حضور شهردار مشهد مقدس در مرکز ۱۳۷ برای پاسخگویی به مردم | ارتباط مستقیم و مستمر با مردم در رضایتمندی آنها بسیار تاثیرگذار است

  • کد خبر: ۴۴۱۳۰۷
  • ۰۷ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۲:۵۶
حضور شهردار مشهد مقدس در مرکز ۱۳۷ برای پاسخگویی به مردم | ارتباط مستقیم و مستمر با مردم در رضایتمندی آنها بسیار تاثیرگذار است
«شهرآرانیوز، گروه مشهد»، شهردار مشهد مقدس گفت: ارتباط مستقیم و مستمر با مردم در رضایتمندی آنها بسیار تاثیرگذار است و باعث می‌شود که مردم بدانند مسئولان و خدمتگزاران آنها در خصوص مسائل و مشکلات مرتبط با حوزه کاری خود با مردم در ارتباط هستند.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز، محمدرضا قلندر شریف امروز (۷ شهریورماه)، در حاشیه پاسخگویی به شهروندان در اداره ارتباطات مردمی شهرداری مشهد ۱۳۷ ضمن تبریک هفته وحدت و میلاد پیامبر گرامی اسلام (ص) و امام جعفر صادق (ع) اظهار کرد: در هفته دولت قرار داریم، هفته‌ای که مروری بر عملکرد‌ها و گزارش‌دهی به مردم است که در برنامه‌های مختلف محقق می‌شود.

وی بیان کرد: ما امروز در هفته دولت به همراه تعدادی از معاونان و مدیران شهرداری در مرکز ۱۳۷ حضور پیدا کردیم و به صورت تلفنی پاسخگوی تعدادی از تماس‌های شهروندان بودیم که درخواست‌ها، پیشنهادات و مشکلات خود را مطرح کردند. مسائلی که قابلیت پاسخگویی فوری داشت، پاسخ دادیم و موارد دیگر را هم یادداشت کردیم تا اقدامات لازم توسط مدیران شهرداری، شهرداران مناطق و روسای سازمان‌ها انجام شود.

قلندر شریف با بیان اینکه ارتباط مستقیم و مستمر با مردم در رضایتمندی آنها بسیار تاثیرگذار است، عنوان کرد: این ارتباط باعث می‌شود که مردم بدانند مسئولان و خدمتگزاران آنها در خصوص مسائل و مشکلات مرتبط با حوزه کاری خود با مردم در ارتباط هستند.

شهردار مشهد مقدس افزود: این ارتباط‌ها موجب می‌شود هم مشکلات سریع‌تر حل شود و هم مردم متوجه شوند مسائلی که قابل حل نیست، یا در حیطه وظایف شهرداری قرار ندارد یا در کوتاه‌مدت قابلیت حل شدن ندارد. مسائل و مشکلاتی که قابلیت حل شدن دارد نیز باید به نحو مطلوب به مردم اطلاع‌رسانی شود.

وی بیان کرد: ارتباطات مدیران شهرداری در ۱۳۷ به طور مستمر در هر ماه انجام می‌شود و در طی ماه به مردم پاسخگویی می‌کنند، ما نیز در فرصت‌ها و مناسبت‌های مختلف خدمت شهروندان هستیم. علاوه بر این ملاقات عمومی و حضور در مساجد هم انجام می‌شود.

قلندر شریف ادامه داد: یکی از موضوعات مهم در این ایام ملاقات‌هایی است که در اجتماعات مردمی در شب‌ها در این قریب به ۶ ماه به طور مستمر انجام می‌شود. همچنین صندوق ۱۳۷ نیز در اجتماعات حضور دارد تا ارتباط مستقیم با مردم داشته باشند و انتقادات، پیشنهادات، درخواست‌ها و موارد دیگر را منتقل کنند.

شهردار مشهد مقدس اضافه کرد: ما این مسائل را به صورت ویژه پیگیری می‌کنیم تا به نتیجه برسد. مسائلی که قابلیت پیگیری در شهرداری را ندارد یا مرتبط با دستگاه‌های دیگر است را به صورت مطلوب منتقل و به مردم اعلام می‌کنیم که پیگیر مشکلات خود باشند.

وی با اشاره به موضوعات تماس‌های مردم تصریح کرد: تماس‌ها موضوعات کلی و در حوزه شهری داشت، موارد خاصی نیز در حوزه قطار شهری، اتوبوسرانی و مشاغل مزاحم مطرح شد که هم بنده و معاونان پاسخگویی و هم به مدیران شهرداری منتقل کردیم تا پیگیری کنند، روابط عمومی نیز پیگیری مسائل امروز را گزارش خواهد داد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.