استقرار ۸۵ آتش‌نشان و ۲۵ خودروی عملیاتی در اطراف حرم مطهر رضوی برای خدمات‌رسانی در ایام تاسوعا و عاشورا (۳ و ۴ تیر ۱۴۰۵)

  • کد خبر: ۴۲۴۷۲۹
  • ۰۲ تير ۱۴۰۵ - ۱۲:۱۵
استقرار ۸۵ آتش‌نشان و ۲۵ خودروی عملیاتی در اطراف حرم مطهر رضوی برای خدمات‌رسانی در ایام تاسوعا و عاشورا (۳ و ۴ تیر ۱۴۰۵)
مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد گفت: در روز‌های تاسوعا و عاشورا، از ساعت ۷ صبح، ۸۵ آتش‌نشان در قالب تیم‌های عملیاتی در چهار طرف حرم مطهر و در ۵ لاین مجزا مستقر خواهند شد.

به گزارش شهرآرانیوز، آتشپاد امیر حسامی از آمادگی کامل این سازمان برای ارائه خدمات ایمنی و امدادی در ایام سوگواری تاسوعا و عاشورای حسینی خبر داد و اظهار کرد: با توجه به فرارسیدن ماه محرم و افزایش حضور زائران و مجاوران در اطراف حرم مطهر رضوی، بازدید‌های پیشگیرانه از مواکب، مراکز اسکان و اماکن مرتبط با این ایام، بر اساس چک‌لیست‌های ایمنی انجام شده است.

وی بیان کرد: در روز‌های تاسوعا و عاشورا، از ساعت ۷ صبح، ۸۵ آتش‌نشان در قالب تیم‌های عملیاتی در چهار طرف حرم مطهر و در ۵ لاین مجزا مستقر خواهند شد و ۲۵ دستگاه خودروی عملیاتی به همراه ۶ دستگاه موتورسیکلت برای امدادرسانی سریع در محل‌های تعیین‌شده آماده خدمات‌رسانی هستند.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد افزود: هدف از این استقرار، کاهش زمان پاسخگویی به حوادث احتمالی، تأمین ایمنی زائران و مجاوران و ارائه خدمات امدادی به موقع در این ایام پرفضیلت است.

حسامی بیان کرد: تمامی نیرو‌های عملیاتی با آمادگی کامل و تجهیزات مورد نیاز در خدمت زائران و عزاداران حسینی خواهند بود تا با خیالی آسوده در مراسم سوگواری شرکت کنند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.