همه واحد‌های قوه قضاییه در تهران فردا (شنبه ۷ تیر ۱۴۰۴) غیرفعال است گروسی بار دیگر خواستار ادامه نظارت هسته‌ای در ایران شد استاندار خراسان رضوی: جنگ تحمیلی رژیم صهیونیستی فرصتی برای نمایش همگرایی ایرانیان شد شرط ایران برای ارسال اورانیوم غنی شده ۲۰ و ۶۰ درصد به خارج از کشور اعلام شد ورود کماندو‌های اسرائیلی به سایت فردو بلوف است ترامپ: یکی باید ایران را بازرسی کند؛ آژانس بین‌المللی انرژی اتمی یا خودمان! رییس سازمان انرژی اتمی ایران: متعهد به صیانت از منافع ملی و دستاوردهای علمی هستيم دوگانه‌سازی امت ـ ملت؛ سناریوی جدید برای تضعیف انسجام ملی عراقچی: اصرار گروسی بر بازدید از سایت‌های بمباران‌شده تحت نظارت دارای نیت سوء است گفت‌وگوی تلفنی عراقچی با وزرای خارجه هند و انگلیس پیدا شدن قرص‌های مخدر در کیسه‌های آرد ارسال شده به غزه دستگاه‌های اجرایی استان تهران فردا (۷ تیر) تعطیل شدند وزارت خارجه روسیه سفیر آلمان را احضار کرد (۶ تیر ۱۴۰۴) تقدیر الیاس حضرتی از محمود کریمی بابت توجه ویژه به موضوع «وطن» درخواست ایران از سازمان جهانی بهداشت برای محکومیت تجاوز نظامی اسرائیل و آمریکا گزارشگران ویژه سازمان ملل حمله آمریکا به ایران را محکوم کردند وال‌استریت‌ ژورنال خبر داد: همدستی آمریکا با تل‌آویو برای حمله به ایران معرفی جنگنده جی ۱۰ چینی و خرید احتمالی ایران معاون استاندار خراسان رضوی: مسئولیت کارگزاران نظام با این حمایت مردم، بسیار سنگین‌تر شده است پژمان‌فر خبر داد: تداوم فعالیت صلح‌آمیز جمهوری اسلامی ایران در حوزه انرژی هسته‌ای آیت‌الله علم‌الهدی: انسجام مردم ارزشمندتر از هر دستاورد نظامی است | مردم، بزرگ‌ترین عامل امنیت کشور رئیس پیشین سازمان اطلاعات عربستان: مالکیت بمب‌های اتمی از سوی رژیم صهیونیستی مغایر با معاهده NPT است رویترز مدعی بازداشت گسترده مهاجران ایرانی در آمریکا شد اختلاف نظر شدید سناتور‌های آمریکایی بر سر خسارات ادعایی ترامپ به صنعت هسته‌ای ایران معاون‌اول قوه‌قضائیه: پرونده مزدوران و وطن‌فروشان با سرعت و دقت رسیدگی می‌شود آتش‌بس با حمله اسرائیل به جنوب لبنان نقض شد (۶ تیر ۱۴۰۴) کاهش بودجه کمک به اوکراین از سوی پنتاگون در سال ۲۰۲۶
سرخط خبرها

جهانگیری خبر داد: تعیین تکلیف کالا‌های اساسی و صنعتی در گمرک هرمزگان

  • کد خبر: ۴۴۵۵۷
  • ۰۵ مهر ۱۳۹۹ - ۱۱:۴۶
جهانگیری خبر داد: تعیین تکلیف کالا‌های اساسی و صنعتی در گمرک هرمزگان
معاون اول رییس جمهوری گفت: براساس گزارش‌های دریافت شده حجم قابل توجهی از کالا‌های صنعتی و بعضاً کالا‌های اساسی در بنادر مانده است که امروز در جلسه‌ای در بندر شهید رجایی تصمیمات لازم برای سرعت بخشی به روند ترخیص کالا و تخلیه بنادر اتخاذ خواهد شد.
به گزارش شهرآرانیوز، اسحاق جهانگیری که به منظور افتتاح و بازدید از چند طرح و پروژه مهم در حوزه صنعت و بهداشت و درمان وارد استان هرمزگان شد، در بدو ورود به فرودگاه بندرعباس در گفتگو با خبرنگاران، بندر شهید رجایی را از مهمترین بنادر کشور در حوزه تجارت خارجی و واردات و صادرات برشمرد و اظهار داشت: بازدید از این بندر و رسیدگی به مسائل تجارت خارجی از جمله اهداف این سفر است چرا که کشور در مقطع فعلی نیاز مبرمی به واردات کالا‌های مورد نیاز از طریق بنادر دارد.

وی افزود: البته مرکز اصلی واردات کالا‌های اساسی بندر امام خمینی (ره) و مرکز واردات کالا‌های صنعتی بندر شهید رجایی است و براساس گزارش‌های دریافت شده حجم قابل توجهی از کالا‌های صنعتی و بعضاً کالا‌های اساسی در بنادر مانده است.

معاون اول رییس جمهوری خاطر نشان کرد: استان راهبردی هرمزگان نقش مهمی در توسعه و اقتصاد کشور دارد، بندرعباس کانون توسعه کشور و جاسک هم به کانون صنعت نفت وپتروشیمی و دیگر صنایع تبدیل می‌شود.

جهانگیری با بیان اینکه بندرعباس از اصلی‌ترین کانون‌های توسعه کشور در زمینه‌های مختلف است، خاطر نشان کرد: بندرعباس از رشد قابل توجهی در بخش صنعت برخوردار بوده و طرح‌های متعدد و مهمی در استان هرمزگان در دست اقدام است و جاسک بعنوان یکی از کانون‌های مهم اقتصادی کشور در حوزه نفت، پتروشیمی و صنایع دیگر تبدیل خواهد شد.

وی همچنین افتتاح فاز دوم فولاد سازی فولاد کاوه جنوب کیش را از دیگر برنامه‌های سفر خود عنوان کرد و گفت: این پروژه با سرمایه گذاری بنیاد مستضعفان راه اندازی شده است که امروز مورد بهره برداری قرار خواهد گرفت.

معاون اول رییس جمهوری با اشاره به اینکه کشور در بخش صنعت فولاد از رشد قابل توجهی برخوردار بوده است، تصریح کرد: ایران در سال‌های اخیر کشور فرانسه و ایتالیا را در زمینه فولاد پشت سر گذاشته و امروز ایران به رتبه دهم در صنعت فولاد رسیده است.

وی خاطر نشان کرد: در سال گذشته که رشد صنعت فولاد در دنیا ۳.۵ درصد بوده، رشد این صنعت در ایران بیش از ۶.۵ درصد بوده و علی رغم تحریم‌های ظالمانه، ایران در سال ۹۸ بیش از ۱۲ میلیون تن فولاد به کشور‌های دیگر صادر کرده است.

جهانگیری افتتاح بیمارستان فوق تخصصی شریعتی بندرعباس را از دیگر برنامه‌های این سفر یک روزه برشمرد و اظهار داشت: خدمات کادر درمانی کشور در مقطع کرونا بسیار بزرگ، ارزشمند و به یاد ماندنی بوده است و جامعه پزشکی خدمات بسیار پراهمیتی را در این مقطع از خود برجای گذاشت.

معاون اول رییس جمهور افزود: در ادامه برنامه‌های این سفر جلسه اقتصاد مقاومتی استان هرمزگان نیز برگزار خواهد شد و در این جلسه به مسائل و مشکلات پیش رو و طرح‌های در دست توسعه استان پرداخته خواهد شد.

منبع: ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->