موسی جنپو، بازیکن مدنظر پرسپولیس کیست؟ + سوابق تیم ها رونمایی استقلال از خرید جدید| سحرخیزان به جمع آبی‌پوشان پیوست+ رزومه رئیس فدراسیون کشتی: پول سپاهان و ذوب‌آهن را دولت می‌دهد که شرعی نیست! | باشگاه حرفه‌ای یعنی تراکتور! + فیلم نامزدهای توپ طلای ۲۰۲۵ معرفی شدند + اسامی آیا خرید آلوز برای سپاهان دردسرساز می‌شود؟| تراکتور به دنبال مدل محرومیت بیرانوند دعوای بارسلونا و ترشتگن به اوج رسید! تعجب حسینی از عملکرد ضعیف پرسپولیس هاشمیان توان نیمکت‌نشین‌کردن رفیعی را ندارد عالیشاه دیگر نمی‌خواهد کاپیتان پرسپولیس باشد ریکاردو آلوز، ستاره تراکتور به سپاهان پیوست ویدئو | رئیس فدراسیون فوتبال: بیرانوند از بازی های ملی محروم است امضای تفاهم‌نامه‌ای بین استانداری خراسان رضوی، شهرداری مشهد و فدراسیون کشتی | خانه کشتی در اختیار فدراسیون قرار گرفت استاندار خراسان رضوی: شهرداری و شورای شهر مشهد سهم خود را در ورزش ادا کردند | وظیفه داریم از همه ظرفیت‌ها برای رضایت مردم استفاده کنیم رئیس فدراسیون کشتی: درباره کشتی مشهد غصه داشتم | شهرداری و شورای شهر مشهد در ورزش کار جهادی می‌کنند ورزش خراسان رضوی در برزخ بلاتکلیفی؛ وقتی تصمیم‌گیری قربانی بی‌تدبیری می‌شود
سرخط خبرها

اسامی پنج گزینه نهایی سرمربیگری تیم ملی والیبال

  • کد خبر: ۴۲۳۴۴
  • ۱۹ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۵:۴۷
اسامی پنج گزینه نهایی سرمربیگری تیم ملی والیبال
کارگروه مشورتی فدراسیون والیبال برای انتخاب سرمربی تیم ملی در نهایت به ۵ گزینه رسیدند و قرار است ۳ نفر به عنوان نفرات نهایی معرفی شوند.
گروه ورزش/شهرآرانیوز، در دومین نشست کمیته فنی انتخاب سرمربی تیم ملی والیبال محور‌هایی مختلفی مورد بحث قرار گرفته است. یکی از آن‌ها انگیزشی بوده و گفته شده که انگیزه گزینه‌ها بسیار مهم است و شاید این انگیزه حضور در المپیک نباشد، اما موضوعی باشد که باعث موفقیتش در تیم ملی والیبال ایران شود. انگیزه بسیار مهم است، اما مربی‌ای نیاز داریم که بتواند برانگیختگی در بازیکنان ایران ایجاد کند. از طرفی علم مدیریت برای انتخاب مربی، اهمیت زیادی دارد و باید در انتخاب گزینه به آن توجه خاص داشته باشیم. با توجه به این که تصمیمات کمیته فنی برای تیم ملی در شش ماه سال آینده است، بنابر این شاخصه‌های مدنظر باید برای برنامه کوتاه‌مدت این تیم باشد و برای برنامه‌های بلندمدت، بعد از المپیک توکیو تصمیم‌گیری کرد. رفتار بازیکنان کشور‌ها با یکدیگر متفاوت است و برای انتخاب سرمربی باید به این نکته توجه کرد. از سوی دیگر در تیم ملی ایران حداقل ۱۲ سال اختلاف سنی وجود دارد و اداره این تیم، نیازمند فردی قانونمند و منظم است تا کار تیمی آنان به بهترین شکل ممکن صورت گیرد.
در جمع‌بندی نهایی، پنج سرمربی به عنوان گزینه‌های اولیه برای بررسی بیش‌تر انتخاب شدند و در شرلیطی که کمیته فنی مصوب کرده تا زمانی که شرایط برای معرفی این افراد فراهم نشده است، به دلیل مسائل حقوقی و بین المللی نام گزینه‌ها رسانه‌ای نشود اما شنیده می شود ولادیمیر آلکنو، دی جورجی، کاستلانی، جیانی و لرنزوتی به عنوان گزینه‌های نهایی هدایت تیم ملی والیبال معرفی شدنه اند. مسئولان فدراسیون به زودی باب مذاکره با افراد مذکور باز خواهد کرد و در صورت توافق با آن‌ها سه نفر را به عنوان نامزد‌های نهایی معرفی می‌کند. باید دید پروسه طولانی انتخاب سرمربی تیم ملی والیبال پس از کش و قوس‌های فراوان در نهایت به کدام سرمربی ختم خواهد شد.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->