اعتراف استاد سرشناس آمریکایی: ابتکار عمل در دست ایران است

  • کد خبر: ۴۴۵۳۶۱
  • ۲۴ شهريور ۱۴۰۵ - ۰۰:۵۶
اعتراف استاد سرشناس آمریکایی: ابتکار عمل در دست ایران است
یک استاد آمریکایی تصریح کرد که ایران ابتکار عمل را در سراسر غرب آسیا در دست دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، رابرت پیپ، استاد سرشناس آمریکایی تاکید کرد: با ورود آمریکا به انتخابات میاندوره‌ای، ایران ابتکار عمل را در سراسر غرب آسیا در دست می‌گیرد. روز‌هایی که ایران تنها، حملات آمریکا و اسرائیل را تلافی می‌کرد یا دست به حملات تلافی‌جویانه می‌زد، گذشته است.

وی افزود: از حمله به یک ناو هواپیمابر آمریکا، اعلام محدودیت جدید در خلیج فارس و تصرف گلوگاه کلیدی دریای سرخ به دست یمنی‌ها، تا تعطیل کردن خط لوله حیاتی شرق-غرب همه نشان دهنده ابتکار عمل ایران است.

این استاد آمریکایی تاکید کرد: نفت خام برنت به حدود ۱۰۸ دلار رسیده، قیمت بنزین آمریکا ۸ درصد افزایش یافته و به ۴ ٫ ۳۲ دلار در هر گالن رسیده است. ایران از دوره حداکثر اهرم فشار خود بهره می‌گیرد تا اختلال نظامی را به فشار اقتصادی و سیاسی تبدیل کند.

منبع: تسنیم

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.