نماینده مردم مشهدوکلات در مجلس: نباید انتظار داشت که تنها با حذف چهار صفر، تورم کاهش پیدا کند رکود پنج‌ساله در بازار سهام را چگونه درمان کنیم؟ | پیشنهاد هشت‌بندی به دولت برای احیای بورس مشترکان پرمصرف آب در تهران نقره داغ می‌شوند قیمت امروز میوه و صیفی جات در مشهد (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) | قیمت نجومی هلو در بازار تکذیب روز صفر آبی توسط وزارت نیرو | بحران آب قابل مدیریت است روزی تاریخی در توسعه نیروگاه‌های خورشیدی در مشهد و خراسان رضوی رقم خورد (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی بورس برای فردا سه شنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ | افت سنگین بازار سهام تا خبر قطعی مذاکرات سیاسی ادامه دارد پیش‌بینی قیمت دلار ‌در روز سه‌شنبه (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) | شوک عصرگاهی خرید‌های بزرگ دلار را ۹۳ هزار تومانی کرد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه برای فردا (سه‌شنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۴) ۷۵ درصد مستاجران در خراسان رضوی زیر خط فقر هستند مسئله «پدیده» به زبان ساده - قسمت اول پرداخت ۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به کشاورزان خراسان رضوی در ۴ ماهه نخست ۱۴۰۴ + فیلم طرح بانک مرکزی برای تأمین مالی ۲۵۰ همتی بنگاه‌های اقتصادی با گواهی سپرده خاص چیست؟ سرگردانی ۸ ساعته مسافران پرواز آبادان به مشهد (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) تمدید مهلت استفاده از کالابرگ الکترونیکی تا پایان شهریورماه ۱۴۰۴ سهم ۹۰ درصدی شبکه بانکی در تامین مالی بنگاه‌های اقتصادی | ضرورت تنوع‌بخشی روش‌های تامین مالی یارانه نقدی چه کسانی در شهریورماه ۱۴۰۴ حذف می‌شود؟ شاخص کل به کف کانال ۲.۵ میلیون واحدی رسید | گزارش وضعیت بازار سهام (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) افزایش قیمت طلا و سکه در بازار مشهد (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) نتایج قرعه‌کشی خودرو‌های وارداتی مرداد ۱۴۰۴ اعلام شد + نحوه مشاهده اسامی برندگان زمان پرداخت سود سهام عدالت اعلام شد + مبلغ سود سهام عدالت ادارات و بانک‌های کدام استان‌های کشور روز چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ آیا ادارات اهواز و خوزستان روز چهارشنبه (۲۲ مرداد ۱۴۰۴) تعطیل است؟ سهام مانده دولت در سرخابی‌ها در فرابورس عرضه می‌شود آیا سود سهام عدالت تا پایان تابستان ۱۴۰۴ واریز می‌شود؟ | مبلغ مرحله دوم سود سهام عدالت چقدر است؟ پیش‌بینی بورس برای فردا (دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴) ثبت‌نام استخدام بانک مرکزی از سه شنبه (۲۱ مرداد ۱۴۰۴) آغاز می‌شود پیش‌بینی قیمت دلار برای دوشنبه (۲۰ مرداد ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ( ۲۰ مرداد ۱۴۰۴) | افت حباب، بازار طلا را وادار به عقب‌نشینی کرد
سرخط خبرها

سازمان استاندارد: مسئولیتی در قبال قیمت خودرو نداریم

  • کد خبر: ۴۲۸۲۶
  • ۲۳ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۹:۳۱
سازمان استاندارد: مسئولیتی در قبال قیمت خودرو نداریم
مدیرکل دفتر ارزیابی کیفیت کالا و خدمات سازمان ملی استاندارد ایران از فعالیت بیش از هزار تولید کننده در صنعت جوش کشور خبر داد.
به گزارش شهرآرانیوز، پرویز درویش روز یکشنبه ۲۳ شهریور در مراسم انعقاد تفاهم‌نامه استانداردسازی سازه‌های فلزی که در سازمان ملی استاندارد در کرج برگزار شد، اظهار کرد: سیاست سازمان ملی استاندارد انعقاد تفاهم‌نامه همکاری با سازمان‌های دولتی و انجمن‌های تخصصی، دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی با هدف عمل به وظایف و ماموریت‌های تعریف شده خود است.

به گزارش ایسنا، وی ادامه داد: محور‌های عمده این تفاهم‌نامه‌ها همکاری در تدوین استاندارد‌های ملی ایران و مدیریت در ساختار‌های بین‌المللی، آموزش، ترویج و همکاری در اجرای استاندارد‌های تخصصی به‌ویژه استاندارد‌های اجباری و تسهیل در تأیید صلاحیت‌ها است.

وی با اشاره به تفاهم‌نامه‌ای که امروز بین سازمان ملی استاندارد و هیئت‌مدیره تعاونی تولیدکنندگان سازه‌های فولادی امضاء شد، اضافه کرد: این تفاهم مسیر اجرای استاندارد ۳۸-۳۴ را هموار می‌کند.

این مسئول با بیان اینکه فعالان صنعت جوش نقش بزرگی در توسعه اقتصادی و رونق تولید کشور به عهده دارند، اضافه کرد: در حال حاضر در حوزه جوش و سازه‌های فولادی پیش ساخته بالغ بر هزار تولید کننده در کشور فعال هستند.

وی توضیح داد: صنعت جوش گستره بزرگی از خودروسازی تا فعالیت‌های حوزه ساختمان، راه و شهرسازی، نفت و ... را در بر می‌گیرد به همین دلیل باید در راستای استاندارد سازی سازه‌های فولادی بیش از پیش تلاش کنیم.

درویش ادامه داد: با استانداردسازی این حوزه در‌های صادرات و تعامل با دیگر کشور‌ها با سهولت باز می‌شود.

درویش با بیان اینکه هنوز راه زیادی در زمینه اجرا، تحقیق و ترویج استاندارد‌های صنعت جوش در پیش داریم، افزود: با تدوین استاندارد اجباری، همکاری در بحث برگزاری کمیته‌های علائم و نظارت بر حسن اجرای استاندارد شاهد تحولات شگرفی در این صنعت خواهیم بود.

وی در ادامه با اشاره به اینکه برای بالا بردن کمیت و کیفیت صنعت خودرو مسیر طولانی‌ای در پیش داریم اظهار کرد: سعی داریم در صنعت خودروسازی در مسیر کشور‌های پیشرفته قدم برداریم تا تولیدات قابل قبولی به مردم عرضه شود.

درویش با اشاره به اینکه علی‌رغم انتقاداتی که به صنعت خودروی کشور وارد است، در حوزه جوش خودرو مشکلی نداریم، توضیح داد: خوشبختانه از سالیان گذشته تا کنون حساسیت ویژه‌ای به این حوزه در صنعت خودروسازی شده و با مشکل خاصی مواجه نیستیم.

مدیرکل دفتر ارزیابی کیفیت کالا و خدمات سازمان ملی استاندارد ایران گفت: هر چند طی ماه‌های گذشته شاهد افزایش قیمت خودرو در کشور بوده‌ایم، اما سازمان استاندارد مسئولیتی در این حوزه ندارد و تعیین کننده قیمت خودرو‌ها نیست.

وی با بیان اینکه سازمان ملی استاندارد در کنار وزارت صمت فعالیت می‌کند و وظیفه اش در بحث ارزیابی و نظارت بر کیفیت خودرو‌ها است، تصریح کرد: از سال ۱۳۹۳ موضوع استاندارد‌های جدید خودرویی مطرح شد و سرانجام در سال ۱۳۹۶ موفق به هماهنگ سازی با خودروسازان شدیم و در این بحث تاکنون سه مرحله را پشت سرگذاشته‌ایم.

وی با اشاره به اینکه باید به فرآیند استانداردسازی خودرو به صورت بلند مدت نگاه کنیم، گفت: برای خارج شدن پراید و ۴۰۵ از چرخه تولید در سال‌های گذشته تصمیم گیری شده بود، ولی متاسفانه پیگیری این خواسته به تازگی و همزمان با موج جدید گرانی خودرو نتیجه داده است.

درویش یادآور شد: در بحث گرانی خودرو نباید به سادگی از کنار نقش تعیین کننده تقاضای بازار، میزان تولید خودرو، شرایط تحریم و شیوع بیماری کرونا گذشت و بدون شک همگی این‌ها در رابطه با تعیین و عدم ثبات قیمت خودرو نقش خود را ایفا می‌کنند.
 
منبع:ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->