پشت پرده تلاش تاج برای حذف ماجدی از فدراسیون فوتبال

  • کد خبر: ۴۲۱۸۴۵
  • ۲۳ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۲:۳۹
پشت پرده تلاش تاج برای حذف ماجدی از فدراسیون فوتبال
مهدی تاج در تلاش است با حذف میرشاد ماجدی از کمیته جوانان فدراسیون فوتبال جدی‌ترین رقیب خود برای تصاحب صندلی ریاست فدراسیون فوتبال را از خود دور کند.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، در هفته‌های اخیر شایعات متعددی درباره احتمال برکناری میرشاد ماجدی از ریاست کمیته جوانان فدراسیون فوتبال در رسانه‌ها منتشر شده است.

حتی برخی مدعی شده‌اند مهدی تاج به دلیل نارضایتی از عملکرد این کمیته در نظر دارد ماجدی را از سمت خود کنار بگذارد. اما آیا واقعاً موضوع به ضعف عملکرد کمیته جوانان و شخص ماجدی بازمی‌گردد یا ماجرا چیز دیگری است؟

بررسی‌ها نشان می‌دهد برخلاف برخی ادعا‌های مطرح‌شده، ماجدی در مدت حضور خود در کمیته جوانان فعالیت‌های گسترده‌ای را دنبال کرده است.

این موضوع را حتی یکی از اعضای هیات رئیسه فدراسیون فوتبال که نمی‌خواهد نامش فاش شود نیز تایید کرد که ماجدی به طور مستمر در محل کارش حضور داشته و زمان کافی و برنامه‌های متعددی را به تاج ارائه داده است که رئیس فدراسیون فوتبال هیچ توجهی به این برنامه‌ها نداشته است.

ماجدی در شرایطی مسئولیت این کمیته را بر عهده دارد که همزمان ریاست هیأت فوتبال استان تهران را نیز بر دوش می‌کشد؛ مجموعه‌ای که بسیاری از کارشناسان معتقدند از نظر حجم فعالیت و گستردگی امور، تفاوت چندانی با یک فدراسیون مستقل ندارد.

با وجود این حجم از مسئولیت، گفته می‌شود ماجدی زمان قابل توجهی را به امور کمیته جوانان اختصاص داده است و اساسا موضوع کم کاری مطرح نیست.

مطابق ضوابط اداری فدراسیون، رؤسای کمیته‌ها الزام به حضور روزانه و مستمر در محل کار ندارند و وظیفه اصلی آنان سیاست‌گذاری و نظارت بر اجرای برنامه‌ها و دپارتمان‌ها است.

با این حال، شنیده‌ها حکایت از آن دارد که ماجدی به طور میانگین دو روز در هفته در محل کار خود در کمپ تیم‌های ملی حضور یافته و به صورت مستقیم روند امور مربوط به کمیته جوانان را پیگیری کرده است.

ارائه طرح‌ها و برنامه‌های متعدد به رئیس فدراسیون، پیشنهاد‌های مکرر در فرآیند انتخاب مربیان تیم‌های پایه و همچنین تدوین برنامه‌های مختلف برای توسعه فوتبال پایه از جمله اقداماتی است که ماجدی برای کمیته جوانان انجام داده است.

به همین دلیل برای بسیاری این پرسش مطرح است که اگر نارضایتی جدی از عملکرد کمیته جوانان وجود دارد، چرا تاکنون هیچ گزارش رسمی یا مستندی در این خصوص منتشر نشده است؟ چرا فقط دراین خصوص گزارش‌های غیررسمی منتشر شده یا شایعه پراکنی می‌شود؟

برخی براین باورند که ریشه این شایعات را باید در معادلات مدیریتی فدراسیون فوتبال درآینده جست‌و‌جو کرد.

از نگاه بسیاری ماجدی یکی از چهره‌هایی است که در آینده می‌تواند به عنوان گزینه‌ای جدی برای حضور در رقابت‌های ریاست فدراسیون مطرح شود.

همین مسئله سبب شده گمانه‌زنی‌هایی درباره تلاش برای محدود کردن نقش و نفوذ او در ساختار مدیریتی فوتبال کشور شکل بگیرد. همان طور که پیش‌تر در قبال برخی از گزینه‌های جانشینی تاج همین اتفاق رخ داد وآن‌ها از فدراسیون فوتبال حذف شدند!

البته تاکنون هیچ تصمیم رسمی درباره برکناری ماجدی اعلام نشده و مهدی تاج نیز واکنشی به این اخبار نداشته و عمیقا در مواجهه با ماجدی با وسواس حرکت می‌کند.

باید باور داشت که انتشار چنین شایعاتی بیش از آنکه به عملکرد کمیته جوانان مربوط باشد، ریشه در رقابت‌های پشت پرده مدیریتی و معادلات آینده فدراسیون فوتبال دارد و تاج قصد دارد جدی‌ترین رقیب خود را به این شکل از مهلکه دور کند تا شاید در سال‌های آینده نیز رئیس فدراسیون فوتبال باقی بماند! هرچند که بعید است او دیگر اقبالی میان اهل فن داشته باشد و باز هم در این پست به کار ادامه دهد.

{$sepehr_key_۲۲۰۶۹۳}

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.