فرماندار تایباد: تاکنون بیش از ۱۶۰۰ نفر از اتباع افغانستانی برای حضور در مراسم تشییع وارد کشور شده‌اند

  • کد خبر: ۴۲۸۳۹۱
  • ۱۵ تير ۱۴۰۵ - ۲۰:۳۲
فرماندار تایباد: تاکنون بیش از ۱۶۰۰ نفر از اتباع افغانستانی برای حضور در مراسم تشییع وارد کشور شده‌اند
فرماندار تایباد با اشاره به اینکه تاکنون بیش از ۱۶۵۰ نفر از اتباع افغانستان برای شرکت در مراسم تشییع پیکر مطهر امام شهید و زیارت حرم مطهر رضوی وارد کشور شده‌اند، گفت: برای این منظور ۲۵۰۰ ویزای ۷ روزه صادر شده است.

حسین جمشیدی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز در پاسخ به سوالی درباره آخرین وضعیت ورود اتباع افغانستانی برای حضور در مراسم تشییع پیکر مطهر امام شهید و زیارت بارگاه منور علی بن موسی الرضا (ع) اظهارداشت: امام شهید متعلق به ایران اسلامی و جامعه اسلامی نیست، بلکه ایشان متعلق به همه آزادگان و حق طلبان جهان هستند.

فرماندار تایباد ادامه داد: مردم خوب و همسایه گرامی ما افغانستان تمایل به شرکت در مراسم تشییع پیکر مطهر رهبرشهید داشتند و برای این منظور ۲۵۰۰ ویزای ۷ روزه برای اتباع افغانستانی صادر شده است.

او درباره آمار ورود تا این لحظه تصریح کرد: تا روز گذشته ۶۵۰ نفر و امروز نیز نزدیک به هزار نفر از اتباع افغانستان وارد کشور شده‌اند و مابقی آنها نیز تا فردا وارد کشور خواهند شد.

جمشیدی درباره اقدامات انجام شده توسط فرمانداری تایباد برای انتقال این افراد به مشهد اظهار داشت: مدیرکل محترم اتباع اقدامات بازم را برای انجام هرچه بهتر سفر این عزیزان به مشهد روی دست گرفته‌اند.

او تصریح کرد: ما در مرز اقدامات پذیرایی و خدماتی را در بدو ورود زائران افغانستانی انجام می‌دهیم و برای همین منظور چند موکب در نظر گفته شده است.

فرماندار تایباد خاطرنشان کرد: تمام تلاش ما بر این است که ایستایی در نقطه صفر مرزی به کوتاه‌ترین مدت کاهش پیدا کند تا زائران بتوانند هرچه سریع‌تر به مشهد منتقل شوند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.