لزوم بهره‌گیری از ظرفیت‌های کشوری در مراسم تشییع رهبر شهید در مشهد

  • کد خبر: ۴۲۳۱۳۵
  • ۲۷ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۱۰
لزوم بهره‌گیری از ظرفیت‌های کشوری در مراسم تشییع رهبر شهید در مشهد
معاون محیط‌زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد بر لزوم بهره‌گیری از ظرفیت‌های کشوری در مراسم تشییع رهبر شهید تاکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی یعقوبی در پنجاهمین نشست کمیسیون خدمات شهری مجمع شهرداران کلانشهر‌های ایران اظهار کرد: با توجه به اتفاقات ایام دی‌ماه و جنگ رمضان و ... شهرداری‌ها نقش پررنگی در مدیریت شهر‌ها داشتند.

وی بیان کرد: با توجه به مناسبت‌های پیش‌رو یعنی اربعین و مراسم تشییع پیکر رهبر شهید و اهمیتی که برنامه‌ریزی دقیق این مناسبت‌ها دارد، این جلسه برگزار شد. ما هرساله سعی کردیم با آسیب‌شناسی و برنامه‌ریزی منسجم و هم‌افزایی در ظرفیت‌های مختلف کشور، اربعین را هر سال بهتر از سال‌های گذشته برگزار کنیم و خدماتی بهینه به زائران ایرانی بدهیم.

معاون محیط‌زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد افزود: موضوعی که حتی زودتر از این بحث در تهران، قم و مشهد برای برنامه‌ریزی‌ آن درگیر هستند، موضوع تشییع رهبر عزیز و شهیدمان است که ابتدا از تهران شروع خواهد شد و بعد در قم و مشهد خواهد بود.

یعقوبی ادامه داد: این یک مراسم بسیار بزرگ و فراملی است که برنامه‌ریزی بسیار سنگینی را می‌طلبد. در مشهد کار را شروع کرده‌ایم، با توجه به حجم عظیم جمعیتی که پیش‌بینی می‌شود، باید برنامه‌ریزی به شکلی باشد که ظرفیت‌های کشوری و استان‌های دیگر نیز دخیل شوند تا بتوانیم این مراسم باشکوه را آن‌طور که شایسته است، برگزار کنیم.

معاون محیط‌زیست و خدمات شهری شهرداری مشهد اضافه کرد: شهر‌هایی که درگیر مباحث جنگ بودند، تجارب بسیار ارزشمندی دارند که فراتر از دستورالعمل‌ها و توصیه‌های مکتوب است، این تجارب در هیچ کتاب و دستورالعملی نیامده است. باید تیم کارشناسی به این شهر‌ها اعزام شوند تا از تجارب مدیریتی که در آن شرایط شکل گرفته برای کلان‌شهر‌ها استفاده شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.