اعلام حمایت رئیس هیئت داوران کن از غزه با امضای نامه اعتراض به نسل‌کشی رژیم صهیونیستی ویدئو| سخنان امروز رهبر معظم انقلاب درباره اظهارات اخیر رئیس جمهور آمریکا حمایت السودانی از مذاکرات ایران و آمریکا وزرای خارجه ایران و تاجیکستان بر لزوم همکاری‌های منطقه‌ای در موضوع افغانستان تاکید کردند ممکان تاکید کرد: مجلس برای رفع مشکلات اقتصادی توجهی به مذاکرات ندارد فارن پالیسی فاش کرد: مهاجرت نخبگان از آمریکا در پی سیاست‌های ترامپ شرط روسیه برای دیدار پوتین و زلنسکی دیدار سفیر ایران در واتیکان با جانشین پاپ فرانسیس (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) آغازبه‌کار نشست سران اتحادیه عرب در بغداد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) دومین انتخابات هیئت‌رئیسه مجلس دوازدهم، ۶ خرداد ۱۴۰۴، برگزار خواهد شد افشاگری یک روزنامه انگلیسی؛ مشارکت سرویس‌های جاسوسی غربی در کشتار فلسطینی‌ها رئیس‌جمهور: از دستاوردهای خود دست برنمی‌داریم آخرین وضعیت دیوارکشی مرز‌های مشترک ایران و افغانستان (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) نگرانی شدید اوکراین درخصوص نشست رؤسای جمهور روسیه و آمریکا حمله قلبی وزیر خارجه عمران خان در زندان پاکستان جدول کاری نشست سران کشورهای عرب و پیش‌نویس بیانیه بغداد بازگشایی فرودگاه صنعا در یمن (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) جانشین فرمانده کل سپاه در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز: غزه، گورستان صهیونیست‌ها خواهد شد دعوت پوتین از سران کشورهای عربی برای شرکت در نخستین اجلاس روسیه-اعراب غزه زیر چرخ «ارابه گیدئون» | عملیات رسمی ارتش اسرائیل برای تصرف کامل غزه آغاز شد تجمع اعتراضی صهیونیست‌ها مقابل منزل نتانیاهو و فشار برای امضای قرارداد تبادل اسرا (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) طرح ترامپ برای کوچ اجباری یک میلیون شهروند غزه به لیبی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ویدئو | سخنگوی قوه‌قضائیه: حکم اعدام امیرتتلو تأیید شده و قابل‌اجراست طرح سؤال نمایندگان مجلس از وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دستور هفته جاری واکنش سخنگوی قوه‌قضائیه به خبر ازدواج تتلو: به شایعات توجه نکنید و به واقعیات بپردازیم طرح تشکیل وزارتخانه‌های «انرژی» و «آب و محیط زیست» در دستور کمیسیون‌های مجلس رئیس دستگاه قضا: باید عملیات روانی دشمن را خنثی کنیم ۳ شهروند ایرانی به اتهام امنیتی امروز در لندن به دادگاه می‌روند + اسامی (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ماجرای دناپلاس قسطی نمایندگان مجلس چیست؟

  • کد خبر: ۴۴۳۲۷
  • ۰۳ مهر ۱۳۹۹ - ۱۶:۲۶
ماجرای دناپلاس قسطی نمایندگان مجلس چیست؟
دناپلاس این هفته دوباره به صدر اخبار کشور آمد، البته نه به‌دلیل قیمت نیم‌میلیاردی‌اش در بازار آزاد، بلکه به سبب پست اینستاگرامی که روح‌ا... ایزدخواه، عضو کمیسیون صنایع و نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی، در صفحه اینستاگرام شخصی‌اش گذاشت و از تحویل خودرو دناپلاس اتومات توسط مجلس شورای اسلامی به نمایندگان متقاضی خبر داد
به گزارش شهرآرانیوز؛ دناپلاس این هفته دوباره به صدر اخبار کشور آمد، البته نه به‌دلیل قیمت نیم‌میلیاردی‌اش در بازار آزاد، بلکه به سبب پست اینستاگرامی که روح‌ا... ایزدخواه، عضو کمیسیون صنایع و نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی، در صفحه اینستاگرام شخصی‌اش گذاشت و از تحویل خودرو دناپلاس اتومات توسط مجلس شورای اسلامی به نمایندگان متقاضی خبر داد و نوشت: «در ابتدای شروع مجلس شورای اسلامی، فرمی برای دریافت خودرو به نمایندگان داده شد تا نوع استفاده از خودرو را انتخاب کنند که ۳ گزینه داشت: ١. استفاده از خودرو مجلس با راننده، که در این‌صورت هزینه‌ها بر اساس میزان کاربرد و طبق تعرفه (ساعتی ٣٠هزار و روزانه ۵٠٠هزار تومان) از دریافتی ماهانه نماینده کسر می‌شود. ٢. تحویل امانی خودرو پارس صفر به نماینده و عودت آن به مجلس در پایان نمایندگی، که در این‌صورت پرداخت مبلغ مربوط به حمل‌ونقل (حدود ۵میلیون تومان) از هزینه‌های دفتری ماهانه حذف می‌شود.٣. فروش اقساطی یک خودرو دنا یا پارس صفر به نماینده که قسط آن از دریافتی ماهانه کسر شود.
 
بنده، چون خودرو نداشتم (همسرم یک خودرو ام‌وی‌ام١١٠ به ارزش فعلی ۵٠میلیون تومان دارد) گزینه سوم و نوع خودرو دناپلاس اتومات را انتخاب کردم. قیمت تحویل این خودرو به نماینده ٣٠٢میلیون تومان و اقساط آن سه‌ساله است. سند آن هم دست‌کم تا یک سال به نام مجلس است و امکان فروش به غیر ندارد.»
 
اعلام این خبر موجب بروز واکنش‌هایی در شبکه‌های اجتماعی شد. برخی کاربران به تفاوت قیمت خودرو تحویلی به نمایندگان با خودرو دناپلاس اتومات موجود در بازار اشاره کرده و به آن انتقاداتی وارد می‌کردند. علاوه بر کاربران فضای مجازی، برخی چهره‌های سیاسی مثل احمد توکلی هم در نامه‌ای به نمایندگان بابت این تصمیم انتقاد کردند. این انتقاد‌ها وقتی به اوج خودش رسید که نماینده مردم قزوین در اظهارنظری گفت دناپلاس نمی‌خواهد و مجلس باید خودرو شاسی‌بلند به نماینده‌ها بدهد تا بتوانند به روستا‌ها و مناطق دور سر بزنند!
 
با اوج‌گیری انتقادها، برخی نمایندگان مجلس به این خبر واکنش نشان دادند، ازجمله خود روح‌ا... ایزدخواه که در نامه‌ای به مجلس نوشت: «علی‌رغم درخواست اولیه، انصراف خود را از تحویل خودرو دناپلاس اتومات اعلام می‌دارم. ضمنا درصورتی‌که هزینه‌ای بابت این انصراف متوجه مجلس شورای اسلامی می‌شود، پرداخت خواهم کرد.»
 
حسینعلی حاجی‌دلیگانی، نماینده مردم شاهین‌شهر در مجلس شورای اسلامی، هم در این‌باره گفته است: «به نظر من تحویل خودرو دناپلاس اتومات به نمایندگان متقاضی مناسب نبود. باید خودرو معمولی‌تری به نمایندگان داده می‌شد. نوع خودرو نباید به گونه‌ای باشد که هزینه بالایی داشته باشد. البته باید پاسخ‌گوی میزان رفت‌وآمد‌ها در جاده‌ها هم باشد. بهتر بود مالکیتش با مجلس شورای اسلامی باشد. مثل وزیری که چندین خودرو در دفترش دارد و متعلق به بیت‌المال است. بهتر بود این خودرو هم متعلق به بیت‌المال بود و روزی که فرد دیگر نماینده نیست، آن را تحویل می‌داد.» انتقاد به ماجرای تحویل دناپلاس به‌صورت قسطی و بدون نوبت به نمایندگان مردم حتی به تلویزیون هم کشیده شد و دلاوری، مجری تلویزیون، در برنامه زنده به نمایندگان انتقاد کرد.
 
دست آخر احمد امیرآبادی‌فراهانی، عضو هیئت‌رئیسه مجلس، از این گفت که خودرو‌های دناپلاس متعلق به شخص نمایندگان نیست و گفت: «باز هم تأکید می‌کنم که مجلس این خودرو‌ها را به نام خود خریده است و نمایندگان هم از این خودرو‌ها استفاده خواهند کرد و راننده هم ندارند. البته به‌تازگی مذاکراتی در هیئت‌رئیسه مجلس مبنی بر اینکه این خودرو‌ها به‌صورت قسط‌بندی به نمایندگان داده شود، انجام شد، اما این موضوع به نتیجه نرسید و تصمیم‌گیری نشد؛ بنابراین باید اعلام کنیم که سند خودرو‌های تهیه‌شده به نام مجلس است.»
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->