آغاز رقابت داوطلبان گروه علوم تجربی در نوبت اول کنکور ۱۴۰۳ تغییر مسیر پرواز تهران- زاهدان- مشهد مذاکرات مزدی کانون بازنشستگان تامین اجتماعی ادامه دارد| مبنای افزایش حقوق کدام قانون است؟ (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) سیلاب به سنگان خواف رسید سلامت روان ایرانی‌ها پایش می‌شود پیش بینی آلزایمر ۱۲ سال قبل از بروز علائم با آزمایش چشم مشاغل ذهنی خطر زوال عقل را کاهش می‌دهند نحوه اضافه کردن دوران سربازی به سوابق بیمه تامین اجتماعی اعلام شد تخلیه برخی از روستا‌های زیرکوه در خراسان‌جنوبی به‌علت سیلاب + عکس (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) فوق‌العاده حقوق معلمان حق‌التدریس از مهر ماه ۲ برابر می‌شود نارضایتی توأمان مردم و متولیان درمان از  تعرفه‌های جدید پزشکی تشکیل باند سرقت پس از آزادی از زندان | دزدی از ده‌ها خودرو پیش‌بینی هواشناسی خراسان رضوی و مشهد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۳) | تداوم بارندگی‌ها تا شنبه هفته آینده خوراکی‌هایی که موجب کم‌آب شدن پوست می‌شوند تالاب کجی نمکزار نهبندان در خراسان جنوبی، ۳۰ درصد آبگیری شد همه مناطق آلوده به مواد مخدر در مشهد تا پایان سال برچیده می‌شوند اگر ضد آفتاب بزنیم آیا دچار کمبود ویتامین D می‌شویم؟ | بهترین عدد SPF برای ضد آفتاب
سرخط خبرها

افت جهانیِ شاخص امید به زندگی با همه‌گیری کووید ۱۹

  • کد خبر: ۴۴۱۱۷
  • ۰۱ مهر ۱۳۹۹ - ۱۳:۲۸
افت جهانیِ شاخص امید به زندگی با همه‌گیری کووید ۱۹
کارشناسان پیش‌بینی کرده‌اند که با همه‌ گیری بیماری کووید-۱۹ شاخص امید به زندگی در سراسر جهان کاهش پیدا می کند.

به گزارش شهرآرانیوز، کارشناسان پیش‌بینی کرده‌اند که با همه‌ گیری بیماری کووید-۱۹ شاخص امید به زندگی در سراسر جهان کاهش پیدا می کند.

نتایج یک بررسی نشان می دهد: همه گیری بیماری کووید-۱۹ می تواند موجب کاهش امید به زندگی در کوتاه مدت در بسیاری از نقاط جهان شود.

محققان با استفاده از مدلسازی کامپیوتری نتیجه گیری کردند که تنها دو درصد عفونت می تواند موجب کاهش شاخص امید به زندگی در کشورهایی شود که میانگین امید به زندگی در آنها بالا و حدود ۸۰ سال است.

همچنین در این گزارش آمده است: با افزایش میزان عفونت افت شاخص امید به زندگی به ویژه در اروپا و آمریکای شمالی بیشتر خواهد بود.

با شیوع ۱۰ درصدی بیماری میزان افت امید به زندگی در کشورهایی با شاخص طول عمرِ بالاتر نظیر کشورهای اروپایی و آمریکای شمالی بیش از یک سال خواهد بود. با شیوع ۵۰ درصدی بیماری، میزان کاهش امید به زندگی در کشورهای این منطقه سه تا ۹ سال خواهد بود.

یکی از محققان موسسه بین المللی سیستم های کاربردی تجزیه و تحلیل در اتریش گفت: در مناطق کمتر توسعه یافته تاثیر شیوع کروناویروس در کاهش امید به زندگی کمتر خواهد بود چرا که طول عمر در میان افرادی با سنین بالا، پایین‌تر است.

به گزارش هلث دی نیوز، در این بررسی آمده است: هرچند در آسیب دیده ترین مناطق، شاخص امید به زندگی با پایان یافتن همه گیری، بهبود خواهد یافت.

جزئیات این مطالعه در نشریه "پلاس‌وان" منتشر شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->