دیابت نوع ۱ در بزرگسالان؛ خطر خاموش برای قلب و طول عمر شینا انصاری: برای توسعه و پیشرفت بیشتر کشور، مقتدرانه پای کار خواهیم ماند استخدام بیش از ۸۰۰ معلم در استان مازندران تأکید دادستان کل کشور بر خروج اتباع غیرمجاز از ایران تصادفات جاده‌ای در خراسان رضوی ۲ فوتی و ۶ مصدوم برجای گذاشت (۷ تیر ۱۴۰۴) آیا حقوق بازنشستگان نیرو‌های مسلح کامل پرداخت شد؟ صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در پی پیش‌بینی وزش باد شدید در خراسان رضوی و برخی استان‌ها (۷ تیر ۱۴۰۴) معاون وزیر آموزش و پرورش: مشایعت حماسی مردم چشم دشمنان انقلاب و ایران را کور کرد حضور رئیس سازمان محیط زیست در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار در تهران مهلت ثبت‌نام فرهنگیان در سامانه نقل و انتقالات تمدید شد (۷ تیر ۱۴۰۴) ۳ کشته و ۵ مصدوم در تصادف دو خودرو سواری در اردبیل (۷ تیر ۱۴۰۴) تاکسی گردشگری چیست و چه مزایایی دارد؟ | اجرای طرح در تهران، به‌زودی بیمه‌شدگان تأمین اجتماعی مغایرت در عناوین شغلی و دستمزد را اطلاع بدهند اطلاعیه جدید سازمان بازنشستگی نیرو‌های مسلح درخصوص حقوق خرداد (۷ تیرماه ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۷ تیر ۱۴۰۴) | گرمای شدید در راه مشهد چگونه با پیاده‌روی کلسترول را به تعادل برسانیم؟ عادت‌هایی که متابولیسم را کند می‌کنند غربالگری سلامت روان در تمام مقاطع سنی برای مردان انجام می‌شود یک جامعه‌شناس: مسئله وطن بسیار مهم است | نقطه قوت ایران، مردم هستند رئیس سازمان محیط زیست: نباید از خسارات زیست‌محیطی جنگ غافل شویم معاون آموزش متوسطه آموزش‌ و پرورش: واحدهای آموزشی باید به هوش مصنوعی مجهز شوند پیش‌بینی هواشناسی کشور (۷ تیر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور چند نکته مهم درباره سلامت سالمندان هشدار سازمان تأمین اجتماعی درخصوص کلاهبرداری از پزشکان تشدید نظارت بازرسان بهداشتی در ایام سوگواری محرم و صفر ۱۴۰۴ انجام ۱۰ پرواز از مدینه به مشهد در روز جاری (۶ تیر ۱۴۰۴) فراجا اعلام کرد: عدم تغییر در سیاست‌های فراجا درباره طرد اتباع غیرمجاز اسامی فرآورده‌های بهداشتی و تمیز کننده غیرمجاز منتشر شد
سرخط خبرها

اولین عرضه عمومی واکسن کرونا در جهان

  • کد خبر: ۴۲۳۳۴
  • ۱۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۷
اولین عرضه عمومی واکسن کرونا در جهان
وزارت بهداشت روسیه اعلام کرده است که نخستین محموله از واکسن اسپوتنیک۵ برای مقابله با ویروس جدید کرونا (SARS-CoV-۲) را توزیع عمومی کرده و با یک برنامه‌ریزی منطقه‌ای در آینده نزدیک وارد چرخه‌ای گسترده‌تر می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز، روسیه گفته بود که حداقل ۲۰کشور ازجمله امارات، عربستان سعودی، اندونزی، فیلیپین، مکزیک، برزیل و هند علاقه خود را برای دریافت این واکسن ابراز کرده‌اند. نتایج آزمایشات بالینی فاز ۲-۱ این واکسن که در مجله پزشکی لنست منتشر شده، نشان داد که ۱۰۰درصد شرکت‌کنندگان آنتی‌بادی علیه ویروس SARS-CoV-۲ را تولید کرده‌اند و هیچ عارضه جانبی جدی ندارند. مسکو قصد دارد تولید این واکسن را تا پایان سال۲۰۲۰ به ۲۰۰میلیون دوز افزایش دهد که ۳۰میلیون دوز آن در روسیه خواهد بود.

این توزیع عمومی در حالی است که به گزارش مسکوتایمز سازندگان واکسن در تلاش برای شروع یک آزمایش بزرگ کلینیکال برای این واکسن هستند، اما سیاستمداران می‌خواهند هرچه سریع‌تر آن را به عموم مردم تزریق کنند.

مسکو در ۱۱ اوت، نخستین واکسن جهان را علیه بیماری کووید-۱۹ که ناشی از ویروس SARS-CoV-۲ است، در میان انتقاد گسترده کارشناسان جهانی که به نگرانی‌های ایمنی آن اشاره می‌کردند، ثبت کرد. روز گذشته اولین بخش از واکسن Gam-COVID-Vac یا اسپوتنیک پنج برای پیشگیری از عفونت ویروس جدید کرونا که توسط مرکز تحقیقات ملی اپیدمیولوژی و میکروب‌شناسی گامالیای وزارت بهداشت روسیه ساخته شده است، تست‌های کیفی لازم را در آزمایشگاه‌های Roszdravnadzor (رگولاتور تجهیزات پزشکی) پشت‌سر گذاشته و در چرخه عمومی توزیع شده است.

میخائیل موراشکو، وزیر بهداشت روسیه اعلام کرده بود که واکسیناسیون علیه کووید-۱۹ بین داوطلبان در فاز۳ آزمایش‌های بالینی از این هفته آغاز می‌شود. سرگئی سوبیانین، شهردار مسکو هم ابراز امیدواری کرد که اکثر ساکنان پایتخت روسیه ظرف چندماه واکسن کووید-۱۹ را دریافت کنند.

آزمایش اسپوتنیک ۵ در هند

در عین حال، کریل دیمیتریف، مدیرعامل صندوق سرمایه‌گذاری مستقیم روسیه (RDIF)، روز دوشنبه تأیید کرد که آزمایش بالینی واکسن اسپوتنیک۵ در ماه جاری میلادی در بعضی از کشورها، ازجمله هند آغاز می‌شود.

روسیه گفته بود که حداقل ۲۰کشور ازجمله امارات، عربستان سعودی، اندونزی، فیلیپین، مکزیک، برزیل و هند علاقه خود را برای دریافت این واکسن ابراز کرده‌اند. نتایج آزمایشات بالینی فاز ۲-۱ این واکسن که در مجله پزشکی لنست منتشر شده، نشان داد که ۱۰۰درصد شرکت‌کنندگان آنتی‌بادی علیه ویروس SARS-CoV-۲ را تولید کرده‌اند و هیچ عارضه جانبی جدی ندارند. مسکو قصد دارد تولید این واکسن را تا پایان سال۲۰۲۰ به ۲۰۰میلیون دوز افزایش دهد که ۳۰میلیون دوز آن در روسیه خواهد بود.

تأثیر کمتر واکسن چینی بر سالمندان

شرکت چینی سینووک بایوتک روز دوشنبه اعلام کرد، براساس نتایج اولیه حاصل از مراحل اولیه تا میانی آزمایش‌ها، به‌نظر می‌رسد واکسن ویروس کرونایی که ارائه شده، برای افراد مسن ایمن نیست، چراکه پاسخ‌های ایمنی ناشی از واکسن، در مقایسه با جوانان کمی ضعیف‌تر بوده است.

مقامات بهداشتی نگران این موضوع بوده‌اند که آیا واکسن‌های آزمایشگاهی می‌توانند ایمنی لازم را برای افراد مسن ایجاد کنند که سیستم ایمنی بدنشان واکنش کمتری به واکسن‌ها نشان می‌دهد. لیو پیچنگ، مسئول ارتباط با رسانه‌های شرکت سینووک می‌گوید که واکسن CoronaVac این شرکت در آزمایش‌های فاز یک و فاز۲ که در ماه مه روی ۴۲۱شرکت‌کننده حداقل ۶۰ساله انجام شد، عوارض جانبی جدی ایجاد نکرد.

۴مورد از ۸واکسن جهان که در مرحله سوم آزمایش‌ها هستند، مربوط به چین است. لیو در بیانیه‌ای اعلام کرد که برای ۳گروه از شرکت‌کنندگان که به‌ترتیب ۲تزریق از دوز کم، متوسط و بالا از CoronaVac گرفتند، بیش از ۹۰درصد آن‌ها افزایش قابل‌توجهی در سطح آنتی‌بادی را تجربه کردند. CoronaVac در مرحله آخر آزمایش‌های انسانی در برزیل و اندونزی مورد کارآزمایی قرار می‌گیرد تا مشخص شود که به اندازه کافی مؤثر و بی‌خطر است تا بتواند تأییدیه‌های قانونی برای استفاده انبوه را به‌دست آورد.

منبع: ایسنا


بیشتر بخوانید:

 

غذاهای مناسب برای مبتلایان به کرونا

 

تغذیه مناسب بیماران دیابتی درصورت ابتلا به کرونا

 

برای تقویت سیستم ایمنی بدن چه بخوریم؟

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->