پرواز‌های امارات به تهران از سرگرفته شد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه برای فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) قیمت دینار فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) چند؟ پیش‌بینی بورس برای فردا (شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴) + جزئیات نمودار رشد پیک تقاضای برق نزولی شد تصویب لایحه جدید آمریکا صعود دیگری در قیمت رمزارزها را رقم زد بازار ارز در آستانه تغییر | چرا خرید دلار در این مقطع منطقی نیست؟ رئیس جمهور دستور اصلاح و اجرای الگوی کشت سراسری را صادر کرد توزیع گسترده برنج ۵۶ تا ۷۰ هزار تومانی تنظیم بازار در فروشگاه‌های زنجیره‌ای آغاز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت امروز خودرو‌های خارجی و مونتاژی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | افت ۵ تا ۸۰ میلیونی قیمت‌ها قیمت خودرو‌های داخلی بدون نوسان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | رانا پلاس ۷۷۹ میلیون تومان افزایش قیمت نفت تحت تاثیر داده‌های مثبت چین و تعدیل تنش‌های تجاری (۲۶ تیر ۱۴۰۴) بررسی قیمت پرفروش‌ترین موبایل‌های شیائومی (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول ۷۸ درصد ‌صادرات‌ ایران به ‌اوراسیا با تعرفه صفر انجام می‌شود ضرورت اجرای پروژه‌های فشارافزایی در میدان گازی پارس جنوبی | بزرگ‌ترین قرارداد نفت ایران معطل مصوبه صدور بیش از ۲ میلیون فقره چک الکترونیک افت حدود ۰.۵ درصدی قیمت دینار (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دینار عراق امروز چند؟ قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | دلار افت کرد فعالیت فرودگاه‌های کشور ۲۴ساعته شد و به روال قبل بازگشت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) هر کیلو شقه گوسفندی چند؟ (۲۶ تیر ۱۴۰۴) + جدول قیمت شرط خودکفایی در گوشت قرمز طی ۳ سال آینده چیست؟ افت قیمت طلا در مشهد در آخرین روز کاری هفته (۲۶ تیر ۱۴۰۴) یارانه نقدی دهک‌های اول تا سوم واریز شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) زمان عرضه اوراق اختیار فروش تبعی اعلام شد + جزئیات برنامه قطعی برق مناطق برگزاری کنکور در مشهد و خراسان رضوی لغو شد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت نفت خام سنگین ایران افزایش یافت (۲۶ تیر ۱۴۰۴) قیمت طلا در بازار جهانی امروز (۲۶ تیرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی از پرواز با دلار جا ماند قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۲۶ تیر ۱۴۰۴) | کاهو و کلم از ۱۰ تا ۱۵ هزار تومان فروش اجباری بلیت دوطرفه اربعین ممنوع است | پروازهای چارتر‌ی حذف شدند
سرخط خبرها

کشف نفت در زیر فرودگاه اهواز

  • کد خبر: ۴۴۲۷۷
  • ۰۲ مهر ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۶
کشف نفت در زیر فرودگاه اهواز
مشاور وزیر راه و شهرسازی در امور پروژه‌های عمرانی، از مذاکره وزرای نفت و راه برای جابجایی فرودگاه اهواز به دلیل اکتشاف چاه نفت در زیر این فرودگاه خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سید حسین میرشفیع در نشست خبری تشریح آخرین وضعیت پروژه‌های عمرانی خوزستان گفت: در این مذاکرات رفع مشکل فرودگاه اهواز نیز که چاه نفت در زیر این فرودگاه کشف شده، بررسی می‌شود. وزارت نفت اعلام کرده که امکان بهره‌برداری بدون جابجایی فرودگاه را دارد ولی موضوع جابجایی فرودگاه اهواز با اراضی دیگر نیز در دستور کار قرار دارد.

مشاور وزیر راه و شهرسازی درباره روستای «ابوالفضل» در حاشیه شهر اهواز گفت: اراضی این روستا به بنیاد مستضعفان اختصاص دارد که در میان آنها، هم مردم عادی و هم زمین‌خواران قرار دارند؛ نهایتاً قرار شد در استانداری برای مردم عادی زمین و مسکن، تهیه و زمین‌خواران اراضی بازپس گرفته شود.

وی ادامه داد: یکی دیگر از مشکلات بافت فرسوده و حاشیه‌نشینی خوزستان، مشکل شهر مسجدسلیمان است که در بخشی از این شهر، گاز از زیر منازل مسکونی نشت می‌کند. با توجه به زلزله‌خیز و خطرناک بودن این شهر، تصمیم گرفته شد تا بافت مسکونی مذکور جابجا شود.

وی یادآور شد:یکی از مهم‌ترین اقدامات سازمان بنادر و دریانوردی، عدم توقف واردات کالاهای اساسی و صادرات محصولات تولیدی است و علی‌رغم آنکه در حوزه بنادر تحت شدیدترین تحریم‌ها هستیم، اما با اقدامات این سازمان، فعالیت‌های حوزه بندری از جمله واردات کالاهای اساسی از بندر امام خمینی (ره) متوقف نشده است.

وی درباره بخش مسکن خوزستان گفت: ذیل طرح اقدام ملی مسکن، قرار است ۲۶ هزار واحد مسکونی در خوزستان احداث شود که تاکنون برای ۱۶ هزار واحد زمین تخصیص یافته و برای ۶۰۰۰ واحد دیگر نیز قرارداد ساخت به امضا رسیده است.

نماینده وزارت راه و شهرسازی در ستاد ملی توسعه خوزستان ادامه داد: در این استان مشکل زمین داریم که عمدتاً یا اراضی اوقافی یا متعلق به شرکت نفت و سایر دستگاه‌ها است؛ این اراضی سند ندارند و برای ساماندهی حاشیه‌نشینی و بافت فرسوده این استان، نیاز به همکاری دستگاه‌های مربوطه برای اخذ سند داریم.

به گفته میرشفیع، ۱۳ هزار هکتار مجموع حاشیه‌نشینی و بافت فرسوده خوزستان است که این مناطق در شرایط بد سکونتی بخصوص از نظر مشکل آب و فاضلاب قرار دارند.

وی پروژه‌های عمرانی توسعه استان را نام برد و افزود: بزرگراه اهواز ایذه لردگان (استان چهارمحال و بختیاری)، بزرگراه اهواز بهبهان رامهرمز، شیراز، بزرگراه اهواز مرز چذابه و بزرگراه خرمشهر اهواز با همکاری منطقه آزاد از مهمترین پروژه‌های توسعه عمرانی خوزستان به حساب می‌آیند.

میرشفیع تصریح کرد: پروژه دو خطه شدن راه آهن اهواز بندر امام (ره) در دست احداث بوده، همچنین پروژه دو خطه شدن راه‌آهن اهواز اندیمشک نیز تا چند ماه آینده به بهره‌برداری می‌رسد ضمن اینکه خط آهنی که قبلاً در شهر اهواز وجود داشت و پس از احداث محور ریلی کمربندی، تردد قطارها از داخل شهر اهواز متوقف شد، قرار است به عنوان حمل و نقل درون شهری با پوشش ۳۴ درصد جمعیت شهر اهواز مورد استفاده قرار گیرد.

مشاور وزیر راه و شهرسازی در پروژه‌های عمرانی بیان کرد: مشکل اراضی حاشیه‌نشینان اهواز که عمدتاً به دلیل به نام بودن اسناد به شرکت نفت است، قرار است با مذاکرات وزیر نفت و وزیر راه و شهرسازی مرتفع شود. ۷۰ درصد اسناد اراضی حاشیه‌نشینان خوزستان به شرکت نفت اختصاص دارد.

 

میرشفیع درباره روستای «ابوالفضل» در حاشیه شهر اهواز گفت: اراضی این روستا به بنیاد مستضعفان اختصاص دارد که در میان آنها، هم مردم عادی و هم زمین‌خواران قرار دارند؛ نهایتاً قرار شد در استانداری برای مردم عادی زمین و مسکن، تهیه و زمین‌خواران اراضی بازپس گرفته شود.

مشاور وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: یکی دیگر از مشکلات بافت فرسوده و حاشیه‌نشینی خوزستان، مشکل شهر مسجدسلیمان است که در بخشی از این شهر، گاز از زیر منازل مسکونی نشت می‌کند. با توجه به زلزله‌خیز و خطرناک بودن این شهر، تصمیم گرفته شد تا بافت مسکونی مذکور جابجا شود.

وی یادآور شد: پروژه راه‌آهن اهواز اصفهان به طول ۴۷۰ کیلومتر از پروژه‌های استراتژیک عمرانی است که ۴۳ هزار میلیارد تومان هزینه اجرای آن برآورد شده و تاکنون چهار سرمایه‌گذار داخلی و خارجی برای ساخت آن از طریق فاینانس اعلام آمادگی کرده‌اند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->