جردن باروز پس از دو سال دوباره روی تشک می‌رود | بازگشت اسطوره کشتی جهان

  • کد خبر: ۴۳۲۷۸۷
  • ۳۱ تير ۱۴۰۵ - ۲۰:۱۵
جردن باروز پس از دو سال دوباره روی تشک می‌رود | بازگشت اسطوره کشتی جهان
گروه ورزش|شهرآرانیوز: جردن باروز، قهرمان المپیک و یکی از پرافتخارترین آزادکاران تاریخ آمریکا، پس از نزدیک به دو سال دوری از رقابت‌ها با حضور در سازمان Real American Freestyle (RAF) به میادین بازمی‌گردد.

به گزارش شهرآرانیوز، جردن باروز، اسطوره کشتی آزاد آمریکا، قرار است ۲۲ آگوست در رویداد RAF 12 نخستین مسابقه خود را پس از حدود دو سال دوری از میادین برگزار کند. او در مبارزه اصلی این رویداد مقابل شان بردی، مبارز مطرح سازمان UFC، قرار خواهد گرفت. 

باروز ۳۷ ساله که مدال طلای المپیک ۲۰۱۲ لندن و شش عنوان قهرمانی جهان را در کارنامه دارد، آخرین بار در مسابقات جهانی ۲۰۲۴ روی تشک رفت و پس از آن از رقابت‌های رسمی دور بود. 

اعلام این مبارزه بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی داشته و بسیاری آن را یکی از جذاب‌ترین تقابل‌های سال در کشتی حرفه‌ای می‌دانند؛ دیداری که قهرمان افسانه‌ای کشتی آزاد را برابر یکی از مطرح‌ترین چهره‌های حال حاضر MMA قرار می‌دهد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.