کاتس: به حضور تروریست کت و شلواری جولانی در سوریه نیازی نداریم!

  • کد خبر: ۴۲۳۵۸۶
  • ۲۹ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۳:۰۶
کاتس: به حضور تروریست کت و شلواری جولانی در سوریه نیازی نداریم!
پس از خیز پنهان جولانی برای ورود به پرونده لبنان، یسرائیل کاتس مدعی شد که به حضور این تروریست نیازی نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، یسرائیل کاتس، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در مورد ورود سوریه به جنگ علیه حزب‌الله گفت: ما در آنجا می‌جنگیم و نیازی به جولانی نداریم.

وزیر جنگ رژیم صهیونیستی مدعی شد: جولانی، تروریست کت و شلواری، نباید بیاید و به ما کمک کند.

کاتس اظهار داشت: ما سوریه را خوب می‌شناسیم، در لبنان به ما کمک نخواهد کرد. جولانی باید در سوریه بماند و در کار ما دخالت نکند و ما را هم مجبور نکند در کارش دخالت کنیم.

پیش از این دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، اعلام کرد که از ابومحمد الجولانی (احمد الشرع) رئیس حکومت سوریه خواسته است برای جنگ با حزب‌الله وارد لبنان شود.

وی با اعلام اینکه: «سوریه می‌تواند در برقراری صلح در لبنان نقشی ایفا کند» و «رئیس‌جمهور سوریه کار خوبی انجام می‌دهد»، تاکید کرد که «پرونده حزبالله باید به هر طریقی بسته شود».

ترامپ با اشاره به نقش احتمالی دمشق در مرحله آتی مدعی شد که الشرع «می‌خواهد برای جنگ با حزب‌الله به لبنان برود».

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.