رئیس دستگاه قضایی: باید عملیات روانی دشمن را خنثی کنیم سه شهروند ایران به اتهام امنیتی امروز در لندن به دادگاه می‌روند + اسامی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) شکست نتانیاهو از اپوزیسیون رژیم صهیونیستی در نظرسنجی انتخاباتی سخنگوی شورای نگهبان: برگزاری هم‌زمان انتخابات‌های ریاست‌جمهوری و مجلس در سال ۱۴۰۷ بررسی خواهد شد انصارالله یمن پاسخ تهدید‌های سران رژیم صهیونیستی را داد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر امور خارجه: از داشتن صنعت هسته‌ای صلح‌آمیز محروم نخواهیم شد دانشگاه میشیگان: کاهش شاخص اعتماد مصرف‌کننده در آمریکا در پی جنگ تعرفه‌ای ترامپ اتهامات سوء‌رفتار جنسی، دادستان کل دیوان کیفری بین‌المللی را وادار به کناره‌گیری کرد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جنایت تازه از رژیم صهیونیستی افشا شد: اعدام اسیران فلسطینی با دست و پای بسته دیدار و گفت‌وگوی دبیر شورای عالی امنیت ملی ارمنستان با عراقچی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) هشدار به کنگره آمریکا درباره خطر حمله چین به تایوان آیا یمن می‌تواند جنگ غزه را متوقف کند؟ وزیر خارجه طالبان به دعوت رسمی عراقچی عازم تهران شد فرمانده نیروی دریایی ارتش: ناوگروه‌های ما در حال اسکورت کشتی‌ها و مأموریت در آب‌های بین‌المللی هستند پزشکیان: به هیچ عنوان نمی‌پذیرم در هیچ حوزه‌ای از دیگر کشور‌ها عقب بمانیم | مذاکره می‌کنیم اما با تهدید از حق مسلم خودمان پا پس نمی‌کشیم رهبر کره شمالی: آمادگی جنگی باید افزایش یابد رژیم صهیونیستی از آغاز عملیات «ارابه‌های گدعون» و گسترش جنگ علیه غزه خبر داد رهبر انقلاب: هرچه برای آموزش و پرورش سرمایه‌گذاری کنیم، هزینه نیست + فیلم (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) تأکید عراقچی بر غیرقابل مذاکره بودن حفظ غنی‌سازی و زیرساخت‌های هسته‌ای ایران جمعی از معلمان، شنبه (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) با رهبر معظم انقلاب دیدار می‌کنند نتانیاهو از ترس بازداشت، سفرش به واتیکان را لغو کرد شهادت ۱۱۵ فلسطینی در حملات رژیم صهیونیستی (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ایران به معاهده «منابع ژنتیک و دانش سنتی» پیوست انصارالله یمن: از تهدیدهای رژیم صهیونیستی و آمریکا هیچ هراسی نداریم چین: به حق ایران برای استفاده صلح‌آمیز از انرژی هسته‌ای احترام می‌گذاریم قالیباف: زمینه تقویت عملی روابط اقتصادی و فرهنگی بین کشورهای اسلامی فراهم شده است پیام تسلیت دبیر شورای اطلاع رسانی دولت برای درگذشت یک عکاس خبری و یک روزنامه‌نگار سیاسی دادگاهی در دانمارک ۲ فرد را به جرم هتک حرمت قرآن کریم جریمه کرد
سرخط خبرها

روسیه اعلام کرد: ۱۸ اکتبر ۲۰۲۰ پایان تحریم تسلیحاتی ایران

  • کد خبر: ۴۴۱۲۵
  • ۰۱ مهر ۱۳۹۹ - ۱۴:۳۳
روسیه اعلام کرد:  ۱۸ اکتبر ۲۰۲۰ پایان تحریم تسلیحاتی ایران
وزیر امور خارجه روسیه در گفت‌وگو با یک رسانه سعودی با بیان اینکه چیزی به نام تحریم تسلیحاتی ایران وجود ندارد، تأکید کرد: تحریم‌های ایران در ۱۸ اکتبر به پایان می‌رسد.
به گزارش شهرآرانیوز، سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه در گفتگو با شبکه سعودی العربیه گفت: چیزی به نام تحریم تسلیحاتی ایران وجود ندارد، شورای امنیت در قطعنامه ۲۲۳۱ مطابق با بند هفتم منشور سازمان ملل که برجام را تایید می‌کند اعلام کرد که ارسال تسلیحات به ایران و صادرات اسلحه از این کشور موضوع مورد بررسی شورای امنیت است.

وی تاکید کرد: روز ۱۸ ماه اکتبر سال ۲۰۲۰ تحریم تسلیحاتی ایران متوقف خواهد شد و هیچ گونه محدودیتی پس از این تاریخ اعمال نخواهد شد.

لاوروف گفت:من نمی‌توانم به جای طرف‌های آمریکایی سخن بگویم، زیرا آن‌ها حرف‌های عجیب زیادی می‌زنند، اما من احتمالا یک موضوع را می‌دانم زمانی که مقامات آمریکایی بطور رسمی ادعا می‌کنند که همچنان عضو برجام هستند من فقط می‌توانم به آن‌ها یاداوری کنم که به مقررات احترام بگذارند. دونالد ترامپ دستوری را برای خروج از برجام امضا کرد و از همان لحظه حق رای آمریکا که قبلا به عنوان عضو برجام بود، لغو شد.

وزیر خارجه روسیه گفت: آن‌ها با این مساله مخالفت می‌کنند که قطعنامه ۲۲۳۱ قطعنامه سازمان ملل برمبنای بند هفتم منشور این سازمان است و به همه اعضای سازمان ملل ارتباط دارد. آمریکا از برجام بطور رسمی خارج شده است. در قطعنامه ۲۲۳۱ گفته شده است که هر گونه تلاش برای از سرگیری تحریم‌ها فقط می‌تواند از سوی اعضای برجام انجام گیرد، اما آمریکا دیگر عضو این توافق نیست.

وی خاطرنشان کرد: اگر آمریکا کشور‌های دیگر را به اعمال تحریم در صورت همکاری با ایران تهدید کند من تعجب نمی‌کنم، زیرا آمریکا تحریم‌های خود را در همه نقاط جهان و بدون دلیل بکار می‌گیرد.

لاوروف با اشاره به ضرب المثل "فیل در فروشگاه ظروف شکستنی" گفت: من می‌دانم که فیل نماد حزب جمهوریخواه است، اما نباید جهان را به عنوان فروشگاه ظرف و ظروف درنظر بگیرید. همه کشور‌ها به جز آمریکا معتقدند که مساله بازگرداندن تحریم‌ها وجود ندارد. این موضوع در شورای امنیت بررسی شد ۱۳ عضو از ۱۵ عضو شورای امنیت اعلام کردند که دلایل حقوقی، سیاسی و اخلاقی برای بازگرداندن تحریم‌ها در مورد ایران وجود ندارد. همه ادعا‌ها بی اعتبار است، این ارزیابی همه اعضای شورای امنیت به استثنای امریکا و یک کشور دیگر است.

لاوروف در پاسخ به این سوال که آیا شرکت‌ها و بانک‌های روسیه برای مقابله با تحریم‌های آمریکا آمادگی دارند، گفت: متاسفانه آمریکایی‌ها استعداد اجرای فعالیت‌های دیپلماتیک را از دست دادند.

وزیر خارجه روسیه خاطرنشان کرد: آن‌ها اولتیماتوم می‌دهند و تاریخی را تعیین می‌کنند و پس از آن شروع به وضع تحریم می‌کنند. می‌توانم بگویم که این اقدامات غیرقانونی است و وضع تحریم‌های یکجانبه که در سازمان ملل تایید نشده است اقدامی غیرقانونی است.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->