اردوغان از آمادگی برای حمایت از بازسازی جنوب لبنان خبر داد

  • کد خبر: ۴۳۴۶۰۹
  • ۰۸ مرداد ۱۴۰۵ - ۲۰:۱۰
اردوغان از آمادگی برای حمایت از بازسازی جنوب لبنان خبر داد
رئیس‌جمهور ترکیه گفت: کشورش آماده است تا هرگونه حمایت ممکن را برای بازسازی جنوب لبنان که تحت تاثیر حملات رژیم صهیونیستی قرار گرفته، ارائه دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، رجب طیب اردوغان، رئیس‌جمهور ترکیه شامگاه پنجشنبه طی کنفرانس مطبوعاتی با جوزف عون، رئیس‌جمهور لبنان که به آنکارا، پایتخت ترکیه سفر کرده است، گفت: پس از خروج نیرو‌های بین‌المللی فعلی سازمان ملل، ترکیه می‌خواهد نقش فعالی در تمام ابتکارات با هدف حفظ حاکمیت لبنان ایفا کند.

طبق گزارش خبرگزاری آناتولی، رئیس‌جمهور ترکیه در ادامه تاکید کرد: ما به حمایت خود از تقویت ظرفیت نهادی لبنان ادامه خواهیم داد و هم چنین کمک‌های بشردوستانه و فنی خود را حفظ خواهیم کرد.

اردوغان افزود: ترکیه آماده است تا پس از پایان حملات اسرائیل، تمام حمایت‌های ممکن را برای بازسازی جنوب لبنان ارائه دهد.

رئیس‌جمهور لبنان نیز به نوبه خود اظهار کرد: اراده قوی برای همکاری به شیوه‌هایی که منافع هر دو کشور را تأمین کند و به ثبات منطقه‌ای کمک کند، وجود دارد.

او با ستایش از تلاش‌ها و رهبری اردوغان، گفت: اردوغان از طریق دیدگاه و تعهد پایدار خود از روابط با ترکیه و لبنان حمایت می‌کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.