اتلتیکو کامبک زد قطع همکاری یک برند معروف با تیم ملی فوتبال اسرائیل برنامه بازی‌های هفته ششم لیگ برتر فوتبال (فصل ۰۵-۱۴۰۴) | لیگ از بی‌رمقی در می‌آید؟ محمود خسروی وفا عضو شورای عالی ورزش و تربیت بدنی شد بی‌تفاوتی مدیران چادرملو به فوتبال‌دوستان یزد | میزبانی سرخابی‌ها از کف رفت شماره ۲۴ هنوز می‌جنگد جنگل آبی برابر هجوم هفت باد غریب | المحرّق، آزمون دوباره آینه غرور استقلال ساپینتو: می‌خواهیم بردی بزرگ را به هواداران هدیه دهیم رامین رضاییان: سهرابیان و آقاسی برادران ما هستند| ساپینتو جفت شش می‌آورد جریمه احتمالی بیفوما به‌خاطر پدل + عکس پخش زنده بازی گالاتاسرای و لیورپول (۸ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین تنبیه آدان در استقلال پخش زنده بازی غیرت قزاقستان و رئال‌مادرید (۸ مهر ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین سید حسین حسینی از جام جهانی فاصله گرفت! البلیهی، غایب بزرگ سعودی‌ها اولین ملاقات ساپینتو با هواداران استقلال| بازگشت آقای هیجان تاریخ و ساعت بازی آرسنال و المپیاکوس | ورود دوباره طارمی به چمپیونزلیگ نحوه خرید بلیت بازی استقلال و المحرق بحرین در لیگ قهرمانان آسیا ۲ + لینک و قیمت چلنگر: برانکو دوست دارد به پرسپولیس برگردد تاریخ و ساعت بازی بارسلونا و پاری‌سن‌ژرمن | نبرد دو فلسفه فوتبالی
سرخط خبرها

رونالدو در یک‌قدمی رکورد دایی+ ویدئو بهترین گل‌های رونالدو در تیم ملی

  • کد خبر: ۴۲۲۷۹
  • ۱۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۰:۴۰
رونالدو در یک‌قدمی رکورد دایی+ ویدئو بهترین گل‌های رونالدو در تیم ملی
کریستیانو رونالدو حالا از همیشه بیشتر به رکورد علی دایی، ستاره فوتبال ایران و جهان نزدیک شده‌است.

گروه ورزش/شهرآرانیوز، سرانجام کرونا هم در برابر اراده کریستیانو رونالدو سر تعظیم فرود آورد. رونالدو از نوامبر گذشته که تعداد گل‌های ملی خود را به عدد ۹۹ رسانده بود، به خاطر شیوع کرونا دیگر در رقابتی ملی به میدان نرفته بود.

در بازی قبلی پرتغال هم رونالدو به خاطر گزش زنبور، بازی را از دست داد و روی نیمکت نشست، اما شب گذشته بالاخره نوبت رونالدو شد و او توانست ۲ بار برای تیم ملی پرتغال گلزنی کند تا آمار گل هایش را به عدد ۱۰۱ برساند و از همیشه به علی دایی نزدیک‌تر شود.

دایی گرچه با ۱۰۹ گل زده در صدر جدول برترین گلزنان ملی جهان است، اما با این حجم از آمادگی که رونالدو دارد بعید است که رکورد در اختیار شهریار فوتبال ایران باقی بماند.

پرتغال در ادامه رقابت‌های لیگ ملت‌ها، باید از ۱۱ اکتبر دوباره مسابقاتش را از سر گیرد. آن‌ها ابتدا به مصاف فرانسه خواهندرفت، ۱۴ اکتبر دوباره با سوئد دیدار می‌کنند و دیدار‌های خود با فرانسه و کرواسی را در نوامبر برگزار خواهندکرد.

این ۴ مسابقه ممکن است برای رونالدوی افسانه‌ای کافی باشد تا فاصله ۸ گله با علی دایی را برای همیشه از بین ببرد، البته فراموش نکنید که رونالدو هیچوقت موفق نشده در برابر فرانسه گلزنی کند.

جزئیات گل‌های رونالدو در تیم ملی

از ۱۰۱ گل ملی رونالدو، ۴۸ تای آن‌ها در بازی‌های خانگی به ثمر رسیدند (شامل رقابت‌های یورو ۲۰۰۴ و مراحل نهایی لیگ ملت‌های اروپای ۲۰۱۹)، ۳۸ گل در خارج خانه و ۱۵ گل در زمین بی‌طرف.

او این ۱۰۱ گل را در ۶۶ بازی (از جمله بازی امشب) به ثمر رساند و پرتغال در ۵۴ بازی به پیروزی رسید. ۵ تساوی و ۶ شکست، هم در دیدار‌هایی که رونالدو موفق به گلزنی شد، رقم خورد.

رونالدو همچنین ۹ بار موفق به هت تریک شد؛ از جمله دو بار که توانست ۴ گل در یک دیدار به ثمر برساند. او ۱۵ بار هم در یک دیدار دو گل شد و در بقیه موارد، تنها یک گل در بازی شد.

حریف مورد رونالدو هم لیتوانی و سوئد هستند که او دروازه هرکدام را ۷ باز کرده است. ضمن اینکه سی آر سون برابر تیم‌هایی مانند آندورا، ارمنستان، لیتوانی و لوکزامبورگ هم هر کدام ۵ گل به ثمر رساند. در مقابل، او مقابل تیم‌هایی مانند فرانسه، آلمان، ایتالیا و انگلیس هرگز موفق به گلزنی نشد.
 
نکته جالب توجه دیگر اینکه یکی از این ۱۰۱ گل رونالدو وارد دروازه ایران شده‌است. در جام‌های جهانی ۲۰۰۶ آلمان و ۲۰۱۸ روسیه، تیم ملی ایران با پرتغال هم‌گروه شد و رونالدو در برابر ایران به میدان رفت. در ۲۰۰۶ گل پرتغال از روی نقطه پنالتی را رونالدو به ثمر رساند، اما در جام جهانی ۲۰۱۸ پنالتی رونالدو را علیرضا بیرانوند مهار کرد تا امروز تعداد گل‌های رونالدو به ۱۰۲ نرسیده باشد.

اگر رونالدو نتواند به ۱۰۹ برسد و روی ۱۰۸ قفل کند، قطعا علی دایی برای حفظ رکوردش به علیرضا بیرانوند مدیون خواهدبود!
 

برترین گل‌های رونالدو در تیم ملی پرتغال

 
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->