یکصد و بیست و نهمین حراج شمش طلای مرکز مبادله ایران (۲۰ مهر ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + جزئیات آغاز پرداخت خسارت‌های برق خانگی از آبان ۱۴۰۴ معاون اقتصادی استاندار: تحقق رشد اقتصادی خراسان رضوی نیازمند ۷۰۰ همت سرمایه‌گذاری جدید است حباب سکه به ۷ میلیون تومان رسید (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو ترمز برید؟ + جدول نتایج قرعه کشی و برندگان ایران خودرو (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + لینک مشاهده نرخ سود بین‌بانکی ثابت ماند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت گوشت گوساله در مشهد یک میلیون تومان شد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + جدول ۷۵ درصد بار وام ازدواج روی دوش ۶ بانک | ۵۴۱ هزار نفر هنوز در صف هستند اعلام قیمت جدید انواع موبایل در بازار (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | پرچمدار اپل چند؟ + جدول معاون وزیر جهادکشاورزی: محصولات کشاورزی ایران به ۸۰ کشور جهان صادر می‌شود اعلام زمان واریز یارانه مهر ۱۴۰۴ | رقم واریزی بیشتر شد؟ ۳۸ میلیارد دلار ارز صادراتی در ۷ سال گذشته به کشور بازنگشته است | متخلفان اعلام شدند بررسی چالش‌های انرژی و تقویت زیرساخت‌های گاز در سی‌وسومین اجلاس شورای اسلامی استان خراسان رضوی هشدار سازمان امور مالیاتی: خودداری از صدور صورت‌حساب الکترونیک، یعنی فرار مالیاتی پیش‌بینی نرخ دلار و طلا با کاهش تنش‌ها در منطقه | رقم‌های باورنکردنی در انتظار طلا حذف شرط سپرده در پیش‌فروش خودرو، تقاضای کاذب در بازار ایجاد کرد (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) هشدار بهروزآذر درباره فراموشی ارزش‌های خانوادگی در دنیای رسانه‌زده زعفران تربت‌حیدریه آخر هفته چند قیمت خورد؟ (۱۷ مهر ۱۴۰۴) هشدار بانک مرکزی به مردم: هیچ تشکل یا کانونی مجوز نظارت بر صندوق‌های قرض‌الحسنه ندارد توسعه شبکه گاز مشهد با هدف پایداری و رعایت الزامات پدافند غیرعامل | گازرسانی رینگ جنوبی شهر تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد + فیلم یارانه نانوایان مشهدی از جنگ ۱۲روزه تاکنون، واریز نشده است آینده برق ایران در گرو کنترل ماینر‌ها کاهش مشارکت اقتصادی در خراسان رضوی | نرخ بیکاری استان در تابستان ۱۴۰۴، به ۵.۳ درصد رسید   آرامش در غرب آسیا، نرخ دلار در ایران را کاهش داد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کمیابی و گرانی برنج، دست‌پخت متولیانی است که نظارت بر بازار را رها کرده‌اند | غیب‌شدن برنج به دست محتکران آتش‌بس در غزه؛ کاهش قیمت در بازار جهانی نفت (۱۷ مهر ۱۴۰۴) ۱۰ کارشناس، آینده بازار مسکن را پیش‌بینی کردند (۱۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

آیا صادرات سیگار کاهش پیدا می کند؟!

  • کد خبر: ۴۴۳۵۱
  • ۰۳ مهر ۱۳۹۹ - ۰۹:۴۳
  • ۱
آیا صادرات سیگار کاهش پیدا می کند؟!
طبق جدیدترین آمار، تولید سیگار در ۵ ماه اول امسال ۱۲/۴ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش داشته، اما صادرات این محصول با افزایش ۱۸۴ درصدی مواجه بوده است.
به گزارش شهرآرانیوز، طبق جدیدترین آمار منتشر شده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) نشان می‌دهد که تولید سیگار در ۵ ماه اول امسال ۱۲/۴ درصد نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش داشته، اما صادرات این محصول با افزایش ۱۸۴ درصدی مواجه بوده است..

بر اساس این آمار در ۵ ماه اول امسال ۲۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون نخ سیگار تولید شده که نسبت به تولید ۱۹ میلیارد و ۷۹۰ میلیون نخ در ۵ ماه اول سال گذشته ۱۲/۴ درصد کاهش داشته است.

در پی این کاهش تولید و با توجه به اینکه میزان مصرف در ۵ ماه ۲۷ میلیارد و ۸۰ میلیون نخ برآورد شده، برآورد قاچاق سیگار هم ۶۳/۲ درصد افزایش، از ۴ میلیارد و ۵۱۰ میلیون نخ سیگار در ۵ ماه اول سال قبل به ۷ میلیارد و ۳۶۰ میلیون نخ سیگار در مدت مشابه امسال رسیده است.

در میانه تیرماه، رئیس انجمن تولیدکنندگان، واردکنندگان و صادرکنندگان محصولات دخانی از عدم تخصیص ارز برای واردات مواد اولیه این صنعت طی ۳ ماه قبلش خبر داد و گفت که این مسئله باعث شده تولید ۸ واحد از ۱۵ واحد تولید محصولات دخانی متوقف شود.

او همچنین هشدار داده بود که ادامه این وضعیت و عدم تخصیص ارز به مواد اولیه این صنعت تا یک ماه بعد می‌تواند همه واحد‌های تولیدی را به تعطیلی بکشاند. البته اوایل مرداد ماه عطاالله معروفخانی، رئیس مرکز برنامه‌ریزی و نظارت بر دخانیات کشور، از حل شدن بخش عمده مشکل تأمین مواد اولیه واحد‌های تولید سیگار خبر داد.

همچنین آمار‌ها نشان می‌دهد که از ابتدای امسال تا پایان مرداد ماه صادرات سیگار با افزایش ۱۸۴ درصدی به ۷۱ میلیون نخ رسیده است. این در حالی است که صادرات سیگار در مدت مشابه سال گذشته ۲۵ میلیون نخ بوده است.

بر اساس اعلام انجمن تولیدکنندگان، واردکنندگان و صادرکنندگان محصولات دخانی ۷۰ درصد صنعت دخانیات از طریق واردات تأمین می‌شود که عمده آن مربوط به توتون است. همچنین این صنعت ۵۰ هزار نفر اشتغال مستقیم، ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار نفر اشتغال غیرمستقیم در بخش توزیع، کشاورزی و حمل‌و‌نقل دارد و نیاز سالانه آن برای واردات ۳۰۰ میلیون یورو است. از طرف دیگر این صنعت سالانه ۴۰۰۰ میلیارد تومان درآمد مالیاتی دارد که در صورت محقق نشدن آن این مبلغ به کسری بودجه اضافه می‌شود.

منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
سام
Iran (Islamic Republic of)
۰۸:۴۴ - ۱۳۹۹/۰۸/۰۲
0
0
در فری شاپهای فررودگاهای باکو و عشق آباد انواع سیگار پال مال ساخت ایران را دیدم که در قفسه قیمت متوسط بود، در داخل شهر هم زیاد بود و نوع آبی و قرمز طرفدار بیشتری داشت اما ژاهرا نگران کیفیت آن هستند و معتقدند تمام اجناس ایرانی پس از مدتی کیفیت خود را کم و قیمتشان را بالا میبرد !! قیمت آن سیگارها با دلار آزاد تغریبا با ایران برابر بود و نوع آبی کمی گرانتر و مصرف کنندگان معتقد بودند که از سبگارهای روسی و دیگر کشورهای منطقه بسیار بهتر است. ظاهرا مقداری از راه قاچاق و مقداری هم بصورت صادرات از ایران به بازار کشورهای همسایه راه پیدا کرده. اگر بتوانیم کیفیت سیگارها را بهتر کنیم یا در همین حد نگهداریم سود خوبی میشود از این بازار پر نورق بدیت بیاوریم.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->