گرانی لبنیات ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار برای پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ قیمت هر کیلو شمش طلا در بورس کالا بعد از یک ماه به ۱۱.۷ میلیارد تومان افزایش یافت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۲۷ شهریور ۱۴۰۴ نمایشگاه مشهد، آوردگاه ارتباط بی‌واسطه تولیدکننده و خریدار | بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا آغازبه‌کار کرد نظام بانکی چطور ترمزِ جهش تولید مسکن را کشید؟ قانون مالیات بر خانه‌های خالی به بازار مسکن کمک نکرد مدیرکل امور مالیاتی خراسان رضوی: تایید فرم تبصره ۱۰۰ و پرداخت مالیات با پیام‌رسان‌های داخلی ممکن شد قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | تغییر محسوس قیمت‌ها وزیر جهاد کشاورزی: قیمت گوشت قرمز در اختیار ما نیست و مربوط به بازار است قیمت امروز خودرو‌های داخلی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) | ثبات قیمت‌ها افزایش ۳۰۰ درصدی قیمت میوه از باغ تا دست مشتری قیمت بلیت هواپیما اوج گرفت (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) افشای راز ۲۰ میلیارد دلاری که در سال گذشته به اقتصاد برنگشت جلسه شورای عالی کار باید فوراً تشکیل شود تا قدرت خرید کارگران جبران شود اتحادیه طلا درباره سکه‌های پارسیان جعلی در بازار هشدار داد سخنگوی صنف جایگاهداران: راهی جز واردات برای تأمین بنزین سوپر وجود ندارد کوچک‌تر‌های بورس به‌ پا خاستند | ازدست‌رفتن حمایت ۲.۶ میلیون واحدی (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) شرط سامانه جامع تجارت برای سرمایه‌گذاران خارجی: به ازای وارد کردن هر خودرو، در ایران ۳۰۰ هزار دلار سرمایه‌گذاری کنید ۹۷ درصد از کارگاه‌های کارگری امن نیستند سکه‌های پارسیان گران شدند (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) + جدول قیمت علت اصلی گرانی گوشت و مرغ، نبود پیش‌بینی در واردات نهاده‌های دامی است قیمت طلا در بازار‌های جهانی امروز (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) اعلام شد ادامه رشد ورود سرمایه‌گذاران جدید به بازار سرمایه تولید وانت‌بار جدید در خراسان رضوی تأییدیه استاندارد گرفت سهم ۴۷ درصدی بیمه‌های تکمیلی از بازار | جیب مردم، قربانی هزینه‌های درمان تالارهای عروسی در حال ورشکست شدن هستند تأمین سوخت ژنراتور‌های تولید برق صنایع با ۳۰ برابر قیمت رشد قیمت طلا به کانال بالاتر در مشهد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

پیش بینی بورس فردا (یکشنبه ۲۳ شهریور)

  • کد خبر: ۴۲۶۸۸
  • ۲۲ شهريور ۱۳۹۹ - ۲۲:۱۴
پیش بینی بورس فردا (یکشنبه ۲۳ شهریور)
یک کارشناس بازار سرمایه گفت: با توجه به افزایش عرضه در ساعات پایانی بازار امروز، احتمالا بازار فردا در شروع کار با فشار عرضه روبه‌رو خواهد شد، اما از نیمه دوم بازار به بعد شاهد روند صعودی خواهیم بود.
به گزارش شهرآرانیوز، باقر خادمی کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با تجارت‌نیوز با اشاره به قیمت دلار گفت: با توجه به اصلاح قیمتی ۳۰ تا ۵۰ درصدی بازا سرمایه و گذشتن دلار از کانال ۲۵ هزار تومان، افت بازار سهام به هیچ وجه توجیه‌پذیر نیست. البته برخی از سهم‌ها که رشد زیادی داشته‌اند، در اصلاح بازار هم ریزش بیشتری داشته‌اند. اما سهام‌های بنیادین و دلارمحور به نقطه کم ریسکی رسیده‌اند.

او در رابطه با بازار فردا گفت: با توجه به افزایش عرضه در ساعات پایانی بازار امروز، احتمالا بازار فردا در شروع کار با فشار عرضه روبه‌رو خواهد شد، اما از نیمه دوم بازار به بعد شاهد روند صعودی خواهیم بود.

او در رابطه با تخصیص منابع برای حمایت از بازار افزود: بازار سرمایه باید راه خودش را برود و کسی در این بازار دخالت نکند، اما به نظر من حتی اگر از سمت صندوق توسعه حمایتی هم صورت نگیرد به دلیل تقاضای بالای بازار روند مثبت خودش را از سر می‌گیرد هرچند کمی آهسته‌تر در این روند پیش‌روی کند. بازار سرمایه باید طبیعی رشد کند و طبیعی اصلاح شود، اما وقتی غیرطبیعی بالا و پایین شود بی‌اعتمادی نسبت به بازار سرمایه به وجود می‌آید و این موضوع در بلندمدت به نفع بازار سرمایه نیست.

وی در رابطه با عامل نوسان‌های اخیر بورس گفت: قاعدتا بازیگر اصلی بازار دولت است و به دلیل کمبود بودجه، عرضه شرکت‌های دولتی و نوسان‌گیری از بازار‌های مختلف بازار سهام را هدایت می‌کند که در این شرایط اقتصادی، خیلی موضوع دور از انتظاری از دولت نیست.

منبع: تجارت نیوز
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->