. او این هفته در جهنم خوزستان و مقابل استقلال 90دقیقه سنگر زردپوشان شیرازی را از گزند مهاجمان خط آتش تیم خوزستانی حفظ کرد؛ کلین‌شیتی که با گل دقیقه65 اسماعیل بابایی با 3 امتیاز شیرین برای شیرازی‌ها همراه بود. این 3امتیاز، فجر را تا رتبه چهارم جدول بالا کشید تا تیم محبوب شیرازی‌ها از همین هفته‌های ابتدایی در کورس موفقیت قرار بگیرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->